Commentary screen reader

Commentary Screenreader: czyżby nowy król?

Started by violinist 1090 posts last post 6 years ago Closed Page 29 of 55

Kanał Jishuo News jest mój
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

a link bedzie ten sam?

oki thx.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

Jest wrzucone
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

Ten co ja wysłąłem to jest do takich bardziej stabilnych @adelcia

hm, gdzie zmienia się na angielski?
wolniej mi chyba z polskim działa, a na pewno na wersji 612 nie działają moje skróty ustawione wcześniej np. w prawo góre i w dół, albo w prawo góra i góra,
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

Korzystaj narazie z 608

ok, w 612 dźwięków nie miałem, już powróciłem na 608.
Proponowałbym wyrzucić słowo ustawienia z przed każdej opcji.
ustawienia mowy, ustawienia gestów, po prostu, mowa, gesty itd. tak to spowalnia trochę i po angielsku wygodniej, chociaż teraz to po prostu kwestia przyzwyczajenia też.

ludzie albo ja glupia jestem albo sie pogubilam w tym jaki link jaka wersja itp?

Ja Ci dałem link o troszku stabilniejszych tyh wersji, na Telegramie na jieshuo nws są do wersji beta

dzieki ziwku.
mi sie jednak tego telegrama narazie nieudalo opanowac zeby z tamtad to pobrac.
ktos mowil ze jakby dwoma palcami trzema kliknac w ta najnowsza wiadomosc, ale mi sie to narazie nie udalo

tylko z webowej strony da się pobraćno faktycznie się da, dzięki za pomysł, jak dojdziesz do wiadomości to 2 palce przyłóż i przytrzymaj, jakoś tam łapie, ale nie wiem jak dokładnie.
Jak chcesz normalniej to przez web.telegram.com

ojejeuuu jezyku polski to normalnie jakbym w totolotku wygralam.
brawo nuno i paulinux za tlumaczenie.
niewazne ze niejest ono jeszcze cale, ale juz jest, i to sie liczy.
dziekuje wam slicznie.

#574 1 like

Dzięki za pierwszą pozytywną wiadomość w tym wątku na temat tłumaczenia :)
Happy hacking

Tłumaczenie zostalo połatane, w pewnych miejscach zmienione, dotłumaczyłem co było do dotłumaczenia, możecie się cieszyć, nasze jest pełniejsze od angielskiego. Jutro wersja 613, a wraz z ni.ą poprawki

Pięknie gratuluję!
Wojna to pokój. wolność to niewola.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"

No to elegancko, będzie trzeba potestować jak dźwięki i skróty normalnie będą działać.

a juz dziala sbk bez wylaczania? tzn w sensie czyta litery i slowa jeszcze podwoojnie? czy nad tym sie jeszcze pracuje?

Nie wiem. Ja zostawiłęm cały kod SBK Fengowi.

jasne no to sie okaze.