Commentary screen reader

Commentary Screenreader: czyżby nowy król?

Started by violinist 1090 posts last post 6 years ago Closed Page 18 of 55

ustawione mam tak, w góe w prawo, szukam w advance setting textrecognition i nic.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

Hm, dziwne, bardzo dziwne. Raz jeszcze spojrzę na loga.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

Słuchajcie. na liście eyes fre pojawił się wątek o tym cudzie na kiju. Niektórzy ludzie nieprzyhylnie się o tym wypowiadają. Nuno. Powinieneś to sprawdzić, i bronić jak tylko się da. Choć osobiście raczej nie kupię tego ustrojstwa ze wzzględu na przebajerowanie.

No tak, znam opinię tych frajerów. A żałuujję że wgl cokolwiek tam pisałem.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

ale poco bronić ma to Nuno? Program jest za trudny dla przeciętnego użytkownika bez wstępnej konfiguracji, jak błędy będą naprawione, ktoś pyknie jakieś podstawowe ustawienia do wrzucenia do folderu, to wtedy i tak sam screenreader się obroni, może jestem zbyt optymistyczny, no, ale chyba mogę być, skoro mimo kilku wkurzających błędów, jak to, że teraz do dupy się na comendary pise brajlem, dalej go używam i mimo tych błędów jest to lepszy program w codziennym użytkowaniu od talkbacka.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

Nie, jedyne czym oni rzucaja jako argumentem to tym ze programu nie ma w GPlay. OK, to z takim wara od NVDA, Chrome FIrefxa i 99% programow/

Nuno zawsze się znajdą zawistnicy. Rób swoje, bo jesteś w tym dobry.
Wojna to pokój. wolność to niewola.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"

#348 1 like

Magmar, w tym wypadku to glupcy, nie zawistnicy

No jakiś to argument jest, jeśli spojrzy się na huawei i politykę rządu chińskiego, no, ale też coś tam w audycji mówiłeś, że sprawdzaliście co ten program wysyła w świat.
Nie każdy musi lubić ten program, jest talkback i git, jest przynajmniej z czego wybierać.

Dokłądnie. Nie oburzałbym się jakby mi ktoś powiedział, że nie lubi gestów, le coś takiego to debilizm. I nie mam zamiaru pisać wzniosłych przemówień na temat bezpieczeństwa Commentary. Jak nie to nie, ja nie zmuszam.

Poczytam sobie te komentarze proszę o link. Jeśli to głupcy tym lepiej. Takich ludzi mi szkoda.

nuno tak jak tu jui ubylo powiedziane dzialaj dalej bo czekamy na j polski

Dzialam i jezeli ktos myslal, ze zamierzam przestac to sorry, ale zaklad przegrany

Trzymaj tak!!!

Witajcie!
Wlasnie powstala polska grupa dotyczaca tego screenreadera
https://chat.whatsapp.com/FmF8CwygtH93HNEBN4n5mI

braaawoooo to opiero bedzie cos
zaraz sie tam dodam

super, dodalam sie juz brawooo

a ma jakiś ona tytuł aby ją wpisać po prostu do whatsapa i wyszukać bezpośrednio przez niego?

Commentary Polska: