Forum

suno.ai

Show and Tell

silentsentinel

#1221 ·

1 likes
Transcription

I am nothing, I am falling There is nothing left of me I am fading, left here waiting With no one to see When I fade into the dark I don't wanna leave a mark Forget I ever knew your name With or without, it's all the same I am at the end of days There is nothing left of fear Set my empty soul ablaze There is no one here I turn away from the past I was never meant to last Don't ask me to stay There's nothing to say Leave me in infinity Turn away and erase me Ah The things I can lose Were not mine to choose Do not call for me Do not call for me Do not call for me Do not call for me Do not call for me Do not call for me Do not call for me I will never be anything you wanna see Do not promise anything, all I want is nothing I am at the edge of days, there is nothing left to fear I set my empty soul ablaze, there is no one here I've turned away from the past I was nothing Never met the last Don't ask me to stay There's nothing to say Leave me in infinity Turn away and erase me Turn away

Even if the darkness grows too deep, even if it looks impossible. You are never alone. You are never forgotten. Remember that.

silentsentinel

#1222 ·

My last two songs were titled The Wall and Erase Me respectively. They are the first two tracks in the collection titled Nihilgenesis.
Even if the darkness grows too deep, even if it looks impossible. You are never alone. You are never forgotten. Remember that.

silentsentinel

#1223 ·

I thought I uploaded this at one point, but I guess I didn't. Here's another instance of suno blatantly ignoring copyright.

silentsentinel

#1224 ·

Transcription

សូម្លាប់ព្ទ្នកកម្ប់ព្ទៅនាប់ម្ម្ដុច្រោះ លៅពៅប្នកកម្ប់ព្ទៅនៅនិត្ម្ន៉ះ ចេះ នែម្ម។ន្ម្ម។ តែអាន់ទៅ្មែនំពេល់សារោដៃក្រោសានពេល្មែនៅំពេលែនៅំពេល្មែនៅ្មែនៅនៅ បន្ន្នៃពនីពីដ្រានដែរម្រានល់ខ្ញុំងាំខ្ញុំង។

silentsentinel

#1225 ·

This is an acoustic version of I'll Be Your Mirror.

silentsentinel

#1226 ·

Transcription

They will come and they will go You will ask and you will know I will often wish to see What and who I'm meant to be You will follow Through dark and light and hollow Shadows on the mirror glass Every word was meant to last Under moon and under sun Everything, everywhere, everyone One step on the longest stair I will be there I will be there When it gets too dark to see Hate and loss and tyranny Who you are and wish to be There's another path Part of me I'll be your mirror When it grows unclear I'll be your mirror I am always here They will try and yet will fail For what that entails You will ask and you will learn Who to fight and who to turn I will follow Through dark and light and hollow Light upon the mirror glass Free your soul from bitter past Under moon and under sun Under moon and under sun Under moon and under sun Under moon and under sun Under moon and under sun Everything, everywhere, everyone Everything, everywhere, everyone One step on the longest stair I will be there I will be there When it gets too dark to see Hate and loss and tyranny Who you are and wish to be There's another path Part of me I'll be your mirror When it grows unclear I'll be your mirror I am always here I am always here Always Always Always Always Always Always God bless you.

Dobby

#1227 ·

1 likes
Transcription

First bell hits like thunder, my name on the board Shag dust in the air and the floor feels sore Your eyes find mine too fast, like a match in a room I forgot my whole line, now it's loading, boom One step, two step past the locked up door Hold my breath, hold my face, don't let them see more Don't look, don't look, hallway bells will ring My heart's on the edge of everything Don't look, don't look, make me feel small One wrong word and I lose Don't look, don't look, make me feel small Don't lose it all Notebook bends in my hand when you say my name Even on a clean desk I can feel the flame Teacher writes the answer but I miss the page All that quiet around us turns into a stage One step, two step past the locked up door Hold my breath, hold my face, don't let them see more Don't look, don't look, hallway bells will ring My heart's on the edge of everything Don't look, don't look, make me feel small One wrong word and I lose Don't look, don't look, make me feel small one wrong word and I lose Don't look, don't look, make me feel small one wrong word and I lose Don't look, don't look, make me feel small one wrong word and I lose Don't look, don't look, make me feel small one wrong word and I lose Don't look, don't look, make me feel small one wrong word and I lose If the room goes silent, let it stay that way If you move a little closer I might say your name Then the bell breaks open and the spell lets go But the tense little fire still refuses to go Don't look, don't look, hallway bell don't ring My heart's on the edge of everything Don't look, don't look, make me feel small Wrong, wrong word and I lose it all Don't look, don't look, make me feel small

aldenmaster

#1228 ·

Very cool! What's the inspiration? What's the prompt? it's interesting for sure.
Off the spinner, to the skinner, it chops off layers, now I'm thinner.

