EltenLink

#581 Zuzler

Właśnie, kurde, gadaj, gdzie?

2024-10-02 20:36

#582 Natalia2000

W zakładzie aktywności zawodowej w miejscowości obok, w małych miejscowościach, jest ciężko o pracę dla nas, złożyłam tam papiery, przyjeła mnie Pani kierownik, pracuje zgodnie z wykształceniem jako technik masażysta, nad sobą mam fizjoterapeutkę, bardzo sympatyczna kobieta, i też zaczeła mnie rozwijać w kilku kierunkach, także, rozwój będzie zarówno w kwestii zawodowej , jak i ogólnosprawnościowej, że tak powiem, ludzie świetni, w sensie kierownictwo i współpracownicy.

2024-10-02 22:01

#583 Zuzler

Oo, to gratulacje, Natalio! <3

2024-10-02 22:06

#584 daszekmdn

Gratki, gratki. Człowiek Cię dopiero co widywał na przerwach w Owińskach a tu już praca. Stwierdzam wszem i wobec, że czas zapierrr... Nicza :D.

Koniec kropka, idź do żłobka. A ze żłobka na ulicę, i pocałuj babę w cyce.
2024-10-02 22:54

#585 Natalia2000

Tak Dahu, zapier...nicza, bardzo.

2024-10-02 23:39

#586 Zuzler

obra, w innym wątku czytam, że ta praca dopiero wczoraj si rozpoczęła. Życzę Ci więc jak najlepiej z naciskiem na życzenia braku rozczarowań.

Edytowano 2024-10-03 00:34

#587 skrzypenka

Gratuluję. Ja też lubię swoją pracę, także fajnie, że ty też. <3

-- (Natalia2000):
W zakładzie aktywności zawodowej w miejscowości obok, w małych miejscowościach, jest ciężko o pracę dla nas, złożyłam tam papiery, przyjeła mnie Pani kierownik, pracuje zgodnie z wykształceniem jako technik masażysta, nad sobą mam fizjoterapeutkę, bardzo sympatyczna kobieta, i też zaczeła mnie rozwijać w kilku kierunkach, także, rozwój będzie zarówno w kwestii zawodowej , jak i ogólnosprawnościowej, że tak powiem, ludzie świetni, w sensie kierownictwo i współpracownicy.

--

Weź moje skrzypce i zagraj tak, jak ja.
2024-10-03 06:49

#588 djsenter

Znowu jutro jadę w nieznane! No dobra, znam to miejsce, ale na żywioł, po studencku. Większość ustali się na miejscu :D

Senter San
2024-10-03 11:39

#589 Monte

Po raz pierwszy od kilku tygodni mam powód do radości. Już jutro spotkanie! A czekałam na nie od ponad miesiąca.

Give me a sign.
2024-10-03 12:07

#590 camila

15 listopada mam kwalifikację wstępną w Vismajorze. ;) Posiadanie drugiego psa nie jest przeszkodą. ;)

ENFP
2024-10-03 16:57

#591 Zuzler

Biurko zostało przeniesione z pokoju do pokoju. W sumie mnie to cieszy, choćby dlatego, że w jego szufladach było pełno przydasiów i trochę śmieci, które teraz, posortowane, czekają na swój los - jedne w innych miejscach domu, pogrupowane tematycznie, inne na pogrzeb w śmietniku, jeszcze kolejne dostaną szansę na grupie wydawkowej - może ktoś się zlituje.

2024-10-04 23:56

#592 daszekmdn

Nie wyspałem się, wszystko mnie boli, ale komu w drogę temu rower za... :D. Dobre samopoczucie jest, ino teraz się zdrzemnąć w PKPie i będzie git.

