Transcription
Čas je za Sloveniju! Čas je za Sloveniju Čas je za nezajanču Desna je prava poc Desna je prava poc Čas je! Čas je! Čas je! Dosta je bilo obljubki, izgine ja u zrak Dosta je praznik, bilo beseto, desnih čarve u sak Gledamo imigrante, gledamo tutrome u srcu, pa čutimo da s njimi već ne gre Levaki u Ljubljani nam piše jo u sodo, a boli i kurac za našo svobodo Piše u bol naš Janez, ne se ga bat, čas je da končno ustavimo razvran Ne pomo već tiho, ne pomo u hišah stali, u sekar ste nam uzeli, nazaj bomo pobrali Dosta je! Za narod, za družino, za našo krije, za domovinok i u srcih šegori Obrnimo desnog jer soncest je narod, izberimo Janšo, izberimo pravo polo Močna roka, trezna beseda, smagalo naša, čepre pričaše soseda Spoštujmo običajek i smo ih podedovali Da bi na svoj zemlji spet ponosno stali Te kmečke roke i vaški ponos, ne bomo dopustili da nas vleče ozanost Glavne more bit vrednota otroci, so nam sveti komunajzeri, so vedno bili bogati i zadeti Ni časa za dvom, ni časa za strah, stari sistem se spreminja u prav Spet postavimo graj, otrdno kod skala, Slovenijo Slovencevi Bogu hvala Za narod! Za našo kri, za domovinok i u srci še gori Obrnimo desnog jer soncest je narod, izberimo Janšo, izberimo pravo polo Močna roka, trezna beseda, smagalo naša, čepre pričaše soseda Čas je! Za Sloveniju! Čas je! Šta ja ne zajanču? Desna je prava pod! Šta ja ne zajanču? Desna je prava pod! Šta ja ne zajanču? Šta ja ne zajanču? Šta ja ne zajanču? Šta ja ne zajanču?