Forum

Księga pochwał 2024

Wątki archiwalne

Poprzednia 29 / 33 Następna

lwica

#561 ·

1 likes
Wspaniałych nauczycieli mam. :)
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

Zuzler

#562 ·

5 likes
Luuudzieeeee! Nowe "Włatcy móchów" mają ad! <3

cinkciarzpl

#563 ·

No i wielce zajebiaszczo. U mnie nie chciała wskoczyć, ale to takie uroki Plusxa.

-- (Zuzler):

--
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

Adasadula

#564 ·

Ej, o tym to nie wiedziałem :D, nagrałem bez AD, to od następnych muszę zacząć :P

-- (Zuzler):

--

djsenter

#565 ·

A gdzie je znajdę w sieci?
Senter San

Natalia2000

#566 ·

Byłam na koncercie Sylwii Grzeszczak, i Pięknych i młodych.

Zuzler

#567 ·

2 likes
No to niniejszym informuję, że kwatera Zuzlera została dzisiaj zaopatrzona w scrabelki. Niech wszyscy zwiedzający przygotują się na to, że mogą zostać zaproszeni do gry. <3

cinkciarzpl

#568 ·

1 likes
Bez ad są na polszmatboxgo
a z ad puki co cinszko w obecnych warunkach.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

daszekmdn

#569 ·

1 likes
No! Pierwszy tyflopodcast na żywo za mną. :) Źle nie było.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Paulinux

#570 ·

Noo i zajebioza! Słuchałam trochę
Happy hacking

Milena132

#571 ·

1 likes
Udany weekend za mną, możliwe, że jutro fajny dzień przede mną.

djsenter

#572 ·

2 likes
Dużo dzisiaj zrobiłem istotnych dla mnie rzeczy, jutro jadę spotkać się z paroma kumplami w Birminghamie. Dobrze jest.
Senter San

lwica

#573 ·

2 likes
Wspaniały krakowski czas, cudowni ludzie i ogrom dobrego jedzonka. <3
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

Milena132

#574 ·

2 likes
Wspaniałe spacery, wrażenia sensoryczne, puszczenie blokad, lóz...

daszekmdn

#575 ·

1 likes
Znów jakby nieco weselej.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Monte

#576 ·

2 likes
W niedzielę byłam na wycieczce w Kazimierzu Dolnym.
Give me a sign.

camila

#577 ·

Edytowano 12 likes
Pojechałam do schroniska adotować psa, wyszłam z psem nie ze schroniska. 3-letni owczarek niemiecki czy amstaf pomieszany z czymś. Nawet sam właściciel nie wieział o jego międzyrasowych krzyżówkach. :/ Właściciel stwierdził, że lepiej oddać go mnie niż żeby znalazł się w shronisku. Cieszę sie. <3
ENFP

lwica

#578 ·

1 likes
Miły wieczór z przyjaciółką ma moc ratowania świata, nawet jeśli w środku przetrudno..

Natalia2000

#579 ·

4 likes

Powiedzieć, że moje miejsce pracy jest fantastyczne to jakby nie powiedzieć nic... pracuję ze wspaniałymi ludźmi w niesamowicie przyjemnym miejscu.

skrzypenka

#580 ·

Gdzie pracujesz?

-- (Natalia2000):

Powiedzieć, że moje miejsce pracy jest fantastyczne to jakby nie powiedzieć nic... pracuję ze wspaniałymi ludźmi w niesamowicie przyjemnym miejscu.

--
Große Operndiva?
Poprzednia 29 / 33 Następna