Transcription
Ràdio d'Escanord Ràdio d'Escanord, Escanyord
Grupa radiowa time, Forum zarchiwizowane.
Ràdio d'Escanord Ràdio d'Escanord, Escanyord
Tak, Paszku, to co Ty wrzucasz to jest bardzo, bardzo ciekawe. Co do Eski Kraśnik, to faktycznie są te reklamy, ale one są bardzo, bardzo rzadkie. Co do nowych dżingli i preski, nie zauważyłem, bo wczoraj nie słuchałem, ale dzisiaj mogę zobaczyć. Co do Kingi Zdrojewskiej, to wiem, że wróciła do Eski Śląsk. Nawet jest wrzuć na ruch z Kingą Zdrojewską i Piotrkiem Wikarem.
O, i takie rzeczy, Daszku, możesz wrzucać. Takie właśnie rzeczy. SK Nord, Starodobra i oczywiście SKFM też mi się zdecydowanie spodobało.
Tak, tak jak mówiłem, mi też to się spodobało. Ciekawe, czy można gdzieś ściągnąć jakieś archiwalne nagrania na przykład z Eski Nord, jak były jakieś wiadomości, czy coś, bo fajnie by było takiego czegoś posłuchać, sobie nie ukrywam. Oj, stare dobre czasy, chociaż ja nigdy Eski Nord nie słuchałem, ale...
Łukaszu, natomiast czy sprawdziłeś dla mnie te dziennie doimprezkowe wczoraj, czy są nowe? Ja wczoraj też na jeden nowy trafiłem, choć na nowy, który słyszałem przedwczoraj, ale daj mi znać czy sprawdziłeś. No co to jest knord, tak też bym sobie jakieś nagrania jakichkolwiek posłuchał.
Puszkinie, dzisiaj to będę dokładnie studiować, że tak powiem. Sprawdzę, co tam w trawie piszczy. Być może, że radio SK coś szykuje. Chociażbym na to za bardzo nie liczył. A do takich ciekawostek odnośnie radia SK Śląsk to... Some news! Mówi stary lektor. Ten z 2015, 17 znaczy się też. Znaczy od 2015 do 2017. Co do Eski Nord. Ja bym sobie chciał też posłuchać Eski Nord z czasów, kiedy się stopniowo przełączało na RMF Max Trójmiasto. Ciekawe jak to wyglądało. Znaczy sam proces przełączania na RMF Max mam. Ale mi chodzi, żeby jakieś... audycje typu listach o bands posłuchać. Czy na przykład, nie wiem, jakieś dżingle zbliżone do RMF Max. Czy coś w tym stylu, bo... No... Nie wiem, skąd to można byłoby pobrać. Ani nic z tych rzeczy. Także tak to, chcąc nie chcąc, wygląda.
Радио Эсканорт Реклама Эсканорт. Добрый завтра Реклама
Trzynaście milionów fanów kupiło ich debiutancki album z hitem In The End. Linkin Park! Linkin Park! Teraz powracają z nowym albumem Meteora, zawierającym hit Somewhere I Belong. Na kluczy znajdziesz dwanaście nowych, odwrotnych kawałków. Linkin Park Meteora. Już w sklepach. Polecamy. Radio Estalina Polska. Tym miesięcznym długom. Uwaga! Dostępna edycja specjalna z klążkiem DVD. Reklama.
