Commentary screen reader

Commentary Screenreader: czyżby nowy król?

Started by violinist 1090 posts last post 6 years ago Closed Page 10 of 55

Pates jesteś bardzo eufemistyczny.
Wojna to pokój. wolność to niewola.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"

o której godzinie będzie ta audycja?
nie pomagam czusiom mięsnym, julitka i lalar to czusie mięsne.

19:00
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

o 19:00

jutro tak?

Tak. Pisałam, ale powtórzę jeszcze raz.

15 kwietnia godz 19.00

Dokladnie.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

Nuno sugeruję CI napisz sobie to w stopce, żeby ludzie mieli pewność kiedy i o ktorej godzinie.:)

Nie. Jest na liscie na Tyflo Podcast chyba, a przynajmniej kieyds jeszcze pan Michal informowal

dzięki za info

poprostu dobrze że będzie audycja o commentary, po co się rozpisywać skoro nietrzeba? Każdy używa ełfemizmów hehe. Jak zadużo rozumie się ale. Ale jak coś spoko. I czemu bardzo?
--Cytat (magmar):
Pates jesteś bardzo eufemistyczny.

--Koniec cytatu
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

#193 1 like

ja czekam na wersję angielską w pełni przetłumaczoną. Już nawet nie polską, ale chociaż angielską, która ma 100% tłumaczenia.
po co mi sygnatura?

ja będę sobie testować, bo czemu by nie?
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

Ja też spróbuję, skoro Nuno tyle razy udowadnia, że ten screen reader jest lepszy od talkbacka.

No mi wczoraj nie chodził jakoś bardzo dobrze, skakał kursor po aplikacji no i 2 przyciski głośności wciśnięte u mnie nie działają za bardzo.
Papierek pobierz nową wersję, tam masz serio sporo więcej przetłumaczonego, chyba, że nastawiasz się na kupienie, to czekaj.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

Hej Balteam,
jaka to aplikacja? I czy pamiętasz o tym, że gesty są góra dół a nie lewo prawo?

aplikacja to commendary;D W sensie jak w ustawieniach chodziłem, tak pamiętam, że góra dół, muszęzmienić na lewo prawo, ale puki co nie korzystam, bo nie działa mi wstrzymywanie szybkie i wznawianie. Zobaczę co tam ciekawego powiesz w audycji, może wtedy znowu potestuję.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

Co do szybkiego wyłączania i włączania, to to kłuci się z systemowym szybkim skótem ułatwien.

jakoś to obszedłeś?