Hm, a mi komendary chodzi szybciej niż tb na youtubie, przy czytaniu komentarzy zwłaszcza, ale jak jestem na stronie głównej yt, przesuwam sięgestem w prawo jak w tb, no to co kilka pozycji czyta mi poprzednią, np. przeczytam sobie 5 filmów i cofa mnie do czwartego, dojadę do 12 pozycji to cofa mnie na 11. Na tb chyba, też czasami to się zdarzało, ale tutaj częściej. No i jak słucham coś na yt, to po 5 może 8 minutach blokuje mi się tlefon, ale jak comendary wyłączę to tego nie mam, ktoś może przetestować jak u nich?
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Dzięki, mógłbyś uaktualniać na tym linku, który wrzuciłeś na audiogames do swojego wontku albo gdzieś, bo wysyłasz błędy, one będą poprawiane, a my ci będziemy je raportować dalej, bo nie będziemy wiedzieć, że są naprawione.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
hm, a jak pobierać inne tematy dźwiękowe? wszedłem w dźwięki programu i wydaje mi się, że tam są tematy dźwiękowe, jak klikam na audeks czy talkback to chyba jest wyjście i przycisk ok, jak dam ok, to gdzieś to znajdę potem i mogę używać czy trzeba się bardziej coś bawić?
Cy Commentary ma opcję etykietowania niezaetykietowanych przycisków?
Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas. Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę. Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę. Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest.. Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku. Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy... Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
no, już mam trochę dziwnie, ale działa. wchodzimy w to menu dół prawo, potem klikamy w ten przycisk na końcu nie przetłumaczony i mamy możliwość edytowania odrazu tego przycisku, pole edycji tam jest. jak w nim wpiszemy swoją nazwę to zostaje.