A to prawda, był Dawid, też byłem zaskoczony.
czyli braki wkadrach znowu.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
W Warszawie się właśnie ktoś testuje, ale nie usłyszałem imienia i nazwiska.
Jeśli dobrze usłyszałem, to pan, który się testuje nazywa się Aleksander Pych.
hm dziwne i ciekawe to
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
Aleksander skończył swój dyżur o pierwszej w nocy. Ciekawe, kiedy i czy wejdzie do stałej ramówki, a jeśli tak to kogo przeniosą do Eski Rock.
dziś bende opserwować, tak więc sprawdze to wszystko.
a tym czasem hany się pomylił, i przed momętem puścił jingiel imprezki.
Uuu no cóż. Swoją drogą dziwi mnie jak to jest możliwe? Przecież playlista jest chyba generowana na każdą godzinę i nie powinno się coś takiego zdarzyć?
samemu mnie to zastanawia, ale powiem szczerze, że chyba prędko nie dojdzie do zmiany oprawy.
Jak zmienią to zmienią, widocznie w tym roku stwierdzili, że nie ma co zmieniać.
no i szkoda.
Aleksander Pych prowadzi dzisiejszą Impreskę.
ooooo zerkam na niego.
Fajnie nawet prowadzi merytorycznie, acz dla mnie brzmi troche mało dynamicznie i podobny głos ma do hanego.
Z innych ciekawostek na ten tydzień w ramówce nie ma Kasi Węsierskiej i jeszcze inna nieradiowa jest taka, że Rudy odszedł z Eska TV, ale w Esce na poranku zostaje.
kto wie, może Aleksander zastompi mikołaja, no, aby się nie okazało, że rudy z eski odejdzie.
z innej beczki, to wpiątek Rafał prowadził chity na czasie, wrzudke na luz, i nie wiem, czy nie goroncą 20.
Michu prowadził gorącą, bo w środę mówił, że w gorącej się słyszymy. W czwartek i piątek to w ogóle dziwnie było, bo Hanczak był od 9 do 13, albo 14, później był właśnie Rafał Adamczak. Impreskę miał oczywiście Dawid Kowalczyk.
Mikołaj w Esce już się pojawiał tylko od czasu do czasu, więc może już się w ogóle nie pojawi.
Kurzeli i Bogdana też już nie słychać, coć tego drugiego jakoś w wakacje było słychać, chyba 31 lipca.
jak nic mają braki kadrowe.
mówiłem, było tantych lokalnych nie zwalniać
całkiem fajnie mu to wychodzi, ciekawe, w jakim radiu pracował wcześniej.
Podejrzewam, że wziął się z radio akademii.