Macho, cho, cho, cho, cho, cho... HMMACHOheaven To jest... Eiffel's Five bring you underground Odwła w dół heeeven Na miejscu szóstym Can't always turn around HMMACHOheaven Żeby było jeszcze dziwnie i przed nami 3 najpopularniejsze... nagrania 523. notowania stopu na stopu ale czasami dziwnie bywa sami o tym wiecie Zapomniałem zapytać Asi jakie nagranie powinno zagrać na zakończenie ale no cóż Proszę bardzo takie właśnie jest życie Za 16 minut minie 21, słuchaj tu, 523, notowanie stopu, no stopu, 3 nagrania przed nami już tylko i wyłącznie. Na miejscu trzecim She's Got All The Friends, nagranie, które spadło o dwa oczka i znalazło się na tym miejscu, o którym wspominałem przed momentem. Ten koszulka będzie, już pytałem Ciebie poza anteną, powiedziałaś, że to jest... Czamba-łamba. Czamba-łamba, mam czurkę z niebisem Czamba-łamba. Sprawdzimy na zakończenie dzisiaj, czy to jest, czy faktycznie tak jest. Kto podoba Ci się, a kto nie z naszej listy? Podoba mi się NSYNC. NSYNC? A nie podoba mi się Eiffel. A Eiffel, ten nowy? Ten nowy. Ten nowy, dobrze. Kolejne pytanie, powiedz, żebym nie zapomniał, kto ma... A, listan moje, czy The Hooters, Johnny B ma na zakończenie zagrać? The Hooters. The Hooters, świetnie. Jest zapisane. I teraz pozdrowić się, abyś, czy sprawdzić, co jest... No nie no, sprawdzać to już nie ma co, bo tylko dwa nagrania pozostały, to nie będziemy się bawić przecież. W dziecinach, prawda? Kasiu? Dobrze, no to pozdrowienia przed Tobą. No to pozdrawiam mojego chłopaka Danila. Wysoki? Wysoki. Jasne, włosy? Włosy, taki... nijaki. Oj, lepiej, żeby tego nie słyszał, że jest nijaki. Pozdrawiam serdecznie. Trzymaj się, Kasiu, teraz mocno. To była Kasia, która ma nijakiego chłopaka. Ale poleciało w świat. Zdarza się. Ale teraz jej da. A on zapisywał pewnie wszystkie informacje, no, na temat, na temat wykonawców, którzy są najpopularniejsi na świecie. Chciał zrobić dobre wrażenie na Kasi. A tutaj, proszę bardzo, taki kiks z ich strony. No dobra, zagrajmy, żeby... Słyszysz, na co głosujesz. Żeby łagodzić sytuację, muzyka łagodzi obyczaje i niech tak pozostanie. Tom Nowy i Lima, Now or Never. To teraz Kasia z Danielem, niechaj trochę się pokołyszą w takt tej muzyki. Może będzie trochę lepiej. Wystarczająco ciepło jest na zewnątrz. Czasami po prostu głupie pomysły wpadają do głowy. Now or Never to jest śpiewająca Lima i komponujący, ustawiający wszystkie rytmy i dźwięki Tom Nowy. To nagranie jest na miejscu drugim. Moje drodzy, przygotujcie się do skuszenia 20 jaj i sprawdzenia, co jest w środku w każdym jaju. W każdym jaju będzie coś, co można nazwać niespodzianką, ale nie wiadomo właśnie co. W jakim będzie, co będzie, zietak dalej i tak dalej. W jednym jest rower górski. Myślę, że będą niezłe jaja. To wszystko w Lany Poniedziałek. W Lany Poniedziałek. Działek, drugi dzień świąt, 24 kwietnia, gdyby ktoś nie pamiętał. A jeszcze dzisiaj możecie oddać głosy na nagranie, które znalazło się na miejscu... ...jeden. Albo inaczej, na miejscu pierwszym, to Moloko in the time is now. Powrót na miejsce pierwsze, o, jedno oczko wskoczyło i jest, i możemy cieszyć się, o ile się podoba. Ale