hm, gdzie zmienia się na angielski? wolniej mi chyba z polskim działa, a na pewno na wersji 612 nie działają moje skróty ustawione wcześniej np. w prawo góre i w dół, albo w prawo góra i góra,
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
ok, w 612 dźwięków nie miałem, już powróciłem na 608. Proponowałbym wyrzucić słowo ustawienia z przed każdej opcji. ustawienia mowy, ustawienia gestów, po prostu, mowa, gesty itd. tak to spowalnia trochę i po angielsku wygodniej, chociaż teraz to po prostu kwestia przyzwyczajenia też.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
dzieki ziwku. mi sie jednak tego telegrama narazie nieudalo opanowac zeby z tamtad to pobrac. ktos mowil ze jakby dwoma palcami trzema kliknac w ta najnowsza wiadomosc, ale mi sie to narazie nie udalo
tylko z webowej strony da się pobraćno faktycznie się da, dzięki za pomysł, jak dojdziesz do wiadomości to 2 palce przyłóż i przytrzymaj, jakoś tam łapie, ale nie wiem jak dokładnie. Jak chcesz normalniej to przez web.telegram.com
ojejeuuu jezyku polski to normalnie jakbym w totolotku wygralam. brawo nuno i paulinux za tlumaczenie. niewazne ze niejest ono jeszcze cale, ale juz jest, i to sie liczy. dziekuje wam slicznie.
Tłumaczenie zostalo połatane, w pewnych miejscach zmienione, dotłumaczyłem co było do dotłumaczenia, możecie się cieszyć, nasze jest pełniejsze od angielskiego. Jutro wersja 613, a wraz z ni.ą poprawki
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb