Commentary screen reader

Commentary Screenreader: czyżby nowy król?

Started by violinist 1090 posts last post 6 years ago Closed Page 16 of 55

ok zresetowalam go caly i juz to dziala jak powinno.
ale co to bylo niewiem.

okey narazie to odinstalowalam, ale jak bedzie wersja polska to sproboje znowu.
wtedy to bedzie mialo dla mnie owiele wiekszy sens nis teraz. ale bede temat sledzic zeby byc nabiezaco.

przycisk powe i któryś z głośności jak przytrzymasz to to się włącza,
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

aacha

Eh. Jak tak sobie czytam tę dyskusję, to chyba jednak zostanę sobie przy talkbacku. Stabilne, bez kombinowania, i bynajmniej u mnie to śmiga. Czasy zamulonego talkbacka już minęły.

ja sproboje i to z checia ale dopiero jak bedzie polski

denis ale talkback nie mówi ci kto do ciebie dzwoni
nie pomagam czusiom mięsnym, julitka i lalar to czusie mięsne.

eej jakto ze niemowi? moze i talkback to mowic.

no niema już tej opcji wyżucili to i teraz mówi połączenie przychodzące i nic pozatym

#310 1 like

ja tej opcji i tak nigdy nieuziwalam bo sprawdze recznie kto dzwoni.

Ale to nie temat o TalkBacku
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

jaka szkoda ze nieumiem poangielksu moglam tes pomoc ten proces spolszczania przyspiesic.

Talkbacka używam tylko sporadycznie bo jego fokus łapie straszne zawiechy jak szybko chce się np przewinąć tekst w dół. A później lata jak głupi. Szkoda nerwów.

Czego zatem uzywasz?
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

dobre pytanie.

pewnie shine +

Dokładnie Shine, choć też ma swoje wady, ale do przełknięcia.

#318 1 like

Shine nie jest aktualizowany, i ma problem z przewijaniem listy co w TB i Commentary działa elegancko.
Gdy jest długa, przemieszcza się wyświetlając elementy od do a w Shine wraca na początek.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

oooj dobrze ze cos tu daszku napisales,bo mi sie troche smutno zrobilo ze tu tak cicho sie zrobilo
a przecies ci co juz go zaplacili mogli by conajmniej ciekawe motiwacijne nagrania robic dla nas,ktorzy albo czekamy na spolszczenie aalbo zbieramy kase.

No tak, Shine ma wiele dziwnych jazd, bynajmniej u mnie na przyklad w losowych momentach potrafil jak osiol stac w jednym miejscu ekranu.