nawiasem mówiąc nie rozumiem podejścia krakowskiej eski, dlaczego wniedziele po 20 są już emitowane serwisy, jak imprezka jest do 21
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
Koncesja panie, koncesja.
hm, dziwne mimo to
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
Muszą wyrobić więcej słowa, niż inne eski, ot i wszystko.
Eska śląsk tak samo ma godzinny magazyn.
A kraków w niedzielę potrzebuje mieć dwie godziny.
mojim zdaniem, to bez sęsu to jest, no ale hm co poradzić.
Moim też, ale koncesję trzeba wyrabiać, w ogóle jak dla mnie pomysł przesunięcia magazynów na 21 był średni, ale jak widać się sprawdza, skoro tak to zostawili, acz słuchalność Eski spadła.
spadła, bo ciągle dają jedne i te same zabawy, mowa o eska tankóje do pełna.
Nie wiem o co chodzi, ale po 15 w okienku lokalnym po jinglach była jakby niecała sekunda ciszy. Może nowa oprawa od jutra?
nie sądze
To co myślisz, że to jakiś błąd po stronie lokalnych komputerów?
raczej tak, nie wydaje mi się, aby zmieniali oprawe, nawiasem mówiąc to jest już pirowski.
No jest, ale wiesz o co mi chodzi, z tą jakby ciszą w okienkach lokalnych?
hmmmmm zobacze, czy po 18 nie bendzie czegoś takiego.
Ale czy już zauważyłeś? Po prostu te piosenki tak ładnie nie są podosuwane z tymi jinglami. Najlepiej porównać z Warszawą, żeby zobaczyć o co mi chodzi.
no właśnie nie zauwazyłem
To jakoś słabo słuchałeś :D,ale spoko chyba tylko ja zauważyłem. Włącz sobie o x40 Warszawę i Braniewo to zobaczysz być może o co mi chodzi.
spoczko, teraz sie buforóje.