Forum

Czy da się odzyskać hasło?

Pytania i odpowiedzi

Julitka

#21 ·

Edited
Nie zapisują się. A nawet jeśli, to dla bezpieczeństwa akurat ten jeden plik warto wywalić, bo może świrować.
-- (Adasadula):
Zawsze możesz przenieść z komputera na komputer (jeśli to o to chodzi) folder %appdata%\elten\ - tam chyba się zapisują dane logowania też.

--
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

Adasadula

#22 ·

A to co niby ;)
"C:\Users\user\AppData\Roaming\elten\login.dat"
EltenLoginCredentialsPRVDataFile Adasadula€ jakiś-zaszyfrowany-tekst-będący-pewnie-hasłem.

Jeśli ktoś nie ma włączonych kluczy / 2etapówki to obstawiam, że da się.

-- (Julitka):
Nie zapisują się. A nawet jeśli, to dla bezpieczeństwa akurat ten jeden plik warto wywalić, bo może świrować.
-- (Adasadula):
Zawsze możesz przenieść z komputera na komputer (jeśli to o to chodzi) folder %appdata%\elten\ - tam chyba się zapisują dane logowania też.

--

--

daszekmdn

#23 ·

Da się.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

tomciolok

#24 ·

Witajcie odzyskałem swoje hasło i moje konto

DJGraco

#25 ·

Napiszesz coś więcej? Jak to się stało? Za którąś próbą wpisania emaila klucz resetujący dotarł, jakoś inaczej?

Julitka

#26 ·

No ja taką radę dostałam od deva, żeby usunąć ten plik przy przenoszeniu konfiguracji na nowy komputer. No ale co ja tam wiem. :p
-- (Adasadula):
A to co niby ;)
"C:\Users\user\AppData\Roaming\elten\login.dat"
EltenLoginCredentialsPRVDataFile Adasadula€ jakiś-zaszyfrowany-tekst-będący-pewnie-hasłem.

Jeśli ktoś nie ma włączonych kluczy / 2etapówki to obstawiam, że da się.

-- (Julitka):
-- (Adasadula):

--

--

--
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

Adasadula

#27 ·

Ale moment, co miało by to usunięcie spowodować ;)? Wiem, że jeśli nie masz 2etapówki, to przeniesienie tego folderu przenosi (a przynajmniej przenosiło całkiem nie dawno) konfigurację, wliczając w to dane logowania. Nie rozumiem, jak ma powodować to jakieś problemy.