Transcription
dla schorygowania mamy 2020 rok, to jest rok przystępny i jest 366 dni, Łukaszu. No, to tyle. Jeśli chodzi o to.
dla schorygowania mamy 2020 rok, to jest rok przystępny i jest 366 dni, Łukaszu. No, to tyle. Jeśli chodzi o to.
Kurcze, faktycznie, nie wiedziałem, że w tym roku jest, znaczy wiedziałem, że w tym roku jest rok przestępny, ale jakoś tak po prostu nie skupiłem się zbytnio na tym. No tak, faktycznie, był w tym roku rok przestępny i tego nie wziąłem pod uwagę, no. Ale to teraz śmiesznie czyta, bo czyta mi, że pozostało dni do końca 2020 roku minus jeden. Także taka ciekawostka. A tymczasem, mieli Państwo do końca roku 2020, no prawie już dziewięć godzin zostało, także jeszcze trochę tego starego roku zostało. I oby ten nowy rok był sto razy lepszy niż ten, który obecnie już dobiega końca.
Z okazji zbliżających się świąt Bożego Narodzenia według starego stylu wszystkim eltynowiczom obchodzącym święta według kalendarza juliańskiego życzę zdrowych, spokojnych, radosnych, błogosławionych, spędzonych w rodzinnej atmosferze i w rodzinnym gronie świąt Bożego Narodzenia. Niechaj nowo narodzony Chrystus pomaga pokonywać wszystkie Państwa trudności, cierpienia, zmierzenia. Wymartwienia, smutki i problemy, z którymi borykają się Państwo na co dzień. Chrystus rozdajec.
Wszystkim osobom Wznania Czotolickiego, którzy jutro będą obchodzić Święta Wielkiej Nocy, życzę zdrowych, spokojnych, radosnych, błogosławionych, pełnych łask Bożych, spędzonych w rodzinnej atmosferze i rodzinnym gronie. Świąt Wielkiej Nocy, niechaj Zmartwychwstały Chrystus pomaga Wam pokonywać wszystkie Wasze trudności, cierpienia, zmartwienia, problemy i smutki, z którymi poryczają się Państwo na co dzień.
Witam serdecznie dla wszystkich osób, które w dniu dzisiejszym obchodzą Wigilię, Świąt Bożego Narodzenia. Z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzę zdrowych, spokojnych, rodzinnych, spędzonych w rodzinnej atmosferze i rodzinnym dronie, błogosławionych Świąt Bożego Narodzenia. Niechaj nowo narodzony Chrystus pomaga Wam, Państwo, pokonywać wszystkie Państwa trudności, cierpienia, zmartwienia. I smutki, z którymi borykasz się na co dzień. A dla tych, co obchodzą święta, miłego odpoczynku. Pozdrawiam.
Ja też wszystkim życzę zdrowych i pogodnych świąt Bożego Narodzenia oraz szczęśliwego Nowego Roku. Oby ten Nowy Rok był 100 razy lepszy niż ten, który właśnie powoli się kończy. Ja co roku tutaj składam życzenia w tym wątku, także dzisiaj było lekkie opóźnienie. W każdym bądź razie życzę Wam, wszystkim Wam życzę zdrowych, pogodnych świąt. Radujcie się.
Witam Państwa serdecznie z okazji zbliżających się świąt Bożego Narodzenia dla wszystkich osób, które obchodzą święta Bożego Narodzenia według kalendarza juliańskiego udzielających się na polskiej społeczności Eltena a wiem, że takie osoby są, składam najserdeczniejsze życzenia Z okazji świąt Bożego Narodzenia życzę zdrowych, spokojnych, radosnych, błogosławionych spędzonych w rodzinnej atmosferze i w rodzinnym gronie obfitych wielu łask Bożych świąt Bożego Narodzenia niechaj nowonarodzony Chrystus pomaga mi i Wam wszystkim podtrzymywać nasze wszystkie trudności, cierpienia, zmartwienia i smutki problemy, z którymi borykamy się na co dzień Wesołych Świąt Chrystus rozdaje się Sławić Jego Chrystus się rodzi Wychwalajcie Go
Witam serdecznie. Ponieważ jest to wątek życzenia świąteczno-noworoczne, to stwierdziłem, że dzisiaj tutaj się udzielę. Dla wszystkich osób, które w dniu jutrzejszym będą świętować Wielkanoc, życzę zdrowych, spokojnych, radosnych, błogosławionych, obfitych i pełnych łask Bożych, spędzonych w rodzinnej atmosferze i w rodzinnym gronie. Świąt Zmartwychwstania Pańskiego. Niechaj Zmartwychwstały Chrystus pomaga Państwu pokonywać wszystkie Państwa cierpienia, zmartwienia, smutki, problemy i trudności dnia codziennego. Wszystkiego dobrego na święta. A osobom, które będą obchodzić święta za tydzień... Życzę przyjemnego odpoczynku. Pozdrawiam.
