1 likes
Wspaniałych nauczycieli mam. :)
No i wielce zajebiaszczo. U mnie nie chciała wskoczyć, ale to takie uroki Plusxa.
-- (Zuzler):
Luuudzieeeee! Nowe "Włatcy móchów" mają ad! <3
--
-- (Zuzler):
--
Ej, o tym to nie wiedziałem :D, nagrałem bez AD, to od następnych muszę zacząć :P
-- (Zuzler):
--
-- (Zuzler):
--
Byłam na koncercie Sylwii Grzeszczak, i Pięknych i młodych.
2 likes
No to niniejszym informuję, że kwatera Zuzlera została dzisiaj zaopatrzona w scrabelki. Niech wszyscy zwiedzający przygotują się na to, że mogą zostać zaproszeni do gry. <3
1 likes
Bez ad są na polszmatboxgo
a z ad puki co cinszko w obecnych warunkach.
a z ad puki co cinszko w obecnych warunkach.
2 likes
Dużo dzisiaj zrobiłem istotnych dla mnie rzeczy, jutro jadę spotkać się z paroma kumplami w Birminghamie. Dobrze jest.
Edytowano
12 likes
Pojechałam do schroniska adotować psa, wyszłam z psem nie ze schroniska. 3-letni owczarek niemiecki czy amstaf pomieszany z czymś. Nawet sam właściciel nie wieział o jego międzyrasowych krzyżówkach. :/ Właściciel stwierdził, że lepiej oddać go mnie niż żeby znalazł się w shronisku. Cieszę sie. <3
1 likes
Miły wieczór z przyjaciółką ma moc ratowania świata, nawet jeśli w środku przetrudno..
4 likes
Powiedzieć, że moje miejsce pracy jest fantastyczne to jakby nie powiedzieć nic... pracuję ze wspaniałymi ludźmi w niesamowicie przyjemnym miejscu.
Gdzie pracujesz?
-- (Natalia2000):
Powiedzieć, że moje miejsce pracy jest fantastyczne to jakby nie powiedzieć nic... pracuję ze wspaniałymi ludźmi w niesamowicie przyjemnym miejscu.
--
-- (Natalia2000):
--