Transcription
Pozostaje mi tylko życzyć tego samego.
Pozostaje mi tylko życzyć tego samego.
Cześć! Z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzę wszystkim Eltenowiczom spokojnych, radosnych świąt, pełnych miłości i wielu łask od nowonarodzonego dziesiątka Jezus.
No cóż, lekko spóźnione, bo spóźnione święta, święta i po świętach zleciały szybko, bardzo szybko. Z okazji nowego roku, który mamy już od dwóch dni, chciałbym Wam życzyć, żeby ten rok był 100 razy lepszy niż ten, który się obecnie zakończył. Co prawda, znowu coraz więcej mówi się o pandemii koronawirusa, ale miejmy nadzieję, że jednak do takiej samej sytuacji nie dojdzie, jaka miała miejsce w roku 2020. Także jeszcze raz szczęśliwego nowego roku.
Witam serdecznie. Za dwa dni przypada Wigilia Świąt Bożego Narodzenia według kalendarza Julijskiego. Święta te obchodzą wszyscy ludzie wyznania prawosłownego i chyba unickiego. Dla osób, które teraz będą obchodzić Święta Bożego Narodzenia życzę zdrowych, spokojnych, radosnych, pełnych łas Bożych, błogosławionych, spędzonych w rodzinnej atmosferze i w rodzinnym gronie Świąt Bożego Narodzenia. Niechaj Nowo Narodzony Chrystus pomaga wszystkim świętującym, wszystkim ludziom pomaga pokonywać wszystkie trudności, cierpienia, zmartwienia, smutki i problemy dnia codziennego. Chrystus rażdajeca sławić je.
No cóż, ja życzę tego samego. U nas za dwa dni jest Trzech Króli, no to tam według święta gregorackiego jest Wigilia. Tak czy owak życzę tego samego.
Serdecznie wszystkich pozdrawiam, ci co wchodzą w święta według Starego Stylu. Pozdrawiam już w następnym nowym rodzinie Wodnik Przelędarza Miejskiego.
Ja również pozdrawiam. Dzisiaj mamy 14 stycznia, także już jest chyba ogólnie po świętach, ale również oczywiście pozdrawiam.
Witam serdecznie, ja tylko odniosę się do wypowiedzi mojego poprzednika. Ja, dlaczego tak cicho powiedziałem, bo było już o północy, a zgodnie z kalendarzem juliańskim, dzisiaj przypada 1 stycznia. 2 tysiące dwudziestego czwartego roku, dlatego pozdrawiałem z nowym rokiem. Więc jeszcze raz wszystkich obchodzących święta, według kalendarza juliańskiego, pozdrawiam już w następnym, już ponad 15 godzin temu, a nawet ponad 19 godzin temu, nowym, juliańskim rokiem 2024. Pozdrawiam.
To ja się przyłączam do życzeń.
Witam serdecznie wszystkim osobom z wybrania rzemstwa tolickiego którzy w dniu jutrzejszym obchodzą święta Wielkiej Nocy życzę zdrowych spokojnych, radosnych błogosławionych obfitych w łaski Boże spędzonych w rodzinnej atmosferze i w rodzinnym gronie świąt Wielkiej Nocy niechaj zmartwychwstały Chrystus pomaga poddawać wszystkie trudności cierpienia, zmartwienia, smutki i problemy i trudności dnia codziennego osobom świętującym święta prawosławne życzę miłego odpoczynku pozdrawiam
Jedynie, co mogę powiedzieć, to tylko tyle, że przyłączam się do życzeń.
Witam serdecznie dla ludzi, którzy święto obchodzą według obrządku wschodniego. Życzę z okazji zbliżających się świąt zdrowych, spokojnych, radosnych, błogosławionych, pełnych łask bożych, pełnych nadziei, spędzonych w rodzinnej atmosferze i w rodzinnym gronie świąt Zmartwychwstania Pańskiego. Niechaj Zmartwychwstały Chrystus pomaga poglądać wszystkie Państwa cierpienia, zmartwienia, smutki, problemy i trudności dnia codziennego. Pozostałym życzę miłego odpoczynku niedzielnego. Wielkie dziękuję.
Witam serdecznie. Dla wszystkich osób, które święto obchodzą w dniu dzisiejszym Wigilię, a w dniu jutrzejszym pierwszy dzień świąt Bożego Narodzenia, chciałbym życzyć zdrowych, spokojnych, radosnych, pełnych łask Bożych, spędzonych w rodzinnej atmosferze i w rodzinnym gronie świąt Bożego Narodzenia. Niechaj nowo narodzony Chrystus pomaga wszystkim Państwu, pobuduje wszystkie Państwa cierpienia, zmartwienia, smutki, problemy, trudności dnia codziennego. A dla osób, które świętują święta wewnętrzne, według kalendarza juliańskiego życzę przyjemnego odpoczynku od pracy lub od szkoły. Pozdrawiam.
Взаимнее.
Witam serdecznie dla wszystkich osób, które święta Bożego Narodzenia obchodzą według starego stylu, to znaczy według kalendarza juliańskiego, życzę zdrowych, spokojnych, radosnych, błyskawionych w rodzinnej atmosferze i w rodzinnym dronie świąt Bożego Narodzenia. Niech nowonarodzony Chrystus pomaga wszystkim Państwu podjąć wszystkie wartości cierpienia, znatwienia. Smutki i problemy dnia codziennego. Z nastąpającym rodziectwem Chrystowym.
Wzajemnie. Wszystkiego najlepszego w nowym roku.