Jaki telefon aktualnie posiadasz?
Back to android#61 pates
Samsung zflip 6 od gródnia, telefon prawie idealny. No brakuje tego jacka przede wszystkim.
#62 Pitef
A u mnie od niedawna Samsung Galaxy S24 Ultra, świetny smartfon, niczego mu nie brakuje.
#63 misiek
Nawet brałem pod uwagę, ale jakie znaczne różnice nad plusem po za ceną i rysikiem?
#64 Pitef
Był po prostu w zajefajnej cenie.
#65 pates
Aparaty @Misiek, aparaty. No i ai.
#66 mucha
od grudnia 2023 samsung galaxy s23. Co do odbierania połończeń odbieram górnym przyciskiem głośności
#67 misiek
To da się tak?
#68 mucha
da się to chyba jest w kończenie i odbieranie połączeń przenosiłem dane z samsunga galaxy s10E i tak mi zostało
#69 misiek
Chyba, że tak, a gdzie ta opcja odbieranie i kończenie połączeń?
#70 mucha
nie pamiętam
#71 CzarnyPies
Wchodzisz w telefon, następnie więcej opcji, potem ustawienia i znajdziesz tam coś takiego jak: odbieranie i kończenie połączeń.
-- (misiek):
Chyba, że tak, a gdzie ta opcja odbieranie i kończenie połączeń?
--
#72 misiek
Na to nie wpadłem, dzięki.
#73 Monte
Ja mam od lipca 2021 Samsung Galaxy S20, ale zastanawiam się, czy by go już nie zmienić. Tylko nie wiem, na jaki.
#74 Numernabis
Aktualnie działam na Samsung Galaxy Z Flip 6
#75 misiek
Jak masz Samsunga to może na nowszy model? Oppo i motorole też nieźśle dostępne.
-- (Monte):
Ja mam od lipca 2021 Samsung Galaxy S20, ale zastanawiam się, czy by go już nie zmienić. Tylko nie wiem, na jaki.
--
#76 DJGraco
Albo Pixele.
Ja sięzastanawiam nad jakimś Pixelem czy by nie wziąć następnym razem. One mają długie wsparcie z tego co wiem
#77 zywek
Mają długie wsparcie ale większe lagi na a11y niż samsungi. Nawet na csr to czuć.
#78 balteam
Zależy jaki budżet, czy chcesz większy czy nie, jak dla mnie s24 jest git.
#79 misiek
S24 to w tym momencie takie optimum w stosunku cena jakość. Wsparcie też ma mieć długie, dlatego postawiłem na niego. Dla ciebie to może jeszcze Samsung flip, jest malutki i ładnie się prezentuje w kobiecych rączkach.
#80 Monte
Dzięki za rady chłopaki. :)