Commentary screen reader

Commentary Screenreader: czyżby nowy król?

Started by violinist 1090 posts last post 6 years ago Closed Page 27 of 55

hm problem dziwny, w messengerze jak pisze w polu edycji i wysyłam to mam potem info, że to była odpowiedź na ostatnią wiadomość, anie zwykła wysłana wiadomość.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

Akurat tu się dzieją jaja, na whatsappie mói na przykłąd, że wysyłasz pustą wiadomość, a wysyła się pełna, nie wiem czy problem CS, czy brajla, w każdym razie nie umiem go naprawić.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

a nie to na whatsapie jest ok.
Jeszcze jak piszę na mesengerze to podczas pisania przewija mnie do wcześniejszych wiadomości chyba, jak wyjdę z klawiatury to jest dźwięk przewijania do pola edycji jak w prawo maznę palcem.
a no i czasami jak wychodziłem z klawiatury to cs się nie włączał, dalej byłem w klawiaturze, albo poza nią, ale bez włączonego cs, ale to bardzo sporadyczne.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

Też mam problem z cs'm z włączaniem podczas sbk Balteam

to ja nie mam żadnego z wyżej wymienionych. ;d
po co mi sygnatura?

po aktualizacji napisy nawet polskie czyta mi po angielsku, nie mogę wybrać polskiego, dalejtestowałem ten sam film czyli film o Wenezueli,także na bank cośz comendary jest nie tak.

Na youtubie jak piszę coś w polu edycji i wyjdę przycisk wróć to po aktualizacji muszę dotknąć palcem jakiejś ikony aby mowa była, bo tak flik nie działa. jak zwinęklawiaturęgestem to comendary się nie odwiesza, w poprzedniej wersji to lepiej działało, chociaż też nie zawsze przy zwijaniu dobrze.

no w ogole jak to jest z tym telegramem i tym kanalem?
zauwazam tam nowosc, nibi cos apk, ale niema tam download, tylko share jest obok.
i jak w to klikam zeby to sie otworzilo to tes nic.

musisz korzystać z telegrama przez stronę, web.telegram.com jakośtak, zapisz tą stronęsobie na pulpicie w telefonie, na ekranie dokładniej mówiąc.
Ja w tej aplikacji nawet nie mogę znaleźć zasubskrybowanego kanału, tylko jak go w wyszukiwarkę wpiszę.

jakto przez strone, a poco ja to instalowalam do telefonu? no zeby z tego korzystac:D

oo dzieky za link

wejdź przez telefon na web.elegram.com i tam się zaloguj i zapisz tą stronę na ekranie głónym. Mi przynajmniej w aplikacji nie działa szukanie zasubowanych kanałów, a na pewno każdemu nie działa klikanie w link.
No, ale ten link Żywek pisał, że zawsze będzie aktualny, także może sobie go zapsiz na telefonie i w niego klikaj, jak wolisz.

mi wlasnie kanal znalazlo i sie doniego dodalam.

aaa jak bedzie aktualôny, no to super zapisuje

Balteam, mówiłem Ci, normalnie w zakłądkę chats wchodzisz na stronie w aplikacji telegram i normalnie wszystko masz.

Albo messages, nie pamiętam teraz, a nie chce mi się sprawdzać.

ja mam tylko new message a w nich moje kontakty, open navigation menu także, a w nim
wszstko new, chat, group itd, show accound telegram faq, contacts itd. nie mam innych zakładek, pytałem się osoby widzącej aby apkę przejrzała, no ale nie istotne, skoro z poziomu apki nie da się otworzyć linka, heh taki popularny komunikator i taki błąd, dziko.

Jak się nie da klikasz w link w wiadomości powitalnej na chacie i się otwiera w chrome

a jak juz tu pisaliśmy, to dopiszę.
Z Żywkiem właśnie odkryliśmy, że w apce telegram, jak jesteśmy na głównym oknie, to eksploracjątylko można w kanał wejść, on jest na górze po prawej chyba, flikiem nie damy rady, ale tak czy tak, w linka wejść sięnie da.