Grupa radiowa time, Forum zarchiwizowane.

Stacje pod szyldem Radio Eska, wątek zarchiwizowany

Started by lukasz1993258 2726 posts last post 1 year ago Closed Page 101 of 137

no to wszystko już jasne hehe
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Dzisiaj znowu swój dyżur ma Mikołaj Kujawiński. Myślałem, że go już w tym radiu nie usłyszymy, ale najwyraźniej się myliłem.
Ciekawe kiedy definitywnie go w Esce nie będzie?

o kurcze nieźle, a tyle miesiency go nie było heh
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

W ogóle przez prawie miesiąc od 1 sierpnia do 26 sierpnia poranny program prowadził Hanczak i nazywał on się Hity Na Czasie.
Wrzesień się zbliża i ciekawe, czy czeka nas kolejna zmiana oprawy, bo w ramówce nie sądzę, żeby coś się zmieniło.

nie no ja jestem pewny, że zmiany nadejdom od poniedziałku

Pytanie jakie? Ja się poza oprawą w sumie niczego nie spodziewam, ale kto ich wie. Będę oczywiście śledził.

co rok od pewnego czasu oprawa sie zmienia.

więc do poniedziałku trzeba czekać, bo chyba do poniedziałku zrobili sobie wakacje.

A to na pewno, jesienna ramówka ruszy w poniedziałek pewnie z nową oprawą.

nom, ciekawe jaka tym razem będzie oprawa.

Też mnie to ciekawi, ale dopiero w poniedziałek się przekonamy.

no otusz to.

W Esce od dzisiaj normalny program. Nie ma już na lato jeszcze więcej hitów na czasie i newsy lokalne normalnie wróciły.
Oprawa po staremu, reklamy o x20 też zdaje się są.

o kurcze, czyżby na zmiane oprawy się nie zapowiadało?, bo na to wygląda, że nie, no jedynie, co zauważyłem, to przed wypełniaczami jest jingiel eska, a tego przedtem nie było

A tak jakoś o tym zapomniałem, a faktycznie przed wypełniaczami jest jingiel eska i to tak od dwóch tygodni. Pytanie, czy impreska będzie dzisiaj do 22, czy wrócą też magazyny lokalne o 21, chociaż to może wrócić od poniedziałku. Jak chodzi o zmianę oprawy, to rok 2020 pokazął, że oprawę można zmienić w przyszłym tygodniu, także nie traćmy nadziei.

opstawiam, że dziś wrucą magazyny lokalne.

Jedyne, co chyba nie wróciło to eska music news, ale nie jestem jeszcze pewny. O 9 chyba nie było.

oj tego to nie sprawdzałem.

A jednak Eska Music News też wróciło. Przepraszam za wprowadzenie w błąd.