Commentary screen reader

Commentary Screenreader: czyżby nowy król?

Started by violinist 1090 posts last post 6 years ago Closed Page 28 of 55

no wlasnie :D

ale patrzcie, juz jakis inny jezyk tam jest w tym commendari a polskiego nadal niema.
nibi czemu tamten jest a polskiego niema?

Znaczy inaczej, jeśli jest czystym tekstem, nie markdownem

to wtedy się da.

Witam czy komentary już jest w języku polskim?

Nie ma!

Hm dziwne, to co pisałem po zainstalowaniu wersji nowej cs jest nieaktualne, teraz zachowuje siętak jak w poprzedniej wersji, czyli czasami cs się nie włączy, jak na mesengerze palcem w dół wysyłam to też sięklawiatura nie zwija
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

Witajcie!
Z przyjemnością informuję, że polska wersja, a raczej jej wstępna wersja ujrzała dzisiaj światło dzienne.,
Z tego mijsca pragnę podziękować użytkowniczce @paulinux, która pomogła mi z tłumaczeniem. Nieprzetłumaczone rzeczy zostaną dotłumaczone w krótce.
Link:
https://yadi.sk/d/08gs96yPCHFBEw
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

A kiedy pojawi się tłumaczenie w oficjalnej wersji?

Nie iwem, narazie nie. Trzeba je poprawić/
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

A oficjalne bety z jieshuo news nie mają Poloskiego?

jeszcze nie.

#553 2 likes

Ja pierdykam, nie będę instalował 300 różnych wersji do jednego języka.
Jakoi on ma problem z normalnym tłumaczeniem języków i wrzucaniem ich od razu w Aplikacje!

Ej! Ale to jest to samo! Jest to wersja 612.

#555 1 like

No to co z tego! Ale to jest więcej roboty dla Dewelopera. Nuno, nie bądźże, do cholery jasnej, ignorantem! Sam wiesz, że rozprowadzanie 300 różnych języków w osobnych wrsjach jest bardziej uciążliwe i ni ewszedzie wszystko trafi od razu.

Zresztą sam wiesz, jak Ty z regularnością wrzucasz te apki na ya.disk

hm 608 jest ostatnia wersja. Chyba, że to już nowa
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

612 jest najnowsza.

e no to słabo, bo nie ma najnowsze wersji na etlegramie na kanale news, może doda za jakiś czas admin.

Już wrzucam