starchild

#1230 ·

I've just renewed my subscription, so in celibration I got verry bored
over and out. I stand with the people of Palestine

starchild

#1231 ·

and then had massive computer issues. Anyways

starchild

#1232 ·

Transcription

អូរំដែកម្រើសនឹង សនោះហ្រនៅបានិចាន អូរនកម្រនៅបានដោ់ វាបប្រោកដែលបាន់ខ្វាគ់ផ្វាញងសាត់អសំពីទាំបានរើប្កការប្រ្ជាពភាត់ខ្វាគ់ខ្វាគ្រឹងស្នុះ ១ ០.

Urh2006

#1233 ·

Haven't used Suno for a while, but I now have to take some time off (literally) and sift through over 9500 songs to perhaps rediscover some of my old favourites and find hidden gems. There's so much I haven't posted here. Most of my songs have been made in collaboration with some of my closer friends, but our lyrics were never ever generated by AI.
When you're stuck, just try harder.

Urh2006

#1234 ·

Transcription

Haja haja, primi me za jaja, uca klub, sve se lomi, ovo nije bajka. Haja haja haja, voli bela krila, hoće da je neko sila. Slipa skurca, kaže nema robe, rekao sam je vuci bolje, Rolex i ja, torba puna, mala voli keši, sper mu da guta. Slipa miski, drži vrat, kaže bad boys imaju plat, ne bi ni baby ima sve, ali kurac dobijaš pre. Haja haja haja, primi me za jaja, uca klub, sve se lomi, ovo nije bajka. Haja haja haja, voli bela krila, hoće gući, hoće prada, hoće daje. Da je neko sila. Puca hit, nosi gram, mala ludi, hoće san, mali brat mi šarp će bruda, rekao sam mu ona je luda. Na sceni vozim. Kao don, jebem kaju, baš je rom, pom, pom, hoće pesme, hoće slavu, rekao sam joj primi glavu. Haja haja haja, primi me za jaja, uca klub, sve se lomi, ovo nije bajka. Haja haja haja, voli bela krila, hoće gući, hoće prada, hoće daje. Da je neko sila. Haja haja haja, primi me za jaja, uca klub, sve se lomi, ovo nije bajka. Haja haja haja, voli bela krila. Haja haja haja, primi me za jaja, uca klub, sve se lomi, ovo nije bajka. Haja haja haja, voli bela krila. Haja haja haja, primi me za jaja, uca klub, sve se lomi, ovo nije bajka. Haja haja haja, voli bela krila, hoće gući, hoće prada, hoće daje. Da je neko sila. Haja haja haja, primi me za jaja, uca klub, sve se lomi, ovo nije bajka.

Urh2006

#1235 ·

Transcription

Kokaina, koka kokaina, kokaina, soba puna dima Kokaina, koka kokaina, kokaina, daj mi rodi sina Klu klup se ruši, srce tuče, belo me zove, nos ga vuče Ona gleda, noć je vruća, koža vrela, haljina se spušta Subiš krgu, oči crne, daj mi liniju, da ne umrem Svetla pale, piće sipam, pleše telo, dok ne klipam Kokaina, koka kokaina, kokaina, soba puna dima Kokaina, koka kokaina, kokaina, daj mi rodi sina Tripujem jako, snove cepam, molit pit i belo trebam Gori soba, vazduh se reži, zno i curi, plafon beži Treze vas, u krvi je sneg, gubim tlo, zove me na grek Smeje glasno, noć bez kraja, koka koka koka, put je do raja Kokaina, koka kokaina, kokaina, soba puna dima Kokaina, koka kokaina, kokaina, daj mi rodi sina Zora stiže, svetla mute, ruka drhti, oči čute Kaže ostat ću do kraja, kokain brate nema staja Hvala što pratite kanal.

