Księga pochwał 2024
Back to Wątki archiwalne#241 djsenter
To ładnie zabalowałaś, dopiero wczoraj wróciłaś? :D Brzmi super.
#242 Monte
Umiem grać Avril Lavigne "I'm with you". To jeden z moich ulubionych utworów tej artystki! :)
#243 Paulinux
A jak haha
#244 skrzypenka
z-agraj nam go na swoim blogu. :)
Z (Monte):
Umiem grać Avril Lavigne "I'm with you". To jeden z moich ulubionych utworów tej artystki! :)
--
#245 Snajper22
Po dwuch dniach kursu czuję się pozytywnie wyczerpana. :)
Cormac McCarthy, "Droga"
#246 Monte
Może kiedyś się odważę. ;) (skrzypenka):
z-agraj nam go na swoim blogu. :)
Z (Monte):
--
--
#247 djsenter
Wczoraj zajebisty wieczór w dobrym gronie, a dzisiaj wstałem pełen energii i motywacji na dalszy dzień, dostałem nawet zlecenie realizatorskie, więc będziem cóś działać.
#248 RAFKIW
Żona pojechała na weekend do przyjaciółki, albo do przyjaciela, sam już nie wiem. W każdym razie cicho, błogo i spokojnie.
#249 djsenter
Właśnie skończyłem pracę nad realizatorskim zleceniem, miałem przy nim wiele frajdy i kurna, chciałbym to robić, uczyć się i pomagać innym w tej kwestii.
#250 daszekmdn
Też bym chciał jakieś zlecenie :D gdzie takie znajdujesz?
#251 djsenter
U znajomych! Chociaż zastanawiam się nad jakimś fiverem, linked inem, etc.
#252 Paulinux
upwork.com też jest spoks
#253 djsenter
Nie znałem, dzięki!
#254 Julitka
To chyba smutne, ale hormony tak bardzo zmieniają perspektywę...
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#255 Zuzler
To jest powód do chwalenia?
#256 skrzypenka
No to zaczęłam pisać tę swoją podyplomówkę, w końcu.
#257 daszekmdn
Blog czekoladowy trochę się rozjechał, tj z blachy średnio chce zleźć ale wyszedł dooobry. :) No nie mogłem się powstrzymać i miast odczekać tyle ile trza już musiałem sprawdzić.
#258 Julitka
Jest o tyle, że jest mi zwyczajnie dużo lepiej w obecnym momencie, a było bardzo źle przez ZBYT długi czas. :p
-- (Zuzler):
To jest powód do chwalenia?
--
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#259 DJGraco
No w końcu się udało pobrać, releasey Felixa Grey, przez blokadę regionalną tylko bodajże na Australię.
Nie nawidzę geoblokowania muzyki cyfrowej.
To takie w połowie pochwalenie w połowie zażalenie, ale finalnie skończyło się dobrze, dlatego wrzucam tu.
#260 Monte
Fajna pogoda, super towarzystwo, cudowny tydzień. :)