Grupa radiowa time, Forum zarchiwizowane.

Stacje pod szyldem Radio Eska, wątek zarchiwizowany

Started by lukasz1993258 2726 posts last post 1 year ago Closed Page 26 of 137

Transcription

No w Lesznie nie było, mowa o klimatach indie-pop. Taką właśnie muzykę zagra elektroakustyczny duet, który zwie się zabazka. Duet pochodzi z Ukrainy, a koncert odbędzie się już jutro w klubie Za Kulisami w Centrum Kultury i Sztuki. Wstęp dla wszystkich za darmo, początek 20.30. Sponsorem programu jest Coco Chicken. Leszno, Alejek Rasijskiego, 38. Dziękuje za oglądanie.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Transcription

Słuchacie News of Radia SK.

Transcription

O, stary 2011 rok, albo 2010, i od 2010 zaczęło być emitowane SK City i właśnie ten podkład ma newsy. Fajne czasy to były, choć już nie tak fajne jak np. 2004, 2005. W ogóle podkład sobie jest kiedyś w latach pierwszych.

Transcription

Sponsorem prognozy pogody jest Centrum Okien i Drzwi Rondorataje. Dzisiaj w Poznaniu na niebie będzie sporo słońca, pojawią się też niewielkie zachmurzenia. Na termometrach maksymalnie zobaczymy 10 stopni Celsjusza. Barometry pokazują teraz 1010 hektopaskali, ciśnienie będzie się wahać. Sponsorem prognozy pogody jest Centrum Okien i Drzwi Rondorataje, oferujące okna cztery pory roku. Dziękuje za oglądanie.

Transcription

A więc Puszkinie, chciałeś usłyszeć coś z początków lat dwutysięcznych, ja mam z końca dziewięćdziesiątych. Pierwsze nagranie pochodzi z mojego prywatnego archiwum, drugie natomiast z internetu. KONIEC

Transcription

Czyli myśli zebrane. Dobrze zbilansowana dieta to dokładnie po jednym ciastku w każdej ręce. Co nas nie zabije, to nas utuczy. Ranne ptaki w Radiu SK. Niezłe jaja.

Transcription

Piesiu, Hiku, a ty jak myślisz Lu? Tak jest pytanie, co chcę? Co piesek chce? Jak myślisz? Co mój pies chce ode mnie? Nagrałem go, proszę bardzo. Zresztą pies po prostu chce się odczepić. Odczepić? Chyba ty. No dobrze, może ktoś zasłuchaczy... Ja się nie przyczepiłam. Może ktoś ma, zasłuchaczy jakiś fajny pomysł. Czekamy na wasze propozycje, albo smsowo, albo mailowo, jankesmałps.pl, albo na fejsie do wyboru, do koloru. Czekajcie, to może jeszcze raz kawałek tego dźwięku. Proszę bardzo, no, no, włączcie, włączcie, no. No, no, odezwij się, psie. No zostaw już tego w stanu. Co ci biedne zwierzę? O. Autopromocja.

Transcription

A to też już są poniżej 2000, to drugie nagranie. Ranny ptaki to już też jest 2014 albo 2015. A ja bym chciał takie 2000, 2001, 2002. Aby było pięknie.

Transcription

...rymujecie, no i kto jest najlepszy, ten zgarnia fajne nagrody. Są choćby składanki. Jadka Imprezka, część 15, jest płyta formacji Linkin Park. Czasami znajdziemy coś tam, powiedzmy, jeszcze ekstra. Bardzo ważna kwestia, czyli numerek telefonu. 6-6-4-402-302. 6-6-4-402-302. No i już dzwonią. Halo, Jankos, witam. Witam. Cześć, jak masz na imię? Artur. Artur, lecimy. Ból gardła. Ból gardła. Zjadłem bananę. Dobrze, bardzo dobrze, smacznego, dziękujemy, gratulujemy. Halo, Jankos, witam. 6-6-4-402-302, jak masz na imię? Kamil. Kamil, ból gardła? Nie mam, zarda. Okej, halo, Jankos, witam, witam, witam, halo. Halo. Jesteś? Co się dzieje z telefonami? Halo? Halo, no siemanko, Jankos. No spróbujmy. Ból gardła? Ból gardła. Zjadłem karpia. Dobra, więcej już o to nie pytam. Halo, Jankos, witam. Halo, halo, witam, witam. Cześć, Real Madryt? Ból gardla, Real Madryt? No. Piłkarz, jak gościsz, aby mieć? 6-6-4-402-302, halo, Jankos, witam. Halo. Cześć, jak masz na imię? Bartosz. Bartosz? Halo, cześć, co się dzieje? Halo, cześć. Jak się obudzisz, to zadzwonię jeszcze raz. Halo? Dzień dobry. Cześć. Cześć. Cześć, cześć. Spróbujmy. Ból gardła? Stres trzeba wziąć. Dobrze, bardzo dobrze. No i co, nic z tego nie będzie dzisiaj chyba. Halo? Halo? No cześć, witaj! Cześć. Spróbujmy. Lakier do paznokci, coś dla Ciebie. Och, nie lubię wrybiości. Yes. Yes. gorący romans wolę zimny browar niech będzie frytki z majonezem frytki z majonezem podciągnę jezu spudło, padło podciągnę, no to ładnie chyba ostatnia osoba, halo halo, cześć stary spróbuj, spróbuj ból gardła gardła dzięki, dobry bez szaleństw no zostawiamy ból gardła dla spryciarzy, którzy się nie dodzwonili i oni na pewno tutaj ładnie ładnie powiedzmy zrobią coś z tym hasłem ból gardła dla smsujących 7142, sprzodowe sms, hasło, imprezka albo na sk.pl rany woskie, jestem kioskiem rymujcie, czekamy na wasze propozycje

