Grupa radiowa time, Forum zarchiwizowane.

Stacje pod szyldem Radio Eska, wątek zarchiwizowany

Started by lukasz1993258 2726 posts last post 1 year ago Closed Page 69 of 137

I lepiej jej to idzie, niż prowadzenie poprzednika, jakoś wolę ją w Hitach na czasie, albo w g20. Tutaj też daje radę.

potfierdzam
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Wygląda na to, że od dzisiaj nie są już emitowane jingle hity na czasie numer 1 na rądzie Andersa, nr 1 na Mokotowie itd, w zamian są te, które weszły jakiś czas temu w ImprEsce, hity na czasie numer 1 w mieście, przy czym np w Warszawie mamy: Numer 1 w Pruszkowie, w Piasecznie, Wołominie. W Szczecinie mamy z kolei też numer 1 w Świnoujściu. Zauważyłem po 21, że tamtych nie ma, a wcześniej nie wiem jak było, bo nie słuchałem.
Wydaje mi się, że wczoraj jeszcze te pierwsze prze zemnie wymienione były.
To jest kolejny dowód na to, że Eska lubi psuć to, co wcześniej wprowadziła.

kurcze, szkoda bo to podkreślało lokalność.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Teraz też w jakiś sposób podkreśla, niemniej nie rozumiem czemu z tego zrezygnowali. Chyba, że to tak tylko w godzinach wieczornych, trzeba jutro sprawdzić.

no to sie hehe sprawdzi, chyba że mają wplanach zrobienia tak jak kiedyś, czyli chity na czasie nr 1 w mieście w całej sieci.

Zobaczymy za jakiś czas.

dokładnie

I cóż pozostaje mi potwierdzić, że jingle typu hity na czasie numer 1 na Rądzie Andersa itd zniknęły, rano też ich nie słyszałem, ale za to dzisiaj usłyszałem jakiś krótki mówiony jingiel eska wrzuć na luz po księdze przypraw Alberta, acz zastanawiam się, czy nie puścili jakiejś starej księgi ze starym jinglem z 2018 albo 2019 roku.

bo ten jingiel był stary z 2018 roku

;xd no to ładnie. Ciekawe, czy więcej tych jingli wróciło, czy to przypadkiem dzisiaj puścili. ;D Aaa i dzisiaj Adamczak prowadził.

raczej przypadek

niekture eski emitują hity na czasie nr 1 w i tu jest ulica podana, przykład? eska łomża.

Eska Lublin też emituje jingle z nazwami ulic. Słuchałem wczoraj.

więc hyba tego fajnego pomysłu nie porzucili, oby.

Wygląda na to, że jednak to wróciło, dzisiaj też są te jingle. Sprawa nr 2, w impresce in the mix aż do drugiej była normalna playlista, nie było remiksów i w końcu sprawa nr 3 od poniedziałku rusza nowy konkurs kasa, albo bum. Chodzi w nim o to, że pewnie będzie ruszać jakaś maszyna odliczająca, a zadaniem słuchacza jest powiedzieć stop od tego kiedy powie stop zależy ile kasy wygra, albo czy nie wygra. :D
Generalnie nie jest to nic nowego w radiu, bo podobne konkursy słyszałem np w Radiu ZET.

O tym konkursie kasa albo bum też słyszałem, że ma być od poniedziałku.

widać że eska poszła po rozum do głowy i powrucili z nazwami ulic.

Transcription

No i witajcie mili państwo, dzisiaj mamy 13 października i prawdopodobnie radio SK wdraża kolejne zmiany. Aczkolwiek nie jestem jeszcze tego pewny, ale wszystko na to wskazuje, że po X40 SK i SKi się nie rozłączają. Są reklamy ogólne, po czym zaraz po reklamach zamiast SK City jest SK Music Info. To taka zmiana ciekawa. I zobaczymy co dalej wymyślą, chociaż z tym SK Music Info to trochę tak bez sensu, bo chyba lepiej by było jak wtedy. Przynajmniej było więcej lokalności, chyba że co do tej lokalności coś jeszcze innego wykombinują, bo na przykład wczoraj w SC Trójmiasto puścili serwis lokalny po 21, co zawsze serwisy lokalne były od poniedziałku do czwartku o 21, czy tam po 21. Tak? Także taka właśnie ciekawostka jest, że prawdopodobnie oni tutaj teraz trochę pozmieniali i wydaje mi się, że już po X40 się nie rozłączają, bo w SC Piła nie było ani jednej reklamy z pińskiego oddziału, tylko były reklamy ogólne, po czym poleciał serwis SK Music Info. Także no cóż, ciekawie, ciekawy, bardzo ciekawy co tu oni kombinują. I zobaczymy co będzie wyemitowane po pełnej, bo może być tak, że teraz SK City przesunęli na pełną godzinę, no ale to chyba nie byłoby spowodowane z powodu pandemii, która dalej jest, no więc w każdym razie zobaczymy co to będzie dalej i tutaj będę dawał znać.

Transcription

No i sytuacja wygląda tak, że SK Music Info zostało przeniesione za 15 minut po przepełnioną godziną na miejsce SK City. SK City na razie nie jest emitowany. I to jest uważam trochę bez sensu, bo to SK Music Info to nie jest coś lokalnego, tylko to jest spuszczone z sieciówki, więc to tak naprawdę jest sieciowy program. Druga sprawa, jak już chcieli tak faktycznie to przesunąć, to mogli tak zrobić, że mogli po pełnej godzinie po SK News lokalnym puścić SK City, tylko potem Fity na czasie. Ja teraz jeśli się upewnię, czy tak naprawdę jest. I zobaczymy jeszcze jak się w tym wszystkim odnajdzie SK Śląsk, bo tam, przypomnijmy, SK Music Info nie było emitowane od rana. Więc zobaczymy. Zobaczymy jak to wygląda.