Życzę wszystkim wesołych świąt, Bożego Narodzenia i żeby te święta były spędzone w ciepłej atmosferze.
I jak to się mówi, żeby też móc je spędzić też w bardzo takiej rodzinnej atmosferze i ogólnie.
A jeśli chodzi o nowy rok, to życzę wszystkim też, żeby ten rok 2020 był lepszy od...
tego właśnie roku, 2019, no i żeby się po prostu ten rok był taki bardziej lepszy. Pozdrawiam.
Witam Was drodzy eltenowicze.
Minął już rok od tamtych świąt.
Jest dokładnie 24 grudnia, parę minut po 12.
Życzę Wam z całego serca wszystkiego co najlepsze
i miłości, spokoju w te święta.
Żebyście jak najlepiej wykorzystali ten kształt świąteczny.
No i co jeszcze?
Wszystkiego dobrego.
Duże zdrowia, szczęścia.
I na ten nowy rok, żeby był lepszy od tego co się właśnie kończy.
No i wszystkiego dobrego.
Witam serdecznie z okazji zbliżających się świąt Bożego Narodzenia według nowego stylu, według kalendarza gregoriańskiego.
Wszystkim świętującym obecnie, w najbliższym czasie święta, życzę zdrowych, spokojnych, radosnych, spędzonych w rodzinnej atmosferze i rodzinnym gronie świąt Bożego Narodzenia, błogosławionych świąt Bożego Narodzenia.
Niechaj noc.
Nowonarodzony Chrystus pomaga wszystkim Wam porozumiewać wszystkie trudności, cierpienia, zmartwienia i smutki, z którymi borykają się Państwo na co dzień.
A dla osób świętujących święta według starego stylu, według kalendarza juliańskiego, na razie życzę przyjemnego.
Odpoczynku.
Pozdrawiam.
No i witam was
Przychodzę do was z kolejnymi życzeniami
Jest minuta do
Wigilii Świąt Bożego Narodzenia
Ten wątek już ma
Równe dwa lata
W związku z powyższym
Tradycja musi być zachowana
I dlatego
Teraz chcę wam
Tutaj
Życzyć
Wszystkiego co najlepsze
Nawet ten rok
Który nadchodzi był
Sto razy lepszy niż ten
Który obecnie już powoli się kończy
No zważywszy na to
Co się w tym roku działo
No to miejmy nadzieję, że ten nowy rok
Będzie tysiąc razy
Lepszy
Że w końcu
Skończy się ten cały wirus
I że będzie wreszcie
Tak jak być powinno
I tego wam jeszcze życzyć
Wysokich
Zdrowych
Pogodnych
Świąt Bożego Narodzenia
Abyście w te święta
Zaznali prawdziwą miłość
I
Oby
Oby w te święta
Wszystko było
Najładniejsze
I
Żeby gwiazdka z nieba
Wam jakiś fajny prezencik
Przyniosła pod choinkę
Mamy 24 grudnia
Jest wigilia
Także tradycja jest taka jaka jest
Dwa lata temu
O tej godzinie się wypowiadałem
Rok temu
O tej godzinie się wypowiadałem
I dzisiaj tradycyjnie się wypowiadam
Po raz trzeci 24 grudnia 2020 roku
Ja chciałbym Wam złożyć serdeczne życzenia z okazji nadchodzących właśnie świąt Bożego Narodzenia, żebyście spędzili te święta w bardzo miłej atmosferze, no i w rodzinnej też.
No i też chciałbym Wam życzyć, żeby ten rok, który teraz mija, znaczy już się powoli kończy, żeby następny rok był zupełnie trochę inny niż ten, co był na początku.
No ale to tyle. Pozdrawiam.
Witajcie Eltenowicze! Z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzę Wam radości, spokoju, zdrowia, spełnienia marzeń, nadziei na lepsze jutro.
Wielu łask Bożych i spełnienia marzeń.
Witajcie moi drodzy. Z okazji świąt życzę Wam dużo radości, ciepła, pogody, ducha, hucznego Sylwestra. No i cóż, wszystkiego, wszystkiego co najlepsze.
Pewnie nie, ale mnie się wydaje, że można spokojnie spędzić go w gronie rodzinnym.
Ale coś mi ciocia mówiła, że podobno mają wznieść te ograniczenia, ale nie wiem ile w tym prawdy.
Witajcie Eltenowicze!
Z tego co widzę będę chyba pierwszą osobą, która składa życzenia noworoczne.
Z okazji Nowego Roku życzę Wam spokoju, zdrowia, nadziei.
Oby ten przyszły rok był lepszy niż ten, który właśnie mija.
Obyśmy wszyscy uporali się i z wirusem, i z propagandą.
Żebyśmy wszyscy odnaleźli nadzieję, wiarę.
I żebyśmy wszyscy byli szczęśliwi.
Żeby każdy z nas odnalazł szczęście.
Szczęście w życiu.
Dzięki wzajemnie, oczywiście też się do tych rzeczy przyłączam i życzę wam wszystkim na ten nowy 2021 rok, aby ten rok był 100 razy lepszy i żeby w tym roku przyszłym wreszcie się ta pandemia skończyła.
Cześć, Altonowicze. Chciałbym Wam złożyć najserdeczniejsze życzenia z okazji Nowego Roku.
Żeby ten rok 2021 był inny i żeby był pełen optymizmu i w ogóle.
No i też, powiem tak, żeby jakoś tam przetrwać, żeby ta pandemia się w końcu skończyła i tak dalej.
To normalne. No i najważniejsze też jest zdrowie. Życzę Wam też zdrowia.
No i tego co najważniejsze, tak? Żeby spędzić tego Sylwestra w bardzo miłej atmosferze.
To tyle z mojej strony. Pozdrawiam.
A do końca roku 2020 zostało prawie już 11 godzin.
A teraz opowiem taką ciekawostkę właśnie a propos końcówki roku, a nowego roku.
Mianowicie jest taka fajna wtyczka do NVDA, która podaje po trzykrotnym naciśnięciu insert F12,
która podaje ile zostało dni do końca roku, który jest tydzień, dzień i końca roku.
I teraz właśnie przed chwilą się dowiedziałem, że mamy 365 dzień roku, tydzień 53, a pozostałe dni minus jeden.
A wczoraj było...
Wczoraj było może zero, także taka ciekawostka jest tutaj na chwilę obecną.