Transcription
Dobra, to ja się wypowiem teraz w tej kwestii, powiem, że troszkę to dziwnie porobili, naprawdę dziwnie, no bo ja byłem przekonany, że Kaśka Węsielska przejmie Michała Sopkowskiego, ale jak widać pozory potrafią mylić.
Dziwnie poukładali to wszystko, bo dlaczego Rafał Adamczak pracuje przeważnie teraz w weekendy, nie rozumiem tego, natomiast ja się tutaj chcę odnieść do innej rzeczy, bo myślałem jednak, że jest tak, a jednak się wczoraj sprawdziło to i owo i się troszkę zdezorientowałem.
Do czego ja zmierzam, już tłumaczę.
Chodzi o magazyny lokalne, które są emitowane wieczorem od poniedziałku do czwartku od godziny 21.00, mogę tak śmiało rzec, gdyż na przykład SK Śląski i Beskidy tak nadają te magazyny.
Ale...
Ale nawet nie o to chodzi, bo wygląda na to, że piątek jest jedynym dniem, w którym w ogóle nie ma magazynów lokalnych, natomiast w sobotę i w niedzielę są magazyny lokalne z całego tygodnia puszczane, powtórki rano o 6.00.
Tylko, że tutaj jest takie inne pytanie, czy te magazyny lokalne one są puszczane od poniedziałku do czwartku, jeżeli chodzi o to, że jest to magazyny lokalne z całego tygodnia.
Od poniedziałku do czwartku, jeżeli chodzi o to, że jest to magazyny lokalne z całego tygodnia.
Od poniedziałku do czwartku, jeżeli chodzi o to, że jest to magazyny lokalne z całego tygodnia.
Od poniedziałku do czwartku, jeżeli chodzi o powtórki, czy o niej po prostu w któryś dzień, czy w sobotę czy w niedzielę puszczają magazyn niby z piątku, który powinien być nadawany w piątek wieczorem, a go po prostu nie ma.
I tego nie mogę za bardzo rozgryźć.
Nie rozumie tego.
Tu coś jeszcze.
Tu coś jeszcze.
W niedzielę na przykład magazynów lokalnych wieczorem nie ma, od 21 już są normalne hity na czasie, więc taka dziwna sytuacja, natomiast od 23 do północy jest coś w rodzaju skrap.pl, które nie ma dżingli i tak dalej i tak dalej.
Dzisiaj zobaczymy, może od dzisiaj pójdą po rozum do głowy i no i zaktualizują, znaczy sprawią tak, że ta imprezka będzie do godziny 22, bo to takie to chyba sensowne, no ale zobaczymy co oni w końcu zrobią, czy w ogóle coś w tej kwestii zrobią.
Jedynie co im teraz na plus wyszło moim zdaniem i to jest bardzo dobre.
Ponejście do sprawy, mianowicie mowa tutaj o oprawie dźwiękowej, która no mi się bardzo podoba, jest taka dynamiczna, więc tutaj taka sytuacja właściwie jest, więc cóż na tą chwilę to ja chyba kończę, no bo to co chciałem to powiedziałem.
Zobaczę jakieś zmiany jeszcze, to dam znać, a i taka jeszcze ciekawostka, że wczoraj o godzinie 18.00 x 40 wszystkie eski były rozłączone, a do 19.00 były połączone i sobota jest jedynym dniem, w którym imprezka jest do 22.00.
No to teraz już chyba naprawdę tyle.