Wszystkim osobom, które święta obchodzą według kalendarza Gregoriewskiego życiu zdrowych, spokojnych, radosnych, błogosławionych, pełnych łask Bożych, spędzonych w rodzinnej atmosferze i w rodzinnym gronie świąt Bożego Narodzenia. Niechaj nowonarodzony Chrystus pomaga pokonywać wszystkie Państwa trudności, cierpienia, zmartwienia, smutki i problemy, z którymi borykało się Państwo na co dzień. Natomiast osobom, które święta obchodzą według kalendarza Julińskiego życzę przyjemnego odpoczynku. Pozdrawiam.
Nieco kawałek święta tu na Artemii nie było. A ja z okazji nowego roku życzę Wam, aby Artemii w nowym roku 100 razy lepszy.
Wszystkim osobom, które święta Bożego Narodzenia obchodzą według kalendarza juliańskiego życzę zdrowych, spokojnych, radosnych, pełnych łask Bożych, błogosławionych, spędzonych w rodzinnej atmosferze i w rodzinnym gronie świąt Bożego Narodzenia. Niechaj nowo narodzony Chrystus pomaga poczynywać Wam wszystkich Państwa cierpienia, zmartwienia, smutki, problemy dnia codziennego. Pozostałym zaś osobom życzę przyjemnego odpoczynku i miłego, długiego jutra. Pozdrawiam.
Witam serdecznie wszystkim osobom, które jutro będą obchodzić święta Wielkiej Nocy. Życzę zdrowych, spokojnych, radosnych, pełnych, obchwytych w łaski Boże, spędzonych w rodzinnej atmosferze i w rodzinnym gronie świąt Wielkiej Nocy. Niechaj zmartwychwstały Chrystus pomaga wszystkim Wam, Państwu pokonywać wszystkie Wasze cierpienia, zmartwienia, smutki, problemy i trudności dnia codziennego. A dla osób, które święta będą obchodzić za tydzień, życzę miłego odpoczynku. Pozdrawiam.
Wszystkim Eltenowiczom życzę spokojnych, zdrowych, radosnych i błogosławionych świąt Wielkiej Nocy.
A ja z racji tego, że jest drugi dzień świąt Wielkiej Nocy, chcę po prostu Wam życzyć mokrego dyngusa.
Witam serdecznie. Wśród nas, oprócz mnie, wiem, że udzielało się co najmniej jeszcze jedna, można nawet dwie osoby, znanie prawosławnego, więc życzę tym osobom zdrowych, spokojnych, radosnych, błogosławionych, wielu upitych w łaski Boże, spędzonych w rodzinnej atmosferze i w rodzinnym gronie świąt Wielkiej Nocy. Niechaj zmartwychwstały Chrystus pomaga poprawiać wszystkim Wam, Wasze, Państwa trudności, cierpienia, zmartwienia, smutki, problemy i trudności dnia codziennego. Z następującym świętem. Pozdrawiam.
Witam serdecznie wszystkim osobom, które będą teraz świętować święta Bożego Narodzenia życzę zdrowych, spokojnych, radosnych, pełnych łask Bożych, obfite w łaski Boże spędzonych w rodzinnej atmosferze i w rodzinnym gronie świąt Bożego Narodzenia niechaj nowonarodzony Chrystus pomaga pokonywać wszystkie Państwa trudności, cierpienia, zmartwienia, problemy, smutki i trudności dnia codziennego pozostałym zaś, którzy święta Bożego Narodzenia obchodzą za dwa tygodnie życzę przyjemnego odpoczynku pozdrawiam wszystkich