Księga pochwał
Back to Integracja Eltenowiczów#1 Zuzler
Stało się coś wspaniałego, godnego publicznej pochwały albo po prostu rozpiera Cię zadowolenie czy uciecha z jakiegoś powodu?
Nie duś tego w sobie! Napisz o tym i podziel się radością z innymi!
#2 djdenismusic
Spędziłem zajebistego sylwestra i nowy rok w gronie wspaniałych ludzi. Dziękuję za wszystko. <3
#3 markus1234
U mnie zarówno święta, sylwester i Nowy Rok były w miarę super, mimo tego, że spędzone w domu. Ale i tak się cieszę, że człowiek miał trochę wolnego od WTZ-ów.
#4 EugeniuszPompiusz
Nowe doświadczenia towarzyskie, medioznawcze i basenoholiczne za mną, nie nastawiajcie się, bo znacie mój zapał, raczej słomiany, ale może nawet będzie jakiś materiał na post blokowy. O mediach oczywiście.
P.S.: Petardy nagrane
#5 lwica
Przemiły piątek i weekend. :)
#6 MarOlk
Wymasowany, zrelaksowany, wygnieciony po balijskim masażu.
#7 lwica
Ależ miałam dziś genialny dzień! <3
#8 Monte
Miałam cudowny wyjazd. I Sylwester w cudownym towarzystwie.
#9 MarOlk
Ojj to pewnie długo dochodziłaś do siebie, skoro dopiero o tym piszesz hehe
#10 Monte
Nie, piszę o tym dlatego, że dopiero wczoraj wróciłam.
#11 daszekmdn
jak to mowil Joe Biden w rmf fm, Jest weekend! A ja po za domem. Fajny wieczor sie zapowiada :). Samopoczucie poprawione, lepsze niz w ostatnich 2 tygodniach.
#12 Monte
Słuchajcie, nie chwaliłam się, ale na święta w prezencie dostałam... rózgę! Najprawdziwszą ruzgę ze wstążeczką! :D XD Poza tym, miałam w tym roku bardzo bogaty i pożyteczny prezent, a w nim: Nowy czujnik poziomu cieczy, krajalnica do chleba, płytka do mleka, kulki do kąpieli, przepiękne dwa złączone razem serca, herbata i opaska do włosuw.
#13 cinkciarzpl
Radioświry, ależ propa dzisiaj. Tak bardziej na zachód. Sporo Niemiaszków, Złote przeboje z Zielonej Góry etc. Obecne QTH u mnie to to bazowe, więc osiągnięcie jak na tutejsze warunki spore.
#14 lwica
Dużo przemiłych spotkań ostatnio. :)
I wspaniałą bananową czekoladę piłam dziś. <3
#15 zywek
O, dziś m się ni chcialo patrzeć, a standardem w Wawie ejst łapanie dzikiego wschodu, więc się potem i tak ni ma czym chwalić.
#16 daszekmdn
@Cinkciarz praawda oj prawda :) nie tylko w Połzen bo np w KRK zdalnie słyszałem Rumunię.
#17 Monte
Znalazłam nowy podcast kryminalny do słuchania. Sprawy są OK, niektóre z nich już znam, ale głos lektora jest trochę dziwny.
#18 MarOlk
@Monte, podziel się :D
#19 Monte
Ten podcast to Kod albo Kot, ale chyba to pierwsze. Nie jestem pewna, czy to Kod przez D, jak kod szyfrowy, czy kotprzez T, bo ten lektor ma głos trochę jak mruczący kot.
#20 skrzypenka
-hyba bym się popłakała, gdybym dostała ruzgę.
c (Monte):
Słuchajcie, nie chwaliłam się, ale na święta w prezencie dostałam... rózgę! Najprawdziwszą ruzgę ze wstążeczką! :D XD Poza tym, miałam w tym roku bardzo bogaty i pożyteczny prezent, a w nim: Nowy czujnik poziomu cieczy, krajalnica do chleba, płytka do mleka, kulki do kąpieli, przepiękne dwa złączone razem serca, herbata i opaska do włosuw.
--