Hmm, chyba w różnych zakładach jest różnie, ale u nas mamy np, rękodzieło, gdzie robią często torebki prezentowe na zlecenie, od początku do końca, tego jest najwięcej, jakieś karmniki też, jak jest potrzeba, kartki okolicznościowe,
Hmm, czy co ś jeszcze? jak mi się przypomni to dopiszę.
Mamy dział fizjoterapii, gdzie mamy do własnej dyspozycji dosłownie noo... większość zabiegów i ćwiczeń, możemy podczas pracy na legalu z tego korzystać.
także, kolejny pozytyw, nie znam miejsca, gdzie na legalu możesz się pousprawniać w pracy, i zadbać o swoje zdrowie, bo wiecie, przecież, że na zabiegi fizjoterapeutyczne czyli na fizykoterapię i kinesyterapię czeka się długo, my mamy od ręki, chcesz zabieg to go masz.
mamy dział pielęgnacji zieleni, gdzie wyjeżdżają w teren... i dbają o zieleń, nie wiem dokładnie, ale jest.
kolejny dział,
dział pralni... chyba się rozumie.
Mamy też dział poligrafii, gdzie w sumie, o tym dziale wiem najmniej, ale chyba tam działają, jakieś rzeczy typu, jakieś kalendarze, zdjęcia itd, w sensie bardziej na grafice chyba działają, ale no nie wiem do końca.
Aaa, i te usługi wychodzą na zewnątrz, nie robimy tego sami dla siebie, tylko dla ludzi, np w takich właśnie działach jak rękodzieło, mają zlecenia, i robią, mają jakiegoś stałego dostawcę materiału, i robią.
Pralnia, ludzie z miejscowości w której się znajduję zakład przynoszą ubrania, albo różne inne rzeczy, wybaczcie , nie wiem za dużo.
Poligrafia, te wszystkie ramki, kalendarze, idą na sprzedaż.