Księga pochwał 2024
Back to Wątki archiwalne#201 markus1234
Wygraliśmy z Walią w rzutach karnych 5 do 4! Brawo Polacy! Jedziemy na Euro 2024! Jestem z Was dumny!
#202 daszekmdn
Ale śliczne szpule mi przyszły <3 jeszcze takich zadbanych nie miałem. Nie to co Polskie dotychczasowe zakupy na OLXach. Dałem mniej a są najładniejsze ze wszystkich. Pudełka szczelne, w nich okrągłe takie plastikowe jeszcze w rozmiarze szpul a taśmy nie wyglądają na pogięte i nie są porozwijane :).
Idę po magnetofon.
#203 Monte
Ostatnio odnowiłam kontakt z kimś, z kim nie miałam kontaktu kilka dobrych lat.
#204 Pitef
Ładnie dzisiaj jest proszem państwa!
#205 daszekmdn
Ciepło było, to fakt. Sezon grillowotarasowy można uznać za rozpoczęty.
#206 Monte
Cieplutko i bardzo ładnie dzisiaj. Bardzo słoneczna pogoda. Nawet rano było ciepło.
#207 daszekmdn
Znowu w kilku procentach zachciało mi się coś poogarniać.
#208 camila
Miło jest jeszcze dzień wolnego ;)
#209 Numernabis
W końcu udało mi się dogadać z moimi słuchawkami Liberty 3 Pro, obsługują dwa urządzenia jednocześnie i teraz w końcu to działa.
Połączyłem słuchawki z moim odtwarzaczem i telefonem, teraz na odtwarzaczu słucham muzy w takiej jakości jak mi odpowiada, a kiedy przychodzi połączenie telefoniczne muza jest wstrzymywana i mogę odebrać słuchawkami, po zakończeniu rozmowy muza jest wznawiana.
#210 Monte
Fajna pogoda była dzisiaj.
#211 daszekmdn
No w końcu ekran główny jakoś wygląda. Sam nie ogarnąłem oczywiscie. Nie wiem co za debile projektują nowe telefony. Aparat i galeria zdjęć na widoku a głupiej appki z wiadomościami czy kontaktów trzeba szukać w szufladzie aplikacji. Znak dzisiejszych beznadziejnych czasów.
Teraz mam w końcu Telefon, Wiadomości i ustawienia na głównym. Tyle.
#212 Pitef
Jaki tel? Trza jeno poprzeciągać na ekran tak, jak się chce i gdzie się chce
#213 markus1234
Dzisiaj będę miał nową ładowarkę z 10 portami USB. Mam nadzieję, że tak szybko się nie zepsuje, i że będzie mi długo służyła.
#214 daszekmdn
Po jakimś pół roku lub nawet więcej opierdzieliłem kebaba. Teraz czuję się jak miał bym urodzić kota, ale żreć nie muszę do jutra xD a i smaczne było.
#215 Numernabis
Bo pewnie to był kebab z kota :D
#216 skrzypenka
Ostatnio wstaję po piątej, dobrze zasypiam, podpisałam kolejną umowę w pracy i jest dobrze.
#217 djsenter
Ładna pogoda i dobry nastrój u mnie dzisiaj! <3
#218 daszekmdn
Znajomi byli elegancki dzień za mną i kupiłem Zooma H1E.
#219 Monte
1. Pogoda od kilku dni jest cudowna! 2. Wczoraj wpadłam pod kosiarkę - byłam u fryzjera! 3. Zrobiłam takie zakupy, że dawno nie wydałam tyle pieniędzy jednego dnia, ale było warto, bo to był bardzo ważny dla mnie zakup, który mam nadzieję, wystarczy na lata, tj. kupiłam maszynkę, depilator, akcesoria do tego i klawiaturę na bluetooth!
#220 Postukujacy
@Monte: Depilator z aplikacją na telefon i klawiaturka do obsługi tegoż? :) Żart. Miłego dnia.