Księga pochwał
Back to Integracja Eltenowiczów#561 lwica
Wspaniałych nauczycieli mam. :)
#562 Zuzler
Luuudzieeeee! Nowe "Włatcy móchów" mają ad! <3
#563 cinkciarzpl
No i wielce zajebiaszczo. U mnie nie chciała wskoczyć, ale to takie uroki Plusxa.
-- (Zuzler):
--
#564 Adasadula
Ej, o tym to nie wiedziałem :D, nagrałem bez AD, to od następnych muszę zacząć :P
-- (Zuzler):
--
#565 djsenter
A gdzie je znajdę w sieci?
#566 Natalia2000
Byłam na koncercie Sylwii Grzeszczak, i Pięknych i młodych.
#567 Zuzler
No to niniejszym informuję, że kwatera Zuzlera została dzisiaj zaopatrzona w scrabelki. Niech wszyscy zwiedzający przygotują się na to, że mogą zostać zaproszeni do gry. <3
#568 cinkciarzpl
Bez ad są na polszmatboxgo
a z ad puki co cinszko w obecnych warunkach.
#569 daszekmdn
No! Pierwszy tyflopodcast na żywo za mną. :) Źle nie było.
#570 Paulinux
Noo i zajebioza! Słuchałam trochę
#571 Milena132
Udany weekend za mną, możliwe, że jutro fajny dzień przede mną.
#572 djsenter
Dużo dzisiaj zrobiłem istotnych dla mnie rzeczy, jutro jadę spotkać się z paroma kumplami w Birminghamie. Dobrze jest.
#573 lwica
Wspaniały krakowski czas, cudowni ludzie i ogrom dobrego jedzonka. <3
#574 Milena132
Wspaniałe spacery, wrażenia sensoryczne, puszczenie blokad, lóz...
#575 daszekmdn
Znów jakby nieco weselej.
#576 Monte
W niedzielę byłam na wycieczce w Kazimierzu Dolnym.
#577 camila
Pojechałam do schroniska adotować psa, wyszłam z psem nie ze schroniska. 3-letni owczarek niemiecki czy amstaf pomieszany z czymś. Nawet sam właściciel nie wieział o jego międzyrasowych krzyżówkach. :/ Właściciel stwierdził, że lepiej oddać go mnie niż żeby znalazł się w shronisku. Cieszę sie. <3
#578 lwica
Miły wieczór z przyjaciółką ma moc ratowania świata, nawet jeśli w środku przetrudno..
#579 Natalia2000
Powiedzieć, że moje miejsce pracy jest fantastyczne to jakby nie powiedzieć nic... pracuję ze wspaniałymi ludźmi w niesamowicie przyjemnym miejscu.
#580 skrzypenka
Gdzie pracujesz?
-- (Natalia2000):
Powiedzieć, że moje miejsce pracy jest fantastyczne to jakby nie powiedzieć nic... pracuję ze wspaniałymi ludźmi w niesamowicie przyjemnym miejscu.
--