no niestety
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
Wygląda na to, że Sylwia Kurzela będzie się pojawiać co niedzielę od 14 do 18, przez ostatnie trzy tygodnie tak było, nawet robiła o x50 wejścia dla warszawy.
taaa a zwalniają lokalnych prezenterów, śmiech na sali
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
O zwolnieniu Kurzeli akurat nie było mowy, w sumie dobrze, że jej te dyżury dali.
taaa i eska warszawa oczywiście musi mieć wejścia lokalne tak?, błagam cie, bo co bo to stolica polski jest? ja pierdziele.
chore to jest
Nie jest, taką mają koncesję i już. Ja tam lubię wejścia dla Warszawy, a ostatnio jest ich mniej.
a ja nie zbyt, skoro to stacja lokalna, to powinna mieć lokalne wejścia dla wszystkich miast, sorki, rmf maxxx jakie jest takie jest, ale te popoudniowe wejścia są, morze i z voice tracka, ale są, tak wienc
No są z voicetracka, bo też tniemy koszty jak się da.
ale przynajmiej som
ooo prosze niezle hehe
Itak, Eska Wrocław Jg doczekało się lokalnych jingli nr 1 w jeleniej gurze, tyle, że po co to? skoro jingle dalej są z wrocławskiej eski, a dodatkowo nevsy lecą z wrocka.
powinni wtym przypadku zrobić osobną koncesje dla jeleniej gury.
Jingle dla Jeleniej góry są od września, czyli odkąd weszła nowa oprawa.
nie zauwazylem wczesniej, mniej jednak, po co to
Zrozum eskę, a zostaniesz mistrzem. :P
Nie wiem, czy przed pandemią przypadkiem w jeleniej dziurze nie nadawali osobnych newsów, ale pewności nie mam.
moim zdaniem powinno być poprostu Eska Jelenia gura.
Może będzie przy kolejnym odświerzeniu oprawy, która może nastąpić, albo w wakacje, które już za dwa tygodnie, albo we wrześniu.
a djabli ih wie.