Czołem, piszę w takiej sprawie. Mam drugie konto, testowe, chciałam się na nim zalogować, ale zapomniałam hasła do tegoż konta. Czy jestem w stanie jakos je odzyskać? Czy istnieje jakaś forma przypomnienia hasła lub jego resetu?
Ta funkcja nie działa.
1 likes
Niestety nie mam jak przetestować, bo nie chcę tracić mojego obecnego hasła, ale od wielu osób słyszę, że owszem, działa. Sądzę więc, że podajesz błędny adres mailowy.
2 likes
Przed chwilą sprawdziłam, wszystko działa. Zajrzyj do spamu. Rozumiem też, że klikasz na opcję wygeneruj klucz potrzebny do odzyskania hasła czy jakoś tak?
witam kto mi sprawdzi jakie mam hasło, albo niech ktoś mi powie jak mogę sprawdzić w eltenie swoje hasłojak tktoś sprawdzi jakie mam, hasło to prosze mi napisać na priw. Pytam dlatego bo zapomniałem hasło na to konto ja używam, swojego głuwnego kompa, ale naprzyszłość chciałbym znać swoje hasło
Ze względów bezpieczeństwa nie da się tego sprawdzić. Najlepiej abyś po prostu zmienił je na nowe przez opcję zresetuj hasło.
1 likes
Na żadnym portalu żaden użytkownik nie może sprawdzić hasła innego użytkownika. Co więcej, administratorzy także nie świadczą podobnych usług, mimo że, teoretycznie, mogliby mieć taką możliwość. To w gestii użytkownika jest pamiętanie swojego hasła (lub jego reset) i pilnowanie, by nie dostało się ono w żaden sposób w niepowołane ręce.
Edited
No raczej nie mogli by, bo hasło jest, (mam nadzieję), jakoś haszowane ;).
Edit, uściślam, że chodzi o Administratorów.
-- (Julitka):
Na żadnym portalu żaden użytkownik nie może sprawdzić hasła innego użytkownika. Co więcej, administratorzy także nie świadczą podobnych usług, mimo że, teoretycznie, mogliby mieć taką możliwość. To w gestii użytkownika jest pamiętanie swojego hasła (lub jego reset) i pilnowanie, by nie dostało się ono w żaden sposób w niepowołane ręce.
--
Edit, uściślam, że chodzi o Administratorów.
-- (Julitka):
--
Napisałam Ci, jaka jest procedura w tym wypadku. Musisz zresetować hasło, zgodnie z tym, co Ci napisałam, inaczej go nie odzyskasz.
Witajcie ja niemogę zresetować swojego hasło na moim koncie tomciolok jak wprowadzamm swuj login i e-maila to nie przepuszcza mnie do wygenerowania klucza potrzebnego do weryfikacji.
Tak, problem jest znany. Co najgorsze, bardzo trudno go zasymulować, bo kilkoro użytkowników się na to skarży, ale testy wykazały, że wszystko przebiega poprawnie. Czy możesz na razie korzystać z tego konta?
tak mogę
okej jjeszcze zapomniałem że jak to przeklikam żeby nie podawać loginu i e-maila to pokazuje się komunikato resecie hasła wygeneruj klucz i wprować klucz potrzebny do zresetowania, ale nawet wtedy nie przychodzi e-mail jak klikam mu wygeneruj klucz z gury dzienki
Zawsze możesz przenieść z komputera na komputer (jeśli to o to chodzi) folder %appdata%\elten\ - tam chyba się zapisują dane logowania też.
Nie oto chodzi ja sobie chcę ogulnie zmienić hasło bo nie pamientam hasła.