myślę, że tak, bo to po prostu fajny wykonawca i fajne nagranie. Na pierwszym Moloko. The time is now, Moloko na miejscu pierwszym, o, jedno w górę. A Long Star Amazed i Bon Jovi It's My Life to dwie premiery 523 stopu non-stopu. Teraz niechaj już zagra powiązane nagranie zespołu Manam, Kocham Cię, Kochanie Moje. I również za chwileczkę przejdę do przekazania nagród dla tych, którym udało się dzisiaj dodzwonić. Właściwie wszystko jest przygotowane, ale posłuchajmy. Oto temat tygodnia Manam dziś, Kocham Cię, Kochanie Moje. Kocham Cię, Kochanie Moje to był Manam i do końca tygodnia jeszcze dwa nagrania zaprezentuję tego wykonawcy. Za trzy minuty minie dwudziesta pierwsza, a więc szybko, szybko o nagrodach. Asia Odekowicz otrzymuje kasetę wideo z filmem fabularnym, Lena Domeradzka otrzymuje płytę kompaktową, a Kasia Pogorzelska dwie koszulki z cyklu Kocham Cię, Kochanie Moje, żeby ułagodzić Daniela. No ale to jest już historia. Ja miałem dzisiaj koszulkę, nie uwierzycie? Liroya, nowa płyta Liroya, bardzo ją lubię, granatowa, z dobrej bawełny. Do usłyszenia jutro, zrób będą jakieś atrakcje po dziewiętnastej. Paweł Czapicki, wam cześć. Stop, no stop. Zero siedemset siedem, pięćset pięć pięć pięć. Kolejne notowanie. Stop, no stop. Jutro po dziewiętnastej. Minęła dwudziesta pierwsza. Kolejne notowanie. Wojewoda Śląski zaprzecza zarzutom, jakoby w zeznaniu podatkowym za ubiegły rok zataił swoje dochody. Był wiceminister transportu Krzysztof Luks jest kłamcą lustracyjnym. Orzekł sąd lustracyjny drugiej instancji. Wiadomości Lidia Maj. Marek Kępski zaprzecza zarzutom, jakoby zataił swoje dochody w zeznaniu podatkowym za ubiegły rok. Według Superekspresu wojewoda Śląski nie podał w picie, że czerpał dochody z wynajmu swojego mieszkania własnościowego. Gazeta twierdzi, że wojewoda wynajmował mieszkanie dwóm studentom Politechniki. Marek Kępski odpowiada, że studenci płacili wyłącznie za czynsz, ale nawet to zostało wykazane w zeznaniu. Dochodów tego tytułu. Tu umowy użyczenia nie brałem, ale mimo to jest to jakiś dochód, bo przecież ja nie muszę płacić za to mieszkanie i zostało to wpisane w odpowiedniej rubryce w moim picie 31. Jeżeli wynajmujący pokrywał włącznie czynsz, to nie trzeba wpisywać tego do zeznania rocznego, wyjaśnia Anna Sobocińska z Ministerstwa Finansów. Rozumiem, że jeżeli pan ma mieszkanie i wpuszcza pan kogoś, znajomego, przyjaciela, kto panu pokrywa czynsz, to właściwie trudno mówić o wynajmie. Komunia Wolności już zażądała dymisji wojewody Kępskiego. Pojawiło się wokół niego zbyt wiele zarzutów, powiedział nam szef klubu Unii Jerzy Wierchowicz. Pan wojewoda sam powinien wyciągnąć wnioski. Moje zdanie powinien podać się do dymisji wobec natłoku takich faktów, z których wynika, że po prostu łamie prawo. Pan premier powinien w tej sprawie wyciągnąć wnioski, mówiąc o zdymisjonowaniu pana wojewody. Marek Kępski zasłynął jako inicjator infolinii antykorupcyjnej, akcji zamykania seks-shopów oraz łapania na ulicach miast narkomanów i przymusowego odwożenia ich do szpitala. Przed kilkoma dniami katowicka prokuratura rozpoczęła postępowanie w związku z publikacjami o tym, że