Księga pochwał 2024
Back to Wątki archiwalne#521 Kat
EEE, te domowe cynamonki są stokroć lepsze od kupnych.
Strach zabija duszę.
Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie.
Stawię mu czoło.
Niech przejdzie po mnie i przeze mnie.
A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę.
Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. ... Jestem tylko ja."
- Litania Bene Gesserit przeciw strachowi ("
#522 Zuzler
To tak pół na pół do obu ksiąg. Aaaallle biba była!...
#523 DJGraco
To dawej robimy księge pochwałowozażaleniową XD
#524 daszekmdn
Impreza git, to fakt :).
#525 cinkciarzpl
A jednak ta z pozoru spasiona i leniwa kocia straż pełni swoje obowiązki. Mysz chciała się dostać do domu pewnikiem na dłużej, myszy nie ma. Tylko trzask skoku i pisk się rozległy :D
Dobrze że jeszcze nie w samym pomieszczeniu, niech se pochrupie łowca.
#526 cinkciarzpl
Ogóry. Takie ogromniaste, grubaśne i twardziutkie. A nie takie pizdryki co w sklepach dają :D
Szkoda, że tylko tyle udało się ocalić, ale zawsze. Na początku rosły jak by planowały podbuj świata, ale teraz jakieś choróbsko wykańcza wszystkie. Tragedia patrząc na rozmiary katastrofy. Byłoby tego, że hochooo. i to pono w całej polsce. Tak czy inaczej, topre.
#527 daszekmdn
Świetny wieczór. Dostałem znowu energię że grzebałem pół nocy w Linuxie. Większość co chciałem zrobiłem, a to, czego nie zrobiłem to na księgę zażaleń, ale w sumie może zrobię to narazie nie piszę.
#528 Monte
Obkupiłam się dzisiaj, że hej!
#529 daszekmdn
Znalazłem hałwę. :) Już nie pamiętam czy sam kupiłem czy jak, ale kurde, z rok nie jadłem i fajnie tak wrócić.
#530 matid25
Świetny weekend za mną. Impreza urodzinowa w doborowym towarzystwie i reset emocjonalny tego mi trzeba było :).
#531 djsenter
Ostatnio jestem w stanie częściej wkładać negatywne emocje w jakąś formę samoekspresji, która mnie prowadzi do przodu, a nie ściąga w dół. Cieszę się.
#532 daszekmdn
Komu w drogę temu rower... Wiadomo co ;).
#533 markus1234
Mój telefon Samsung Galaxy A70 wrócił dzisiaj z wymienionym ekranem i nowym szkłem hartowanym! Jestem bardzo zadowolony, że udało się ten telefon naprawić.
#534 djsenter
Jadę sobie do Bristolu na tydzień w Sobotę, ostatnie kilka imprez i miło spędzonych chwil przed końcem wakacji
#535 Natalia2000
Ten miesiąc był świetny, to znaczy , jest świetny, pełen pozytywnych imprez, wydarzeń, urodzinowych na przykład.
#536 skrzypenka
Cieszę się, że już jutro idę do pracy, bo mi już się tęskni za pracą, za dużo tego wolnego, ale wypoczęłam i to mii się podoba.
#537 lwica
Late z maliną i miętą na lodzie. <3 A poza tym, przemiły dzień. :)
#538 djdenismusic
Dostałem taaaaaki karton słodyczków w ramach donate od słuchacza!
Jak w najbliższym czasie nie zejdę na cukrzycę, to będzie sukces:D
#539 Zuzler
Mam 3 mini jogurciki naturalne. Ojj, będzie jedzone z bananem, owsiankami i czym tam.
#540 Monte
Oto czego człowiek może dowiedzieć się po czterech latach użytkowania telefonu: Mój dyktafon może nagrywać w stereo! I nie potrzebuje dodatkowych aplikacji! Wystarczą odpowiednie ustawienia nagrywania. :D Że też wcześniej o tym nie wiedziałam.