1 like
Nie tak znowu wygrywać, bo jesteś Ultralooser. A tak na serio, jak będzie ktoś do stawiania serwerów, to się pokażę też
Happy hacking
nuno69 — Post 62 of 76
1 like
Shto eta! Ja tam chętnie z patrykiem pogram, a nawet możemy zrobić zakłady bugmacherskie :D
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
ooo ja też mogę na kasę zagrać haha, z papierkiem w teamie oczywiście, razem pływaliśmy, gramy w showdowna, to i crazy party można wygraćrazem;P
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
lwica — Post 64 of 76
:D Ja też chętnie dołącze
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.
Archived
Banned
kto nie dołączy, ten jest dziad
--Cytat (lwica):
--Cytat (Moonlight22):
@lwica, popieram :)
--Koniec cytatu
Moonlight 22, a czy ty grywasz?
--Koniec cytatu
Tak
"Ich kann nur für das kämpfen, was ich liebe, ich liebe nur, was ich respektiere, ich respektiere nur, was ich verstehe".
2 likes
Boże święty, przytaczać cytat cytatu tylko po to, żeby powiedzieć tak?
Happy hacking
lwica — Post 68 of 76
1 like
:D :D :D Teraz to już wiem, bo parę razy grałyśmy.
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.
lwica — Post 69 of 76
No dobra. I ktoś coś wymyślił w końcu w związku z tym turniejem?
nie wiem, wchodźcie na tt, może ktoś serwa pstawi, ja sobie siedzę na games, ale ogólnie polish teamtalk;P
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
jak coś to stoi cooperative battle kto chce wbijajcie
lwica — Post 72 of 76
Dobra. A może by zrobić coś takiego jeszcze raz kiedyś?
Archived
Banned
dzisiaj, albo gdy nowa wersja będzie.
na wszelki wypadek zapisuje się!
lwica — Post 74 of 76
Jestem bardzo bardzo za!
pates — Post 75 of 76
za!
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
1 like
Od kilku dni Polski serwer stoi 24/7, to możecie grać:
dmsrv.pl 2500
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P