Marek Kępski nie rozliczył się z 11 tysięcy dolarów z kasy śląsko-dąbrowskiej Solidarności w czasie, gdy był jej przewodniczącym. Były wiceminister transportu Krzysztof Luks był agentem służby specjalnych PRL. Uznał sąd lustracyjny drugiej instancji. Podtrzymał tym samym wyrok sądu pierwszej instancji, od którego były wiceminister odwołał się. Przemek Pęconek. Sąd lustracyjny drugiej instancji nie miał wątpliwości. Uzasadniając prawomocne już orzeczenie, że Krzysztof Luks jest kłamcą lustracyjnym, sędzia Grzegorz Kapera mówił. Znajdujący się w aktach sprawy materiał dowodowy jednoznacznie wskazuje na to, że angustowany Krzysztof Luks nawiązał współpracę. A współpraca ta polegała na tym, że Luks w latach 76-82 udostępniał swoje mieszkanie służbie bezpieczeństwa na skrzynkę kontaktową. Przychodząca korespondencja w istocie przeznaczona była dla bezpieki i tam też ostatecznie trafiała. Niestety, ale taka jest prawda. Smutna, ale prawda. Powiedział po ogłoszeniu orzeczenia rzecznik interesu publicznego Bogusław Nizieński. Sam Luks do sądu nie przyszedł. Jego adwokat z dziennikarzami rozmawiać nie chciał. Jedno jest pewne. Były wiceminister transportu przez najbliższe 10 lat nie będzie mógł pełnić funkcji publicznych. Po 25 lat więzienia dla morderców bezdomnego. Taki wyrok zapadł przed sądem w Olsztynie. Za kratki trafią też cztery inni mężczyźni zamieszani w zabójstwo. Do tragedii doszło. Przed rokiem w jednej z potolsztyńskich wsi. Mordercy Arkadiusz N. i Grzegorz M. dopiero po 23 latach odbywania kary będą mogli starać się o warunkowe zwolnienia z więzienia. Skazano też czterech innych mężczyzn. Przypomnijmy, w marcu ubiegłego roku we wsi Sątopy w Armińsko-Mazurskiem głównie oskarżeni pałkami pobili bezdomnego 26-letniego Grzegorza R. Kolejni bandyci pomogli wepchnąć ofiarę do worka. Następnie wspólnie wrzucili nieprzytomnego do wody. Mimo obrażeń mężczyzna uwolnił się i próbował wyjść na brzeg. Wtedy został śmiertelnie ugadzony nożem. Po 25 lat dla głównych oskarżonych. Pozostali trzej mordercy zostali skazani na 6 lat, a czwarty na 2 lata więzienia. Dla Wiadomości Wiesław Konrad Brzozowski, SK Olsztyn. Sport Cezary Olbrycht. Na stadionach w Manchesterze i w Monachium od 20 minut trwają rewanżowe mecze półfinałowe piłkarskiej Ligi Mistrzów. Broniący tytułu Czerwone Diabły bezbramkowo remisują z Realem Madryt. Zaś Bayern po bramce Szola prowadzi z FC Porto. 1 do 0. A w kraju grano o Puchar Polski. W Krakowie Wisła odrabiała jednobramkową stratę z Bełchatowa. Wisła w pierwszych minut narzuciła własny styl gry, spychając GKS do rozpaczliwej momentami obrony. Krakowianie nie popisywali się jednak skutecznością. Dopiero w 41 minucie na solową akcję zdecydował się Grzegorz Pater. Ograł w polu karnym obrońców i strzelił pod poprzeczkę, nie do obrony. Jeszcze przed przerwą mógł zremisować Marcin Kaczmarek, ale po rzucie rożnym jego strzał głową obronił na linii bramkowej Pater. Po przerwie obraz gry nie uległ zmianie. GKS bronił się umiejętnie, ale w 80 minucie sędzia podyktował rzut wolny pośredni za nakładkę Kościelniaka. Kałużny mocno uderzył z 11 metra po dograniu Frankowskiego i pomimo ustawienia się w bramce wszystkich bełchatowskich piłkarzy, zdobył gola dającego Wiśle awans do półfinału. 