Urh2006

#1236 ·

Transcription

Vajde bre, dajte malo buke za najveće majstore, Robi, Šmes Gdje ste sad bando moja, kokaj mi je na stolu, arena gori, šmarim, vajde bre Povuci još jedno, ne budi svi sa, ajmo Robin Šmes, Robin Šmes, pedrasta velika, Robin Šmes, Robin Šmes, u glavi ima klika Robin Šmes, Robin Šmes, nam izdjela i ne rišeta Robin Šmes, Robin Šmes, i njih veselo šmrkata Na veti čakaju traga Na veti čakaju traga Na veti čakaju traga Na veti čakaju traga Na veti čakaju traga doma pa belo Če prideš u domaćevo veš da bo vesela Ker te čakata ova, pijana i zadeta Slišio se čudni zvoki S kabineta Šta to radiš u kabinetu? Mangu pe jedan Robin Šmes, Robin Šmes, pedrasta velika, Robin Šmes, Robin Šmes, u glavi ima klika Robin Šmes, Robin Šmes, Robin Šmes, u glavi ima klika Robin Šmes, Robin Šmes, Robin Šmes, u glavi ima klika Robin Šmes, Robin Šmes, Robin Šmes, u glavi ima klika Robin Šmes, Robin Šmes, Robin Šmes, u glavi ima klika Robin Šmes, Robin Šmes, Robin Šmes, u glavi ima klika Robin Šmes, Robin Šmes, Robin Šmes, u glavi ima klika Robin Šmes, Robin Šmes, Robin Šmes, u glavi ima klika Robin Šmes, Robin Šmes, Robin Šmes, u glavi ima klika Robin Šmes, Robin Šmes, Robin Šmes, u glavi ima klika Robin Šmes, Robin Šmes, Robin Šmes, u glavi ima klika Robin Šmes, Robin Šmes, Robin Šmes, Robin Šmes, u glavi ima klika I veselo šmrka da... Ruke gore Slovenija! Šmerim srce moje, posluži se, ima za sve, idemo! Ko je tim prišel domo, staže gola ležala Šmerim se bal, da kurči na nebo stala Robi rece, šmerim, ti si moja sreća, šmerc pa doda Kosem stavo se pa veća Robi šmerc, robim sve, bedras doberi ga Robi! Robi šmerc, robim šmerc, u blavi ima klika Robi šmerc, robim šmerc, nam izi lejne nišeta Robi šmerc, robim šmerc, i njih veselu šmrka da... Pa Ljubljana, šmerc, skloni kuk jesicu Ide policija, robi ljubavi, vidimo se u Tomađevu Laku noć, bando Drogineška! 20lada, Madina okurišnerke, Zfiča i Lada 20lada, Zfiča i Lada 30lada, Zfiča i Lada 20rba, Zfiča i Lada Ajde bre, šmaš! Ajde bre, dajte malo pukja za najveće majstore! Robi šmaš! Ajde bre! Ajde bre! Ajde bre! Ajde bre! Robi šmaš! Bebra šta velika! Robi šmaš! U hlavi ima klika! Robi šmaš! Na misi lajne niše da! Robi šmaš! Robi šmaš! I njih veselo šmlekata! Robi šmaš! U hlavi ima klika! Robi šmaš! U hlavi ima klika! Robi šmaš! U hlavi ima klika! Robi šmaš! U hlavi ima klika! Robi šmaš! Robi šmaš! Robi šmaš! U hlavi ima klika! Robi šmaš! Robi šmaš! Robi šmaš! Robi šmaš! Robi šmaš! Robi šmaš! Robi šmaš! Robi šmaš! Robi šmaš! Robi šmaš! Robi šmaš! Robi šmaš! Robi šmaš! Robi šmaš! Ajde bre, dajte malo buke za najveće majstore, Robiš me! Ajde bre, ajde bre, ajde bre! Robiš me, robiš me, bedra, bedra, bedra, robiš me, robiš me, u glavi ima klika. Robiš me, robiš me, robiš me, robiš me, robiš me, robiš me! Robiš me, ajde bre, ajde bre, ajde bre, robiš me! Robin Smeds! Ajde bre! Ajde bre, dajte malo buke za najveće majstore! Robin Smeds! Ajde bre, dajte malo buke za najveće majstore! Ajde bre! Robin Smeds! Robin Smeds! Robin Smeds! Robin Smeds! Ajde bre! Ajde bre! Smeds! Ajde bre, dajte malo buke za najveće majstore! Ajde bre, dajte malo buke za najveće majstore! Robin Smeds! Robin Smeds! Debre sa velika! Ajde bre! Robin Smeds! Robin Smeds! U grobi ima klika! Ajde bre! Ajde bre! Ajde bre! Ajde bre, dajte malo buke za najveće majstore! Ajde bre! Ajde bre! Ajde bre! Ajde bre, dajte malo buke za najveće majstore! Ajde bre, dajte malo buke za najveće majstore!

