Commentary screen reader

Commentary Screenreader: czyżby nowy król?

Started by violinist 1090 posts last post 6 years ago Closed Page 42 of 55

Tak, tak rozwiązuje. Dzięki :)

w razie jakichkolwiek problemó z commentary, zapraszam na prv..

Ja również. Przy okazji...
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

Nowa wersja 2.0.190914
Poprawki,
dodano możliwość przypisywania większej ilości funkcji do gestów.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

Na moim samsungu w ogólenie gada. Zrestartuje telefon, pogada chwilę, potem go wyłączę, bo nie da się żadnym gestem odebrać połączenia, właczę tb czy VA, a potem jak odpalam CS to sobie milczy nieważne jaki tts jest ustawiony w systemie.

wersja:
2.0.190915

mi tam na samsungach elegancko śmiga nawet na galaxy a5 z androidem 6.

żywek jak zainstalowałeś cs to najpierw uprawnienia szelakie mu nadaj, a dopiero potem uruchom.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

dobre i to..

Tiaa, wyłączyłęm batkę adaptacyjną.

No, że dla jakiejś tam aplikacji było oszczędzanie energii zapięte czy coś. CO nie zmienia faktu, że włączyłem sobie w cs oszczędzanie energii, bo coś ta bateria szybko leci.

A i powie mi ktoś, dlaczego potrząśnięcie nie włącza kurtyny, chociaż tak to ustawiłem?

ooo nie! panie! wyłącz to oczczędzanie energi dla cs! bo ci się bedzie przytykał, wiem co mówię!

Nie mam zamiaru. Za szybko żre baterię.

to bedziesz miał jaja z tym

Czyli to gówno a nie dobry gadacz.

U mnie się nie przytyka, a energię oszczędza, że niby. Btw w ogóle z Samsungowymi appkami jest jakoś nie bardzo. Smart Things też lepiej z TB działa.

Żywek, ustaw tą czułość na 3 lub 4