2 do 0 i Krakowianie kolejny raz tej wiosny zmierzą się z warszawską Polonią. Remigiusz Miecarek, Radio Manhattan. A wspomniana Polonia awansowała dzięki skromnemu zwycięstwu 1 do 0 w Policach nad trzecioligową Pomeranią. Drugą parę półfinałową tworzą Amika Wronki i Radomsko, które sprawiło ogromną niespodziankę, ogrywając łódzki widze w 2 do 0. Sebastian Ułamek, najlepszy w krajowych eliminacjach indywidualnych mistrzostw świata na żużlu. Zwycięstwo sprawiło mi ogromną radość, bo sport to dla mnie przede wszystkim wspaniała zabawa, mówi nam zawodnik Lotosu Gdańsk. To jest nie da się ukryć w moim przypadku sposób na życie i jednocześnie po prostu trzeba do żużla podchodzić z fantazją. Myślę, że jak się staram, chociaż zawsze to jest nerwówka i presja w wyniku też jest. A awans do kolejnych eliminacji zdobyli także Dados, Świst, Bajerski, Sawina, Protasiewicz, Walasek, Skórnicki i Okoniewski. Dzień dobry. Mówi się z dźwiękami. Ciszy rozpoczynamy wieczór z Eską w środę 19, no przecież jeszcze nie maja, chciałam powiedzieć maja, kwietnia. To naprawdę prawie, że późno-majowy wieczór, tak się wydaje, nieprawdaż? Piosenka kolejna też od pewnej ciszy się rozpoczyna. Jest ta piosenka z nami już od jakiegoś czasu, ale nie od tak dawna, bo to w dalszym ciągu chyba nowej, tak można powiedzieć, płyty Stinga. After the rain, po deszczu. Być może gdzieś tam u kogoś już pada, tutaj wokoło nas jeszcze nie, ale dzisiaj, zwłaszcza na ziemi lubuskiej, można spodziewać się przelotnego, bardzo już wiosennego deszczyku, a nawet burzy. Ale proszę się nie martwić, jutro będzie znów pogodnie i bardzo, bardzo ciepło. Od 21 do 25 stopni w cieniu, ma się rozumieć. No to teraz już o tym, jak to po deszczu. Sting. After the rain, a po deszczu. A po deszczu, zwłaszcza takim... wiosennym. O, bywa po prostu przepięknie. Wszystkim Państwu życzę, żeby po takim wiosennym deszczu, który może dzisiaj popadać, tu i gdzie w Waszym regionie, a najbardziej to w zachodniej jego części, gdzieś tam przy granicy na ziemi lubuskiej, żeby było pięknie i pachnąco. Wszystko kwitnie za oknami, wszystko wybuchło kwieciem, więc po deszczu warto otworzyć okno. I zostawić je może nawet na całą noc. Więc... o swoich smutkach i sercach. Bye. , Do zobaczenia. Do zobaczenia. I do zobaczenia. Do zobaczenia. To była Kaja, oczywiście stara Kaja i nie ptak tylko Kaja. Znaczy, nie stara Kaja, rzecz jasna całkiem jeszcze nowa, ale mamy zupełnie nową Kaję i ona wystąpi jeszcze dzisiaj wieczorem, na pewno. Natomiast teraz wystąpi w bardzo starociowatej piosence, bardzo pięknej. ... ... Estime. goes by z filmu Casablanca, chociaż w innym to było wykonanie. Brian Ferry. Biegnę. To była grupa Harlem, całkiem białoskóra grupa Harlem. Biegnę do Ciebie, pewnie dlatego, że znalazłeś, znalazłaś mi pod skórę, tak jak w tej oto pięknej pieśni, którą zaśpiewają Bono i Frank Sinatra. Biegnę. Cathedral Song, a wcześniej Trzy Zapałki. Nie wiem, czy ktoś z Państwa zwrócił na to uwagę, ale ja zwróciłam, że to były piosenki wychwalające