Grupa radiowa time, Forum zarchiwizowane.

Stacje pod szyldem Radio Eska, wątek zarchiwizowany

Started by lukasz1993258 2726 posts last post 1 year ago Closed Page 70 of 137

Przyznam się, że dzisiaj Eski nie słuchałem. Włączyłem dopiero teraz i faktycznie nie było Eska Music Info, co z blokami reklamowymi o x 20, czy one nadal są, a może lokalne bloki reklamowe są tylko o x55? Ciekawe, a może w ogóle teraz eska music news jest z Puszki?

Transcription

Więc tak, jednak reklamy po X-55 są lokalne, po X-20 kolejne też są lokalne, SK Music Info jest puszczony z puszki, ale nagrywane na bieżąco, z tego co zauważyłem, bo między 15 a 18 podczas SK Music Info tam Pirołski z Pawełkiem wyprowadzili, nie sprawdziłem niestety jak to było w innych SK-ach, typu Łódź, Poznań, Trójmiasto, Wrocław, ale za to sprawdziłem śląski, natomiast tam jak rano po X-30 było emitowane SK Music Info, tak po 15 podczas lokalnej rzutki na ryż tego SK Music Info powstało. Tak po 15 podczas lokalnej rzutki na ryż tego SK Music Info powstało. Te 15 pusty forced-l임 nie była emitowana. No i teraz sprawdziłem czy po 18-40 było wyemitowane SK Music Info czy SK City, jeżeli nadal będzie SK Music Info, to moja hipoteza po prostu jest też taka, że prawdopodobnie zrezygnowali z SK City na Reudge. Pandemii, koronawirusy by mi się oddaliśmy, ale SK Music Wilk zrezygnowało, do później. i po prostu zastąpili to po prostu SK Music Info po X40 jeżeli będzie od 18 emitowany SK City a nie będzie SK Music Info to by znaczyło że troszkę się pozmieniało, ale to za niedługo się zobaczy

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

A może eska city będzie tak jak kiedyś przed pełną przed 19 20 i 21, aa i w niektórych przed 22. Dziwne te zmiany, powinno eska city być.

Transcription

No, dlatego ja nie bez powodu zawsze powtarzam, że ten orgieł Wojtkowiak jest jakiś dziwny, on tak dziwnie prowadza te zmiany, że to jest po prostu masaka, bo nawet ostatnio znalazłem jakiś jego odniesienie się do tych zmian, które były od września i teraz nagle... Ale to tak jak mówię, może to jest częściowy wóz, bo wiesz, teraz jest ta pandemia, znowu się wszystko, znowu niektóre rzeczy z okresie pandemii wracają i tak to wygląda, no zobaczymy.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

W sumie możliwe, ale jakoś ciężko mi uwierzyć, że 1 blok reklamowy jest sieciowy. :D Jeśli tak to ciekawie.

Transcription

Nie, po prostu mi się pomyliło, bo te bloki reklamowe są jeszcze lokalne, chociaż ja się nie zdziwię jak niedługo coś takiego wprowadzą, bo mówię Ci, są dwie hipotezy, albo przenieśli SK City na wieczorne wydania, albo włączyli ten program SK City do tych wy... chyba, że jeszcze zrobili inaczej. Może zrobili tak, że po prostu... ale nie, to byłoby bez sensu, chociaż diabli ich wiedzą, że może być to emitowane od 21 do 22, czyli godzina totalnie poświęcona tym wszystkim informacjom kulturalnym. Dopiero od 22 serwisy lokalne, nie wiem. Ciekawie by to było.

wygląda nato, że eska nie emitóje wogule serwisów eska city, więc albo zrezygnowali lub przenieśli to na Weekendy, albo z powodu pandemi.

Dziwne mi się to wydaje, gdyby coś było z powodu pandemii to i z eska music news by zrezygnowali. Nie wiem o co im naprawdę w życiu chodzi. Zobaczymy co jutro będzie.

tak samo nie rozumiem.

Eska City dzisiaj też nie było emitowane, czyżby naprawdę z tego zrezygnowali? Eska music news w lokalnym Wrzuć na luz było i w przeciwieństwie do sieci tam było na żywo. Może to jakiś eksperyment, wszak Eska lubi eksperymentować, a później nic z tego nie ma chyba, że jakieś kolejne zmiany nas czekają, niewiadomo o co temu radiu w życiu chodzi, ale tam tak zawsze było.

o kurcze, noi to ja nie rozumiem.

Transcription

Słuchajcie, jak zapewne wiecie, na początku września ESKA zmieniła oprawę dźwiękową. Przed chwilą użytkownik Gracjam wrzucił takie fajne nagranie w odpowiednim do tego przeznaczonym wątku. Mowa o wątku na planecie FM. Jedna rzecz przykuła moją uwagę i ją tutaj zaraz wrzucę. Ponieważ jest jeden dżingiel w ese, który jest bardzo podobny do tego dżingla, który tutaj zaraz wrzucę.

Transcription

Европа Больше, хитов Европа Больше музыки Европа плюс

Te jingle wszystkie są podobne, bo Evropa plus, czy jak tam to się pisze używa dokładnie tej samej biblioteki dźwiękowej od Benztown.

kurcze nie moge znalejść streamu do tej stacji, abym sobie e jinggle po nagrywał.

Europa Plus, poprzednio źle napisałem.

A tym czasem od wczoraj, albo od środy pojawiły się nowe jingle lokalne hity na czasie nr 1, a także chyba od dzisiaj są emitowane wstawki, w których artyści życzą słuchaczom eski Wesołych Świąt.

oooo to już zerkam

nie ma tych nowych jingli wgl, słcham od paru godzin i nic nie zauważyłem.

A gorąca 100 będzie w tym roku?