Swoją drogą wakacje coraz bliżej. Ciekawe, czy coś wymyślą w tym roku.
wątpliwa sprawa, ale kto wie.
pewnie Eska Summer city co 3 godziny, i jingle na lato, jeszcze więcej chitów na czasie.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
No właśnie nie wiem, czy eska summer city będzie, skoro teraz mamy miasto na czasie, a nie eska city?
a tego to jeszcze nie wiadomo, ale to miasto na czasie, jest robione tak szczerze, na odpierdol
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
A tym czasem dzisiaj znowu w Esce Mikołaj Kujawiński.
Tydzień temu w sobotę też był, a z innych ciekawostek wczoraj od 14 do 18 dyżur miał Łukasz Zduńczyc i ponoć nie pierwszy raz.
tak, to był drugi raz.
co do mikołaja, to nie rozumiem, czy naprawde im trudno jest znalejść kogoś?, z innej beczki, to kto wie, czy od września Łukasz nie zostanie prowadzącym wesce.
Wątpię. Mati fuczyło też ze dwa razy impreskę poprowadził.
Braki kadrowe i tyle. Ciekawe, że tych z Łodzi nie mogli ściągnąć.
No to bardzo ciekawe, bo 2 tygodnie temu był nawet Łukasz Bogdan
A w tym tygodnu według ramówki Michu ma prowadzić tylko gorącą.
oooo ciekawie sie robi jak widze.
Ciekawostka: Rafał Adamczak powiedział w swoim pierwszym wejścu o 9, że jeszcze 10 dni do wakacji i idzie nowe.
Ciekawe, czy idzie nowe w Esce, czy tak ogólnie u niego naprzykład? A może ja coś źle usłyszałem?
oooooooo to ciekawe musze opserwować
Od dzisiaj Na lato jeszcze więcej hitów na czasie i wejścia co 4 utwory.
ale nowej oprawy brak
Owszem, ale warto odnotować. Może zmienią po wakacjach. Zobaczymy, czy od poniedziałku jeszcze jakieś zmiany, czy już do końca wakacji po staremu. Aaaa jest eska summer city chyba co dwie godziny, ale o x40.
hm dziwne
Niedziwne, tak samo w tamte wakacje było. Stawiam, że nic się już nie zmieni i będzie wszystko jak w tamte wakacje. Ewentualnie po wakacjach zmiana oprawy czy coś.
Aa zapomniałem o 6 rano nie było dzisiaj lokalnych magazynów i eska music ness. Od razu poleciała muzyka, także Eska już zaczela wakacje na dobre. Ciekawe, czy jutro będą od 21 magazyny lokalne, czy już impreska do 22.
raczej imprezka do 22