3 likes
EEE, te domowe cynamonki są stokroć lepsze od kupnych.
3 likes
A jednak ta z pozoru spasiona i leniwa kocia straż pełni swoje obowiązki. Mysz chciała się dostać do domu pewnikiem na dłużej, myszy nie ma. Tylko trzask skoku i pisk się rozległy :D
Dobrze że jeszcze nie w samym pomieszczeniu, niech se pochrupie łowca.
Dobrze że jeszcze nie w samym pomieszczeniu, niech se pochrupie łowca.
4 likes
Ogóry. Takie ogromniaste, grubaśne i twardziutkie. A nie takie pizdryki co w sklepach dają :D
Szkoda, że tylko tyle udało się ocalić, ale zawsze. Na początku rosły jak by planowały podbuj świata, ale teraz jakieś choróbsko wykańcza wszystkie. Tragedia patrząc na rozmiary katastrofy. Byłoby tego, że hochooo. i to pono w całej polsce. Tak czy inaczej, topre.
Szkoda, że tylko tyle udało się ocalić, ale zawsze. Na początku rosły jak by planowały podbuj świata, ale teraz jakieś choróbsko wykańcza wszystkie. Tragedia patrząc na rozmiary katastrofy. Byłoby tego, że hochooo. i to pono w całej polsce. Tak czy inaczej, topre.
Edytowano
3 likes
Świetny wieczór. Dostałem znowu energię że grzebałem pół nocy w Linuxie. Większość co chciałem zrobiłem, a to, czego nie zrobiłem to na księgę zażaleń, ale w sumie może zrobię to narazie nie piszę.
1 likes
Znalazłem hałwę. :) Już nie pamiętam czy sam kupiłem czy jak, ale kurde, z rok nie jadłem i fajnie tak wrócić.
2 likes
Świetny weekend za mną. Impreza urodzinowa w doborowym towarzystwie i reset emocjonalny tego mi trzeba było :).
Ostatnio jestem w stanie częściej wkładać negatywne emocje w jakąś formę samoekspresji, która mnie prowadzi do przodu, a nie ściąga w dół. Cieszę się.
Mój telefon Samsung Galaxy A70 wrócił dzisiaj z wymienionym ekranem i nowym szkłem hartowanym! Jestem bardzo zadowolony, że udało się ten telefon naprawić.
5 likes
Jadę sobie do Bristolu na tydzień w Sobotę, ostatnie kilka imprez i miło spędzonych chwil przed końcem wakacji
2 likes
Ten miesiąc był świetny, to znaczy , jest świetny, pełen pozytywnych imprez, wydarzeń, urodzinowych na przykład.
2 likes
Cieszę się, że już jutro idę do pracy, bo mi już się tęskni za pracą, za dużo tego wolnego, ale wypoczęłam i to mii się podoba.
2 likes
Dostałem taaaaaki karton słodyczków w ramach donate od słuchacza!
Jak w najbliższym czasie nie zejdę na cukrzycę, to będzie sukces:D
Jak w najbliższym czasie nie zejdę na cukrzycę, to będzie sukces:D
2 likes
Mam 3 mini jogurciki naturalne. Ojj, będzie jedzone z bananem, owsiankami i czym tam.