Nie zapisują się. A nawet jeśli, to dla bezpieczeństwa akurat ten jeden plik warto wywalić, bo może świrować. -- (Adasadula): Zawsze możesz przenieść z komputera na komputer (jeśli to o to chodzi) folder %appdata%\elten\ - tam chyba się zapisują dane logowania też.
A to co niby ;) "C:\Users\user\AppData\Roaming\elten\login.dat" EltenLoginCredentialsPRVDataFile Adasadula€ jakiś-zaszyfrowany-tekst-będący-pewnie-hasłem.
Jeśli ktoś nie ma włączonych kluczy / 2etapówki to obstawiam, że da się.
-- (Julitka): Nie zapisują się. A nawet jeśli, to dla bezpieczeństwa akurat ten jeden plik warto wywalić, bo może świrować. -- (Adasadula): Zawsze możesz przenieść z komputera na komputer (jeśli to o to chodzi) folder %appdata%\elten\ - tam chyba się zapisują dane logowania też.
No ja taką radę dostałam od deva, żeby usunąć ten plik przy przenoszeniu konfiguracji na nowy komputer. No ale co ja tam wiem. :p -- (Adasadula): A to co niby ;) "C:\Users\user\AppData\Roaming\elten\login.dat" EltenLoginCredentialsPRVDataFile Adasadula€ jakiś-zaszyfrowany-tekst-będący-pewnie-hasłem.
Jeśli ktoś nie ma włączonych kluczy / 2etapówki to obstawiam, że da się.
-- (Julitka): Nie zapisują się. A nawet jeśli, to dla bezpieczeństwa akurat ten jeden plik warto wywalić, bo może świrować. -- (Adasadula): Zawsze możesz przenieść z komputera na komputer (jeśli to o to chodzi) folder %appdata%\elten\ - tam chyba się zapisują dane logowania też.
Ale moment, co miało by to usunięcie spowodować ;)? Wiem, że jeśli nie masz 2etapówki, to przeniesienie tego folderu przenosi (a przynajmniej przenosiło całkiem nie dawno) konfigurację, wliczając w to dane logowania. Nie rozumiem, jak ma powodować to jakieś problemy.
This site uses cookies to enhance your experience.