No, to wszystko wruciło jak narazie na stare śmieci.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
dość ciekawa ramówka się w przyszłym tygodniu szykuje.
PROGRAM
PN - PT OD 06:00
OBUDŹ SIĘ NA JANKESA
JANKES, KAMA & RUDY
PN | ŚR OD 09:00 | NDZ OD 14:00
HITY NA CZASIE
PAWEŁ KARPIŃSKI
MICHU SOBKOWSKI
PN - ŚR OD 12:00
HITY NA CZASIE
KASIA WĘSIERSKA
PN - PT OD 15:00
WRZUĆ NA LUZ
RAFAŁ ADAMCZAK
PN - ŚR OD 18:00
IMPRESKA
MICHAŁ HANCZAK
PONIEDZIAŁEK OD 23:00
LISTA Z NAJLEPSZYM POLSKIM RAPEM
CZW I PT OD 09:00
HITY NA CZASIE
MICHAŁ HANCZAK
PIĄTEK OD 18:00
GORĄCA 20
MICHU SOBKOWSKI
SOBOTA OD 09:00
WEEKEND Z HITAMI NA CZASIE
RAFAŁ ADAMCZAK
Czyli prawdopodobnie w czwartek i piątek od 12 może mieć dyżur Łukasz Zduńczyk, a w czwartek i sobotę Impreskę poprowadzi Dawid Kowalczyk.
No i pozostaje pytanie, czy od poniedziałku zmiana oprawy?
oooooooo robi sie bardzo ciekawie, nono oby, bo ta oprawa mnie nudzi, a co z Jankiem, na wakacjach?
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
Wygląda na to, że urlop, acz pytanie na ile. Mam jakieś obawy, że oprawa się w poniedziałek nie zmieni, a dopiero w wakacje.
poczym tak sądzisz?, od 2018 oprawa się zmienia co rok.
Nie wiem, po prostu coś mi podpowiada, że tak będzie. Pożyjemy, zobaczymy. W sumie w 2020 oprawa się zmieniła we wtorek, czego się nie spodziewałem. W 2018 się zmieniła w wakacje, a w takim 2017 to aż dwa razy. :D, także w sumie wszystko się może zdarzyć, ale...
no bo Eska lubi zaskoczyć czymś nie spodziewanym.
Szkoda, że już nie zaskakuje muzycznie.
ano szkoda niestety.
a tym czasem radio eska nie zmienia oprawy, cuż, szkoda.
A nie mówiłem? Nie spodziewałem się zmiany oprawy w tym roku jakoś, choć tak jak pisałem i na pewno pamiętamy rok 2020, w którym to oprawa się zmieniła we wtorek, a nie w poniedziałek i był to jakiś 8 września.
hm, jednak szkoda
Albo mi się wydaje, albo jednak jakieś modyfikacje są. Mam wrażenie, że jingle mówione eska, zostały zmodyfikowane uwaga: O dodatkowe eska! :D
A dokładnie te jingle, w których mówi babka, a teraz jest więcej przejściówek i jakby niektórych jingli już nie było, więc może jutro jednak będzie ta zmiana oprawy, tylko pewnie nie o północy.
zaraz zerkne.
nic nie zauważyłem.
Ja dam im szansę do jutra, jeśli się nic nie zmieni to pewnie będzie przerwa w słuchaniu eski.
bo raczej sie nie zmieni nic puszkinie, przypomni sobie oprawe która chyba była od 2010 do 2015 roku, tak więc.
Tam się trochę zmieniało, tylko nie cała oprawa, ale były po prostu jingle dodawane.
no fakt, ale chyba bendzie tak, jak ty mówisz, nawiasem mówiąc, to Dawid Kowalczyk jest teraz a jak pamiętam, to wramówce nie był wpisany na poranne hity na czasie w tym tygodniu.