Urh2006

#1237 ·

Transcription

Ajde bre dajte malo buke za najveće majstore Robi šmerc Gdje ste sad bando moja? Kokain je na stolu Arena gori Šmerim Ajde bre povuci još jedno Ne budi sisa Ajmo Robi šmerc Petra stave lika Robi šmerc U glavi Robi šmerc Na mizi lajne rišeta Robi šmerc Robi šmerc I njih ful hitro šmrkata Kurt Komunicijs Bosna iOUGH Eldica Kupcama relce Potem paše bel oče Prideš u t Fellow Beš da bo veselo Ker seksi sta oba Pijana im za deca Slišio se čudni zvok Iz kabineta. Robin Šmert, Robin Šmert, pedrašta velika. Robin Šmert, Robin Šmert, u glavi ima klika. Robin Šmert, Robin Šmert, na misi lajme rišeta. Robin Šmert, Robin Šmert, i njih prehitro smri kata. Ruke gore, slelovnija, šmerim srce moje, posluši se, ima za sve, idemo! Robin Šmert, Robin Šmert, u glavi ima klika. Koje tim prišel domo, sta gola ležala, šmerim se je balda kurčina, nebo ustala. Robi reči šmerim, ti si moja sreća, šmerc pa pravi, ko sem s tabo se poveća! Ha ha ha ha ha ha ha ha! Robin Šmert! Robin Šmert, Robin Šmert, u glavi ima klika. Robin Šmert, Robin Šmert, u glavi ima klika. Robin Šmerc, pedrasta velika. Robin Šmerc, Robin Šmerc, u glavi ima klika. Robin Šmerc, Robin Šmerc, na mizi lajne rišeta. Robin Šmerc, Robin Šmerc, i njih kođi živali šmrkata. Hvala, Ljubljana, Šmerc, skloni tu kesicu, ide policija, Robin, ljubavi, vidimo se u Tomačevu, laku noć, bando drogeraška. Hvala, Ljubljana, Šmerc, skloni tu kesicu, ide policija, Robin, laku noć, bando drogeraška.

Urh2006

#1238 ·

Transcription

Ovo ko sam crveno Pravda u klubu sam smešan Ne gledam gore, ja gledam ka dnu Jer tamo su ljudi, zbog toga sam tu Postao sam socijal-demokrat U glavi plan, na ruci sad Pravim balans, ne tražim rata Al' ko mi preti, ne znam i brat Delim sve, al' čuvam sve Svaki korak zna za gde Ti me mrziš, to je grešno Jer kad imam govor, čuje se sve Pacim govor, bit me vozi Cijela sala mi se loži U sukti stoji, a glas je oko rosti Kažem ja sam zakon i doza u kosmi Neću keš, al' keš me prati Neću moć, al' moć mi vrati Glasujem pamet, živim klub Ti si tweet, ja sam stup Program kopić je hladan, čist Rime mi padaju dok praviš list Ona me zove da budem ministar Al' ja sam samo noćni pizar Ostao sam, ostao sam, ostao sam, ostao sam Ostao sam socijal-demokrat U glavi plan, na ruci sad Pravim balans, ne tražim rat Al' ko mi preti, ne znam i brat Delim sve, al' čuvam sve Svaki korak zna za gde Ti me mrziš, to je grešno Jer kad imam govor, čuje se sve Ne nosim versaće, nosim zakon Jebeš papirologiju, dođi na Balkan Ispod sakoa, detovaža U srcu narodu, u oku draža A sektori pale, seko vizija Kad s ove naro počinje misija Ona misli da sam gangstera Ja samo pravim budžetni master Svaka plata ide tamo gde treba Svaki bit udara dok reč me vreva A ti sedi tamo, pričaš kao glup Daj mi mikrofon, da čuje te o klub Ostao sam, ostao sam, ostao sam, ostao sam Ostao sam socijal-demokrat U glavi tlan, na ruci sad Pravim balans, ne tražim rat Al komi preti, ne znam i brat Delim sve, al čuvam sve Svaki korak zna za gde Ti me mrziš, to je greh Jer kad imam govor, čuje se sve I kad nestane svetlo i zvuk I kad u meni prebudi se vuk Na sidu će pisat moj citat Brate, postao sam socijal-demokrat Ostao sam, ostao sam, ostao sam, ostao sam Ostao sam socijal-demokrat U glavi tlan, na ruci sad Pravim balans, ne tražim rat Al komi preti, ne znam i brat Delim sve, al čuvam sve Svaki korak zna za gde Ti me mrziš, to je greh Jer kad imam govor, čuje se sve Ostao sam socijal-demokrat U glavi tlan, na ruci sad Pravim balans, ne tražim rat Al komi preti, ne znam i brat Delim sve, al čuvam sve Svaki korak zna za gde Ti me mrziš, to je greh Jer kad imam govor, čuje se sve

