ee, nie ma sensu oim zdaniem pisać wkułko jaka nowa wersja, kto chce to z tego linku sobie pobierze, potem jak ktoś nowy zacznie czytać ten wontek to będzie musiał przerzucić kilkadziesią wpisów, któa to wersja, a sam numerek wersji i tak nikomu nie powie nic.
jak ten twuj link będzie zawsze aktualny to może Nuno niech go wrzuci do pierwszego postu.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
no jest wrzucony, ale tak to nie wiadomo jaka to wersja aktualnie..
jak już piszesz wersje do tego wynalazku, to wstawiaj chociaż co nowego.
Wiem, że w najnowszej wersji asystent głosowy się odasystencił, ale pozytywnie. Rzecz w tym, że jeśli nie rozpozna komendy to nie wrzuca wyniku w Bing, co wkurzało strasznie tylko zwyczajnie nie reaguje, a jeśli komuś na tym zależy, może sobie wihajster przesunąć i ma.
Testowałem sobie tryb lewo dół, ten słowo po słowie, no i nawet ciekawy.
góra prawo zaznaczenie wstawiamy, prawo góra końcowe zaznaczenie wstawiamy i fragment się automatycznie kopiuje, ale nie da się tym kopiować np. 2 wyrazy i 3 znaki, tylko kopiuje do tych już swoich podzielonych linni np.
jak normalnie mamy 5 zdań, damy tryb słowo po słowie to on sobie podzieli to na hm 7 części, to wtedy palcem w prawo możemy wybrać gdzie chcemy końcowe zaznaczenie dać i nam to skopiuje.
ale co ciekawsze gest prawo lewo przesuwa nas o słowo w prawo, a lewo prawo w lewo nas przesuwa, no i to tyle apropo tego, że cs nie rozpoznaje słów;P
chętnie bym przestawił chodzenie po słowach lewo i prawo a nie takimi gestami, nieintuicyjne to troche.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Jak sobie radzi najnowsza wersja z asystentem?
Wojna to pokój. wolność to niewola.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"
dobrze.
CHodzi o to czy się wyłącza jak się mu dyktuje smsa.
oczywiście pod tym samym linkiem.
dlatego lepiej się sprawdza tryb nawigacji :P
po co mi sygnatura?
Otwarte zostalo nasze dedykowane forum pod adresem
https://jieshuo-screenreader.com/forumTylko angielski
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
Gratulacje.
Dlaczego w celu potwierdzenia konta wymagane są kody captcha?
WIększość społeczności niewidomej tego nie lubi, a ta strona jest dedykowana głównie takim osobom.
żeby sprawdzić, czy commentary obsługuje captchę xddd
po co mi sygnatura?
Podobno obsługuje...