Księga pochwał 2024
Back to Wątki archiwalne#321 skrzypenka
Ojooj, to macie wesoło. :)
-- (markus1234):
Wczoraj nasza suka, która nazywa się Sara, urodziła 5 małych szczeniaczków. 2 mają łatki, a 3 są czarne, tak mi przed chwilą mówiła moja ciocia. Bardzo jestem zadowolony, chociaż chyba te szczeniaczki komuś oddamy, bo trzymać tyle psów w domu, to chyba jednak trochę za dużo. Mamy w domu następujące psy: sukę Sarę, psa Aresa, psa Pikusia, który urodził się w sierpniu zeszłego roku, też jest psem od tej samej suki Sary, tylko, że w tamtym roku ta suka urodziła 4 szczeniaczki, z czego 3 zostały oddane do jakichś ludzi, a został nam jeden, którego mama nazwała Pikuś, no i plus te 5 małych szczeniaczków. Także mam nadzieję, że te szczeniaczki zoztaną komuś oddane, tylko jeszcze nie wiemy za bardzo komu.
--
#322 sanklip
Na butelki po wypitych napojach to polecam kosz na śmieci xd. Są takie małe, może pod biurko by się Ci zmieścił a nie podłogę se ozdabiasz. No ale wolnoć Tomku w swoim domku nie?
Fajny weekend miałam teraz.
-- (markus1234):
Dzisiaj posprzątałem w swoim pokoju wokoło swojego biurka. Leżały tam: 1 butelka po hopcoli, 3 butelki po polokokcie i 1 butelka po wodzie niegazowanej, której obecnie nazwę zapomniałem, chociaż mi mama mówiła, jak się ta woda nazywa. Jestem zadowolony, bo w końcu mam więcej miejsca na podłodze w koło biurka na nowe butelki po wypitych napojach.
A poza tym, wczoraj były na warsztatach terapii zajęciowej obchodziliśmy Dni Godności Osób Niepełnosprawnych. Był organizowany gril, dyskoteka i przedstawienie, w którym niestety nie brałem udziału, trochę szkoda, no ale trudno. Bardzo jestem zadowolony, zarówno z wczorajszego dnia, jak i z dzisiejszego, bo w końcu mam 4 dni wolnego! Na grilu zjadłem 2 kawałki kiełbasy z chlebem i dwie porcje bardzo pysznej sałatki.
--
Cis najzieleńszy jest zimą;
ma zwyczaj śpiewać kiedy płonie.
Heilung -
"Norupo".
#323 djsenter
Też miałem fajny, dużo przemyśleń, wspomnienia powróciły, poćwiczyłem trochę i nagrałem podbitki do kawałka, więc nawet produktywnie, no i oczywiście finał ligi mistrzów był nie, Hala Madrid!
#324 EugeniuszPompiusz
Muszę się pochwalić, a raczej musze pochwalić.: Radio poznań ma techników z pełną, europejską świadomością radia, którzy wiedzą co robią, chociaż niestety muszą robić też, co im każą.
#325 MarOlk
Cały dzień moczenia dupy w chochołowskich termach.
#326 Zuzler
Wyspałam się.
#327 cinkciarzpl
Cożeś znowu zepsół? :D
-- (EugeniuszPompiusz):
Muszę się pochwalić, a raczej musze pochwalić.: Radio poznań ma techników z pełną, europejską świadomością radia, którzy wiedzą co robią, chociaż niestety muszą robić też, co im każą.
--
#328 EugeniuszPompiusz
@Cinkciarz ja nic, ale stream internetowyjest, na polecenie szefostwa w... 96 kbps mp3.
Ogarnięte tak jak umiem, wszak to fraunhofer oryginalny, ale nadal. Pyszny Bach albo smaczny Vivaldi z odrobiną wody z gotowania mp3. absurd
#329 cinkciarzpl
Eee. Na tej pompie owe pyszności i tak nie smaczne nawet z powietrza. Ale dobrze, że coś tam kręcisz.
#330 Zuzler
patryku, on chyba Cię krytykuje.
#331 cinkciarzpl
Łoj tam zaraz wielce. Ja wiem, że misja trudna, bo trzeba uniwersalnie tak w miarę i pewnie nic lepszego w tych warunkach nie można. No ale co pan zrobisz, jak wszystkim dobrze zrobić się nie da. :) Grunt, że słuchać ostatnio tego idzie bez poczucia bycia obrażanym :)
#332 Paulinux
Dżizas krajst. Padam z nóg i jest sporo kwestii, które obecnie wypadałoby zaadresować, ale jest zajebistowsko, proszę państwa, bo najważniejsze kwestie adresują się w najlepszy możliwy sposób. Wszystkich moich ziomków i przyjaciół narzekających na obecnie słabą komunikację z mojej strony muszę poprosić o cierpliwość, bo coraz bliżej obrona, a tu się jeszcze pobrało na barky stare i pogarbione trochę roboty wszelakiej, ale jestem i będę i myślę o Was, kochani, kochane i osoby kochanowskie. Wiem, że nie ten wątek ale nie chce mi się szukać dobrej formy do tej treści, także teges. Jak moderacja mi powie wymoderalaj, to oczywiście się dostosuję, ale żeby nie było to przekazuję zajebistostan i dobrą energię wysyłam w ten nasz poryty eter.
#333 EugeniuszPompiusz
@Cinkciarz: Przysłucham się temuz powietrza, trzeba pamiętać, że Emitel przy samym nadajniku ma różne zabezpieczenia, z czego najlepuej brzmi Śrem, za to najmniej restrykcyjne są bodaj na Koninie (91.9). -
Niestety, nie da się dogodzić wszystkim, to po pierwsze. po drugie, nieskromnie przyznam, że ten pompiuś, porównaj sobie tak wszystkich 16 ośrodków, jest całkiem europejski; ba, zaryzykuję stwierdzenie, że i niemieckie publiczne pompiusie nie zawsze brzmią lepiej.
Zrobiono na mnie nieświadomie ślepy test, gdzie poprostu w samochodzie czy innym uberze ktoś miał włączone RP, ipowiem szczerze zostałem mile zaskoczony tym, że wsiadając do samochodu sam zwróciłem uwagę na ten processing, że lekki.
Swoją inspirację czerpałem z Niemieckich i Szweckich nastaw, z odrobiną tego, czego w radiu sam chciałbym słuchać.
@Paulinux: To całkiem miłe, że kogoś rozpiera na tyle energia i gotów jest zastąpić fotowoltaikę w jej przekazywaniu.
#334 Paulinux
enera mnie rozpierga
#335 camila
Co to za skrótowce?
#336 Paulinux
to nie jest skrót, tylko takie przejęzynienie ktoś podobno kiedyś zaliczył. To nie jest napisane NRA, tylko enera.
#337 MarOlk
Ale skrótowiec w twojej sygnaturce
#338 djsenter
Typologia
#339 Paulinux
typologia osobowości. Ale zaraz to zdejmuję
#340 DJGraco
Jak o skrótach mowa to ja nie wiem o co chodzi w senterowej sygnaturce. Mogłem w sumie na priv zapytać, ale skoro już tak to w sumieczemu nie tu? A jeżeli szanowny pan djsenter uzna, że pytanie nie jest na miejscu publiki to zawsze może mi prywatnie odpowiedzieć :D