Koniec kropka, idź do żłobka. A ze żłobka na ulicę, i pocałuj babę w cyce.
Edytowano 2024-10-05 07:21

#593 Monte

Przydasie... :D Bardzo fajne słowo. :D (Zuzler):
Biurko zostało przeniesione z pokoju do pokoju. W sumie mnie to cieszy, choćby dlatego, że w jego szufladach było pełno przydasiów i trochę śmieci, które teraz, posortowane, czekają na swój los - jedne w innych miejscach domu, pogrupowane tematycznie, inne na pogrzeb w śmietniku, jeszcze kolejne dostaną szansę na grupie wydawkowej - może ktoś się zlituje.

--

Give me a sign.
2024-10-05 21:17

#594 skrzypenka

No, w końcu zaczęły mi się te studia magisterskie, tak na to czekałam. :)

Weź moje skrzypce i zagraj tak, jak ja.
2024-10-05 22:17

#595 markus1234

Odkryłem dzisiejszego poranka rzecz, którą chciałbym się pochwalić. Mianowicie, jestem w stanie, będąc w moim pokoju i bujając się na bujanym fotelu sterować dekoderem 4K Multi jego oryginalnym pilotem. Dodam, że mój pokój jest na górze, a TV z dekoderem jest na dole. Zawsze wydawało mi się, że muszę z tym oryginalnym pilotem od dekodera stać przy półce, na której jest ten dekoder, a okazuje się, że nie!
No i jeszcze jedna rzecz, która należy do pochwał. Mianowicie, w tym tygodniu, który teraz będzie, kupię sobie monitor z wbudowanymi głośnikami, bo na telewizor moja mama się nie hce zgodzić, bo za drogi. Do tego monitora będziepodłączony dekoder 4K Multi, a w Orange weźmiemy usługę MultiRoom z dekoderem IWU200. Ten IWU200 będzie na dole, żeby moi rodzice mogli oglądać tą telewizję, a u mnie będzie 4K Multi, z czego się cieszę! Mam tylko nadzieję, że moi rodzice nie skapną się, że brakuje oryginalnego pilota od dekodera, ale już dla niego znalazłem miejsce na swojej półce, i tam go położyłem. Rodzice korzystają z oryginalnego pilota Samsung, więc uznałem, że ten oryginalny pilot od dekodera nie będzie im potrzebny, bo i tak nie korzystają z niego, tylko ja z niego częściej korzystam niż oni.

Edytowano 2024-10-06 11:11

#596 djsenter

Pomimo bolących odcisków na stopach, pomimo braku sensownego transportu i chodzenia po kilkanaście tysięcy kroków przez ostatnie 2 dni, jestem mega zadowolony i zmotywowany do dalszej pracy nad sobą. No i tak, znowu zapalenie ucha mnie nie powstrzymało. Aż się 2022 przypomina w Polsce, a to dobre wspomnienia.

Senter San
2024-10-06 22:44

#597 EugeniuszPompiusz

tef 668X - - czasami chińczyk wie, co robi, i aż warto skorzystać.
polecam każdemu zapaleńcowi i radioświrowi.

Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT
2024-10-07 00:08

#598 DJGraco

Firma NXP Semiconductors z tego co się dowidziałem nie pochodzi z Chiń tylko z Holandii. Chociaż pewnie te układziki i tak są robione w Chinach i przecież te gotowe odbiorniczki na bazie ukłasów tef668x też można z tegoż kraju sprowadzać i tam są składane. Ale nie jstem taki pewien czy sam pomysł na układ jest Chińczyków

Edytowano 2024-10-07 08:25

#599 EugeniuszPompiusz

NXP faktycznie w nazwie ma B.V (czyli spółka w Holandii) ale myślałem, że to jak z Mantączy Krugerem; Holdendr ma pomysł, Kitajec wykonuje :-0

Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT
2024-10-07 13:54

#600 DJGraco

@EugeniuszPompiusz polecam jeszcze dokupić do TEFa zapasowy pigtail bo te fabryczne lubią się psuć. Niestety nie wiem, jaka dokładnie wersja do Twojego odbiornika wchodzi, ale to już na iny wątek :D taka tylko porada.

Edytowano 2024-10-07 16:28