noto nie wiem szczerze, bo od paru lat nie wchodze wcale przez stronke.
Panowie, Offtop. Jak widać, nie wszystkich dyskusji pilnuje się w sposób jednakowo uważny. To też jest powód, dla którego chcę definitywnie zamknąć ten rozdział.
No eksportowanie danych to jednak trochę co innego niż zamykanie konta.
a przepraszam, jaki jest komunikat?
archiwizacja, np. danych nie polega na zamykaniu xd, np. archiwizacja to jakby synonim backupowania, można to tak
Ale temat dotyczy zamknięcia konta. Wystarczy przeczytać pierwszy wpis.
Robiłem to wielokrotnie, ale proszę. Mówisz i masz. Zrobię to dla Ciebie jeszcze raz. Chcę definitywnie zamknąć konto na tym portalu. Wycofać wszystkie zgody, cofnąć akceptację regulaminów etc. Tak jak na facebooku. Nie zgadzam się z obecną polityką Eltena i chcę zamknąć konto.
2 likes
Zarchiwizować, usunąć, czy zamknąć? Zdecyduj się w końcu, bo te 3 pojęcia się znacznie od siebie różnią. A ja nie mam pieniążków na wymianę monitora w laptopie.
XD
XD
Ale archiwizacja łączy się z zamknięciem konta. A mi o to właśnie chodzi.
Najlepiej wszystko razem, ale Dariusz i tak idzie na kompromis nie chcąc usuwać aktywności np. blogowej.
Dokładnie tak. Ale z uwagi na brak reakcji ze strony twórców projektu będę musiał wystąpić na drogę prawną.
Do autora prywatnie i oficjalnie na maila fundacji. Dałem dwa miesiące na odpowiedź. Minął prawie miesiąc. Po świętach ponowię maila. Dwa miesiące to naprawdę sporo czasu na reakcję.
2 likes
@dariusz ja coś kojarzę że ty już kilka miesięcy grozisz tym sądem i grozisz. I co, kozak w necie... w świecie?
Żebyś się nie zdziwił, przeczytaj dokładnie wpis36.
Dał 2 miesiące.
Minął prawie miesiąc.
Dał 2 miesiące.
Minął prawie miesiąc.
2 likes
Pisałem ci, w jaki sposób możesz wycofać zgody i akceptacje regulaminów. CTRL+l na danej grupie. Czyli strzałkujesz na rozwuj eltena i wciskasz. Strzałkujesz na PSE, wciskasz.
Dobrze kojarzysz. Myślałem o tym już we wrześniu, a w listopadzie się na to zdecydowałem. W dniach 24, 25 i 27 listopada wystosowałem odpowiednie maile do kierownictwa projektu z informacją, iż czekam dwa miesiące na archiwizację/zamknięcie moich kont. Na razie odpowiedzi się nie doczekałem, ale mam przecież czas do 27 stycznia.
-- (zywek):
@dariusz ja coś kojarzę że ty już kilka miesięcy grozisz tym sądem i grozisz. I co, kozak w necie... w świecie?
--
-- (zywek):
--