oglądanie i przyglądanie się. No i tak się składa, że grupa Pearl Jam też troszkę o tym, ale bardziej sceptycznie. Nothing as it seems. Więc nie jest takie, jakie się być wydaje. We were here. Szkoda, że Cię tu nie ma. Szkoda, że Cię tu nie ma, zwłaszcza, że to, co nadchodzi, no, nie uspokaja mnie. Tak bym powiedziała. Przejęłam się tytułem piosenki jednej i drugiej. To dlatego, że burza tutaj gdzieś krąży dookoła, a ja się burzy boję i do końca życia bać się będę. To, co może przyjść, to niekoniecznie musi być przyjemne. Na przykład burza. Chyba, że ktoś uwielbia takie rzeczy. 🎵🎵🎵 General Wojciech Jaruzelski wyraził żal z powodu tragedii w kopalni Wujek. Od wczoraj w Bydgoszczy trwają poszukiwania taksówkarza. Mężczyzna prawdopodobnie został porwany. Coraz szersze kręgi zatacza łódzka ośmiornica. Do sądu wpłynęły akty oskarżenia przeciwko kolejnym, czternastu osobom. Wiadomości Lidia Maj. Żal z powodu tragedii w kopalni Wujek wyraził dziś przed sądem w Katowicach generał Wojciech Jaruzelski. Zeznawał on jako świadek w procesie dwudziestu dwóch byłych minicjantów oskarżonych o pacyfikację w grudniu osiemdziesiątego pierwszego roku kopalni Wujek i manifest lipcowy. Generał zeznał, że nikt nie planował użycia broni, a był to splot tragicznych wydarzeń. To było właśnie to mniejsze zło, ale które pozostaje złem i mam tego głęboką świadomość. W wyniku pacyfikacji kopalni Wujek i manifest lipcowy zginęło dziewięciu górników, a kilkudziesięciu zostało rannych. O ponownym przeprowadzeniu procesu zadecydowano po tym, jak sąd pierwszej instancji dopuścił się uchybień formalnych. Kolejne oskarżenia w sprawie łódzkiej ośmiornicy. Do miejscowego sądu rejonowego wpłynęły akty oskarżenia przeciwko kolejnym czternastu osobom. Wśród nich są lekarze, adwokat i funkcjonariusze służby więziennej. Wydał ich powiązany z łódzką ośmiornicą przestępca, któremu pomagali, gdy siedział w więzieniu. Mafiozo będzie występował w sprawie jako świadek koronny, mówi rzecznik prokuratury Maria Świetlicka. Mężczyzna ten skazany był na karę ośmiu lat pozbawienia wolności. Praktycznie od samego początku, gdy był osadzony w zakładzie karnym, usiłował go opuścić w sposób nielegalny, niedozwolony poprzez dokonywanie licznych samouszkodzeń. Lekarze pomagali mu na przestrzeni kilku lat. Praktycznie od 1994 roku aż do 1994 roku. Od 2008 współdziałali z nim. Lekarze służby więziennej wydawali zaświadczenia z fałszywymi diagnozami. Przekupić dali się też pracownicy służby więziennej. Sześciu mężczyzn przyjęło od 600 do 4,5 tysiąca złotych, dodaje Maria Świetlicka. Umożliwiali mu kontakty z żoną poza widzeniami, przenosili z nami korespondencję poza cenzurą, która jest w takich przypadkach niezbędna. Pozwalali mu także na telefonowanie i spotykanie się z osobami najbliższymi w sposób nieograniczony. A przy tym niedozwolone, bo wbrew przepisom prawa. Oskarżonym grozi do 10 lat więzienia. W Bydgoszczy zaginął taksówkarz. Od wczoraj poszukuje go policja i rodzina. Na razie bezskutecznie. Nieoficjalnie mówi się, że mężczyzna mógł zostać porwany. Akcja poszukiwania 50-letniego taksówkarza rozpoczęła się przed kilkunastoma