No i pewnie więcej hitów na czasie na lato będzie do 5 września.
A właśnie: Dzisiaj znowu był Łukasz Zduńczyk i w tamtym tygodniu też, także może faktycznie od września będzie tylko programy prowadzil, a newsy już nie.
a nie muwiłem hehe
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
Ale na razie to tylko domysły, więc ewentualnie we wrześniu powiesz, a nie mówiłem, albo i nie powiesz.
Nic ciekawego Eska na te wakacje nie proponuje, jedyne co się zmieniło na + to większa ilość wejść w godzinie. O ile wczoraj tych wejść było tyle samo, to dzisiaj jest jak w sobotę.
No tak, od paru lat tak jest, eska summer city co 3 godziny, i fakt znowu jest np 12 hitów na lato, czyli żadnych wielkich zmian nie ma. pozostaje tylko czekać, do końca wakacji, i wtedy zobaczymy, jak sie to rozwinie dalej.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
a oto dowód, jak eska śląsk dba o regulalne aktualizowanie jingli gorąca 20
Yyy, no to teraz się za głowę złapałem, a co do Summer City to w tym roku jest co dwie godziny, czyli tak jak było z miastem na czasie w weekendy.
Ale w intrze piosenki się wyrobili ciekawe, czy więcej takich jingli tam było. Swoją drogą w Warszawie też poleciał dwa razy jingiel 20.
o kurcze, hmmmm, nie źle, ale swoją drogom, to jak dlamnie, to mati kowalczyk daje stanowczo za małe wejścia.
ano tak, właśnie mowa tu o dawidzie, a tym czasem, Łukasz Zduńczyk coraz częściej ma dyżury.
No chyba w każdy weekend jest.
ostatnio tak
Ciekawe kto jeszcze dzisiaj miał dyżur? Nie słuchałem jakoś.
rano Łukasz, potem Dawid kowalczyk, teraz hanczak
jutro chyba będzie tak samo, ale nie wiadomo, bo mati zawsze wniedziele prowadził imprezke.
Mati Fuczyłło prowadził impreskę tylko dwa razy jakoś. Może jutro Dawida faktycznie dadzą na impreskę. Łukasz Zduńczyk faktycznie może się pojawić, acz nie musi. Jest szansa, że będzie Kama, Michu albo Kasia W.
No wtamtym tygodniu michu był faktycznie wniedziele, jak pamiętam.