Urh2006

#1239 ·

Transcription

Telemah je mafija, ja sam crni brat Zaposlite mene, napravit ću rat Imam kvalifikaciju, diler u kraju Žene me vole, koks je u raju Gledam vaš oglas, treba vam lik Koka je u glavi, znam svaki trik Ne trebam CV, ne treba faks Imam iskuštvo, radim na maks Speed na stolu, belo u Coca-Cola Crtam linije na fonu i na stolu Pitan se brate, ko vam treba Ako gazda ne šmrče, onda bude jeba Telemah je mafija, ja sam crni brat Zaposlite mene, napravit ću rat Imam kvalifikaciju, diler u kraju Žene me vole, koks je u raju Telemah je mafija, ja sam crni brat Zaposlite mene, napravit ću rat Imam kvalifikaciju, diler u kraju Žene me vole, koks je u raju Koks je u raju Ulicu znam, ja sam opereter Kilogram idu, ma daj otvori keter Povezujem ljude, dajem im linije Konekcija čuva, dajem im linije Čista, nema tu finije Kurve me zovu, kažu Halo majster, na poslu i u krevetu Pravi sam fajter U ovom gradu imam veze i kontrolu Kad posao je završen, puši se djolu Telemah je mafija, ja sam crni brat Zaposlite mene, napravit ću rat Imam kvalifikaciju, diler u kraju Žene me vole, koks je u raju Telemah je mafija, ja sam crni brat Zaposlite mene, napravit ću rat Imam kvalifikaciju, diler u kraju Žene me vole, koks je u raju Pare u torbi, imam ih dovoljno Otvorite mi vrata i recite slobodno Ako posla ne dobim, pravim skandal Telemah mafija, ja sam standard Telemah je mafija, ja sam crni brat Zaposlite mene, napravit ću rat Imam kvalifikaciju, diler u kraju Žene me vole, koks je u raju Koks je u raju Telemah je mafija, ja sam standard

Urh2006

#1240 ·

Transcription

Zala, zala, zala, znam da bi mi dala Zala, zala, zala, sa neba si mi hvala Zala, zala, zala, ti bi sa mnom sve igrala Zala, zala, zala, nikad bolje nisi imala Svaki dan kad se budim, ja mislim na tebe Al stvarno mala, za tebe mi se jebe Šaljem ti poruku, al pustiš me na sin Bolje od tebe, radi mi šin Zala, zala, zala, zala, zala, zala, zala Zala, zala, zala, zala, sa neba si mi hvala Zala, zala, zala, ti bi sa mnom sve igrala Zala, zala, zala, nikad bolje nisi imala Stiže polako maturanski ples Ali ja bih želeo da imamo seks Možda ja nisam u pravu Ali jebi ga pušim travu Zala, zala, zala, znam da bi mi dala Zala, zala, zala, sa neba si mi hvala Zala, zala, zala, ti bi sa mnom sve igrala Zala, zala, zala, nikad bolje nisi imala Zala, zala, zala, zala, znam da bi mi dala Zala, zala, zala, sa neba si mi hvala Zala, zala, zala, ti bi sa mnom sve igrala Zala, zala, zala, nikad bolje nisi imala