godzinami. Oprócz policjantów zaginionego szuka kilkuset taksówkarzy i rodzina. Ostatni raz Stanisław Stypień dał znać o sobie wczoraj po godzinie 17. Wtedy wiózł ostatniego pasażera. Potem nie kontaktował się już z dyspozytorką i wszelki ślad po nim zaginął. Zaniepokojona rodzina powiadomiła policję. Ta od wczoraj sprawdza każdy ślad. Nie tylko w mieście. Przeczysywane są okoliczne lasy. Jedna z hipotez głosi, że mężczyzna został porwany. Przed tygodniem napadnięto na niego, grożąc, że pożałuje, jeżeli zgłosi fakt na policję. Stróże prawa sprawdzają każdy ślad, który mógłby im pomóc w odnalezieniu mężczyzny. Z Bydgoszczy dla Wiadomości Magda Rosada, Radio Eska. 1450 złotych renty miesięcznie i 100 tysięcy za dość uczynienia ma utrzymać od Skarbu Państwa matka 11-letniego Jakuba chorego na porażenie mózgowe. Sąd apelacyjny w Poznaniu uznał, że choroba chłopca to efekt błędów popełnionych w szpitalu. Przed dwoma laty matka Jakuba trafiła do szpitala w Poznaniu. Była w 33 tygodniu ciąży. Jak zeznała w sądzie, nie czuła tętna płodu. W szpitalu podano jej leki uspokajające. Po dwóch godzinach kobieta dostała krwotoku. Przez kilkanaście minut wzywała pomocy. Te minuty, zdaniem sądu, zadecydowały o tym, że dziecko urodziło się z porażeniem mózgowym. Wyrok jest prawomocny. Jeśli Rada Krajowa AWS-u nie podejmie decyzji, jak wyłonić wspólnego kandydata na prezydenta, niewykluczone, że rozstrzygnięcia w tej sprawie dokona lider AWS-u. Tak zasugerował sam Marian Krzaklewski w rozmowie z dziennikarzami. Jak twierdzi takie prawo, daje mu karta AWS-u. AWS i Unia Wolności toczą też kuluarowe rozmowy o pakcie o nieagresji, by w drugiej turze poprzeć tego kandydata, który wywodzi się z obozu pośierpniowego, Krzysztof Kurek. Z propozycją paktu o nieagresji wystąpił lider AWS-u Marian Krzaklewski. Argument, partie tworzące koalicję powinny ze sobą współpracować. Nie jest to nic nowego, ale jeśli chodzi o wybory prezydenckie, na pewno trzeba by taki pakt o nieagresji jako wstępnie określić i ustalić, że w drugiej rundzie popieramy tego kandydata z obozu pośierpniowego, który przejdzie do drugiej rundy. Nam żadnych paktów nie potrzeba. Zawsze postępujemy lojalnie, odpowiada szef klubu Unii Wolności Jerzy Wierchowicz. Dodaje jednak, że propozycję zawarcia układu należy rozważyć. Sądzę, że w drugiej turze, jeżeli znajdzie się tam kandydat o korzeniach solidarnościowych, dla mnie jest zupełnie oczywiste, że do tego kandydata będę głosował. Chciałbym, żeby doszło do takiej sytuacji wtedy. Wszyscy ci, którzy się czują związani z solidarnościowym rodowodem, na pewno zagłosują na kandydata, który się z tych korzeni wywodzi. Wierchowicz podkreśla, że w drugiej turze Unia jest gotowa poprzeć nawet Lecha Wałęsę czy też Mariana Chrzakleskiego. Problem pojawiłby się wtedy, gdyby w ostatecznej rozgrywce stanęło naprzeciw siebie dwóch kandydatów prawicy. Ale znając poparcie w sondażach, jakim cieszy się obecny prezydent Aleksander Kwaśniewski, to mało prawdopodobna sytuacja. Wierchowicz powtórzył również, że o wspólnym kandydacie na prezydenta Unii i AWS-u raczej nie może być mowy. 131 osób zginęło w katastrofie