Śpiewacie? Gracie?
Back to Integracja Eltenowiczów#121 olcia2702
Witam! Jeżeli chodzi o śpiewanie, to tak, śpiewam, i to od trzeciego roku życia, więc trochę czasu już zleciało, a grać gram, na fortepianie, od sześciu lat.
Wcześniej przed fortepianem grałam na flecie, ale zrezygnowałam, bo zajęcia miałam dwa razy w tygodniu, i się poprostu nie wyrabiałam.
#122 Monte
Hej. Ja uczyłam się grać na fortepianie przez cztery lata podstawówki, byłam w szkole muzycznej i miałam te wszystkie zajęcia jak muzykografia, audycje muzyczne, rytmika, potem zrezygnowałam ze szkoły muzycznej częściowo przez zbyt dużą ilość zajęć, a częściowo z powodów osobistych, mam wrażenie, że trafiałam na trudnych nauczycieli. Przez pół roku śpiewałam w chórze, wróciłam do śpiewania po dwóch latach przerwy, zresztą śpiewam od dziecka, na chór chodziłam przez pięć lat i trzy lata śpiewałam w scholi, od marca zeszłego roku uczę się grać na gitarze, czasem śpiewam, ale rzadko. Przez krótki czas uczyłam się tańczyć.
#123 Kotek
Cześć. Nie śpiewam, bo się wstydzę. Czasami lubię pograć na pianinie dla zabawy.
#124 Kuba12565
hej, ja gram na pianinie, zamieżam sie rozwijać w tym kierunku.
#125 smol
Śpiewam, gram na różnego rodzaju gitarach na perkusji i troche na pianinie. Nawet daję lekcje gry na gitarze. Chciałem się nauczyć grać na saksofonie, ale coś nie poszło. Mam sprobować ponownie.