Transcription

Ale nie, bo tam te dwa nagrania z lat 90. są w jednym poście. Tam jak mówię, później jest jedno i później jest drugie.

Transcription

konkretnie w poście 505

Transcription

Ja bym chciał nagrania jakieś z Hit FM, z Trójmiasta, kiedy istniało i jakieś nagrania z 6 na 9, Wiktor i Kama. To też były czasy.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Transcription

Informuję, że w dniu dzisiejszym został zmieniony klucz granych utworów, zatem mamy więcej tak zwanych rekarentów, czyli dla tych, którzy nie pamiętają, nie wiedzą czym są rekarenty, są to po prostu starsze utwory. Od dziś jest ich troszeczkę więcej.

Transcription

W związku z załogą, która się skończyła od godziny dwunastej do mniej więcej osiemnastej, na dziewiętnastej, playlista była bardzo delikatnie stonowana. Dla takiego przeciętnego słuchacza to pewnie mało było zauważone, po prostu więcej było klikarentów i utworów poza topem, mniej dance'u, tak to sobie stonowali. Oczywiście ASK Trójmiasto nadal swój program, zobaczymy czy do północy, czy do drugiej, czy do szóstej, czy jeszcze jutro będzie. Będę tutaj oczywiście dawać znać, chyba że Łukasz mnie wyprzedzi, coś się zdarzyć może.

Transcription

Radio SK chyba zmieniło znowu tokeny, bo streamy nie działają.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Transcription

Przed chwilą podczas czytania newsów Eski dostaliśmy dowód na to, że ta prowadząca Agata Hruście, czy jakoś tak, w każdym razie nazwiska za bardzo nie pamiętam, na 100% pracuje w Radiu Wawa, dlatego, ponieważ między odczytywaniem newsów, a właściwie między jednym newsem a drugim, pojawia się ten sam dżingiel, to znaczy to samo takie przejście, które jest w Radiu Wawa, gdy są czytane newsy.

Transcription

Taka ciekawostka, Eska Kraśnik już gra, no w sumie dawno i taka ciekawostka Eska Kraśnik dalej nie emituje reklam.

Transcription

Jakieś tam reklamy od czasu do czasu ASK Kraśniki emituje, natomiast jest ich bardzo mało i zazwyczaj to jest jedna reklama na godzinę. Natomiast z innych ciekawych rzeczy, bo Łukaszu nie odnotowałeś, do ASK Śląsk wróciła Kinga Zdrojewska. I to ona teraz prowadzi wróż na luz z wikarem. A jeszcze jedna rzecz, albo mnie się wydaje, albo dzisiaj doszły jakieś nowe dziennie dla imprez KIS. Jeżeli Łukaszu archiwizujesz, to sprawdź to. Ja może ostatnio po prostu mało tego radia słucham, choć i tak uważam, że dość dużo tej ASK-i słucham, więc dziwne, gdyby mi coś umknęło. A okazało mi się, że te dziennie są stare, stare, ale według mnie one stare nie są, według mnie one dzisiaj doszły. Albo ewentualnie jakoś wczoraj, może przez wczoraj, ale dzisiaj je dopiero usłyszałem.

Transcription

SKFM Konkurs Chciałem do tego konkursu radiowego treść Paralotnia, gwarancja dobrej zabawy Złe Zły konkurs lawiny Niedziela po 21 SKFM Bez cenzury, codziennie o 8.15 Moja suczka w tej chwili się kładzie brzuszkiem na twarz swojego pana Moja córka jest cała szczęśliwa jak jest ciepło jak czuję oddech SKFM Dwa tygodnie temu miałem politykę i zdjęcie robaka i bliznek na twarzy miał po prawej stronie a tu mam książkę przed sobą i tu ma o lewej stronie po prawej stronie jak ten SKFM SKFM

Transcription

S.COUPS S.COUPS