android

Jaki telefon aktualnie posiadasz?

Założony przez adelcia 227 wpisów ostatni wpis 4 dni temu Strona 4 z 12

Samsung zflip 6 od gródnia, telefon prawie idealny. No brakuje tego jacka przede wszystkim.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

A u mnie od niedawna Samsung Galaxy S24 Ultra, świetny smartfon, niczego mu nie brakuje.
Sygnatura? A co to jest i do czego :D

Był po prostu w zajefajnej cenie.
Sygnatura? A co to jest i do czego :D

Aparaty @Misiek, aparaty. No i ai.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

od grudnia 2023 samsung galaxy s23. Co do odbierania połończeń odbieram górnym przyciskiem głośności

da się to chyba jest w kończenie i odbieranie połączeń przenosiłem dane z samsunga galaxy s10E i tak mi zostało

nie pamiętam

#71 2 polubienia

Wchodzisz w telefon, następnie więcej opcji, potem ustawienia i znajdziesz tam coś takiego jak: odbieranie i kończenie połączeń.

-- (misiek):
Chyba, że tak, a gdzie ta opcja odbieranie i kończenie połączeń?

--

Ja mam od lipca 2021 Samsung Galaxy S20, ale zastanawiam się, czy by go już nie zmienić. Tylko nie wiem, na jaki.
Give me a sign.

Aktualnie działam na Samsung Galaxy Z Flip 6
Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.

Jak masz Samsunga to może na nowszy model? Oppo i motorole też nieźśle dostępne.
-- (Monte):
Ja mam od lipca 2021 Samsung Galaxy S20, ale zastanawiam się, czy by go już nie zmienić. Tylko nie wiem, na jaki.

--
Bo to Polska, nie elegancja Francja. https://www.youtube.com/watch?v=7_OFT0Irn-I

Albo Pixele.
Ja sięzastanawiam nad jakimś Pixelem czy by nie wziąć następnym razem. One mają długie wsparcie z tego co wiem

Mają długie wsparcie ale większe lagi na a11y niż samsungi. Nawet na csr to czuć.

#78 2 polubienia

Zależy jaki budżet, czy chcesz większy czy nie, jak dla mnie s24 jest git.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

#79 1 polubienie

S24 to w tym momencie takie optimum w stosunku cena jakość. Wsparcie też ma mieć długie, dlatego postawiłem na niego. Dla ciebie to może jeszcze Samsung flip, jest malutki i ładnie się prezentuje w kobiecych rączkach.
Bo to Polska, nie elegancja Francja. https://www.youtube.com/watch?v=7_OFT0Irn-I

#80 2 polubienia

Dzięki za rady chłopaki. :)
Give me a sign.