Commentary screen reader

Commentary Screenreader: czyżby nowy król?

Started by violinist 1090 posts last post 6 years ago Closed Page 9 of 55

Łowca nic nie zlikwidowali, u mjej dziewczyny działa

Żywku, po aktualizacji do Androida 9 w Voice Assistant nie mam gestu podgłaśniania palcem góra dół, w ustawieniach szybkiego dostępu co przesuwamy trzema palcami lewo/prawo była pozycja do zaznaczenia - poziom głośności Voice Assistant,(nie pamiętam dokładnie nazwy), ale teraz tej pozycji nie ma, a co za tym idzie nie mogę ustawić na tą opcję aby gest działał.
Zniknął również panel do ćwiczenia gestów, nie mówię tu o samouczku bo ten został, był dodatkowo panel, któy włączaliśmy i bez konsekwencji ćwiczyliśmy gesty, po każdym geście mieliśmy krótki opis tego gestu.
Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.

Jest to lewo prawo trzema palcami na Androidze 9 jest głośność normanie. Ja nie wiem, czemu nie masz.

Ja też nie wiem, o ile wiem to Papierek również nie ma.
U mnie w skróconym menu mam takie pozycje:
szybkość mówienia,
interpunkcja,
ciemny ekran,
grube obramowanie,
kolor wskaźnika fokusu,
powiadomienie,
dźwięk lawiszy i wibracja dotykowa,
wibracja,
szybkie wprowadzanie,
ukierunkuj na mowę.
Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.

Dzwoniłem wczoraj dna infolinię samsunga, rozmawiałem z pomocą techniczną i w android 9.0 nie ma pozycji "poziom głośności" w skróconym menu Voice Asistanta.
Zgłosiłem problem, ma być wysłany i przedstawiony, zobaczymy czy coś to da, choć zapewne byłyby większe szanse na osiągnięcie celu gdyby więcej osób zadzwoniło i zgłosiło ten sam problem.

Ściągnij z interetów, apk mirror chyba, starszą wersję VA. Powinna banglać jak na 8

Żywku niebardzo rozumiem co mam ściągnąć, może jakiś link?

voice assistanta z apk mirror
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

jest jakaśwersja chociaż z całym angielskim czy dalej częściowo przetłumaczone?
Jak cała jest, to wrzuci niech Nuno czy ktoś, bomi aktualizacji samo nie pobiera
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

#170 1 like

dokładnie. Kij z tym polskim, ale gdzie mamy chociaż w pełni angielską wersję? :D
po co mi sygnatura?

Deweloperowi tak właśnie zależy na europie.

#172 1 like

Nuno chyba wszystko przytłumaczył, ale coś tam nie tak z deweloperem.

Witajcie!
Nowa wersja CS jest już w moich plikach udostępnionych.,
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

Hmm. Coś ci się chyba nie w tym języku napisało.

ale espeak daje radę;D
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

jaka jest najnowsza wersja? Mam nie dokońca wszystko przetłumaczone, no i gdize się język zmieniało? w tej wersji jest polski?

Nie ma polskiego, ale wiekszosc jest po ang
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

No, faktyczniejest już dużo przetłumaczone, ale dalej jak ustawiam aby wstrzymywał się commendary przez naciśnięcie 2 przycisków głośności jednocześnie, to muszę z 3 razy nacisnąć aby to zadziałało, czasami żadziej.
Mam poustawiane na przyciski głośności inne rzeczy, więc działają mi, hm chyba, że gryzą się z jakąś apką te skruty

WItajcie. Jutro (15.04.2019)będzie audycja w tyfloradiu promująca ten screen reader. Oczywiście z ekspertem w roli głównej!:) Dla chętnych wklejam link do streamingu http://radio.tyflopodcast.net:8000/listen.pls
Wojna to pokój. wolność to niewola.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"

fajnie, więcej osób się może przekona i więcej się dowie.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.