samolotu pasażerskiego, który rozbił się na południu Filipin. Większość pasażerów stanowili mieszkańcy Manini, udający się na święta wielkanocne na wyspę Samal. Samolot był przepełniony. Jak poinformował bezpośrednio po tragedii sekretarz obrony kraju, Boeing najpierw krążył nad lotniskiem w Dafao. Później rozbił się na pobliskiej wyspie. Ostatni kontakt z załogą nawiązano bezpośrednio przed lądowaniem. Pilot meldował, że znajduje się w odległości 11 km od Dafao i przygotowuje się do zejścia nad lotnisko. Minutę później nie odpowiedział już na wezwanie wieży kontrolnej. Sport Cezary Olbricht. Sensacja na Old Trafford. W rewanżowym meczu ćwierćfinałowym piłkarskiej Ligi Mistrzów po 20 minutach drugiej połowy Real Madryt gromi obrońców tytułu Manchester United 3 do 0. W innym spotkaniu Bayern Monachium prowadzi z FC Porto 1-0. Montex Lublin mistrzem Polski w piłce ręcznej kobiet. Królujący od lat na krajowych parkietach lublinianki sukces przypieczętowały zwycięstwem 42-27 nad startem Elbląg. Era Montexu nadal trwa i wydaje się, że lublinianki są w coraz lepszej formie. Montex w meczu za bezstartem zapewnił sobie tytuł mistrza Polski po raz kolejny z rzędu. Jak dotąd w ligowych rozgrywkach nikomu nie udało się pokonać Montexu, co jest ewenementem nie tylko w piłce ręcznej. A warto podkreślić, że drużyna sezon kończy poważnie osłabiona brakiem czterech kontuzjowanych kadrowiczek. Ponadto lublinianki znakomicie zagrały w Lidze Mistrzów, gdzie awansowały do ćwierćfinału. Wszyscy liczą na to, że w kolejnym sezonie drużyna, do której doszła Czapko, Żukiel, Chemicz i Damieńska będzie grała jeszcze lepiej. Być może będą też kolejne wzmocnienia. Nie wiadomo, co będzie z trenerem Druszkowskim, bo miejsce selekcjonera reprezentacji narodowej jest ciągle wolne. Z Zamościa Marek Kłopot, Radio SK. Nie poznaliśmy natomiast jeszcze mistrza Polski w siatkówce mężczyzn. Po dwóch porażkach w Kędzierzynie-Koźlu dziś Stilon Gorzów wygrał na własnym parkiecie z Mostostalem wysoko i pewnie 3 do 0. Gorzowianie grali jak w transie. Byli lepsi w każdym elemencie gry. To słowa Waldemara Wspaniałego, które chyba najlepiej obrazują przebieg meczu. Na wszystkich setach wyrównana walka trwała do połowy partii. Później Gorzowianie dzięki doskonałej grze blokiem i skutecznym zbiciom Chachuły i Świderskiego uzyskiwali kilkupunktowe prowadzenie i spokojnie kontrolowali przebieg gry. Mój zespół był bardzo skoncentrowany. Wszyscy zawodnicy walczyli. Teraz trzeba wygrać kolejne spotkanie. Mówił po meczu Andrzej Kaczmarek, trener Stilonu. Wojciech Hańczuk, SK Gorzów. A kolejny, czwarty mecz finałowy jutro także w Gorzowie. Teraz, Rozzali, ja wiem, że jesteś lepszy niż ten. Czarnoc, teraz dobra, ja się powiem. No, nie, nie, czekaj. A co z tymi wszystkimi dziewczynkami jak Janet i Kevin, i... Tara, Chase i Sorry, Sonny Jones, follow you, follow me. Oczywiście stara piosenka grupy Genesis. A ja sobie myślę, żebyście zgodnie z tytułem piosenki nie szli w moje ślady i nie bali się burzy, bo podobno jest piękna. Tutaj wkoło nas właśnie się rozczelała. A wcale tak nie miało być, bo parę godzin temu zapowiadaliśmy, że przelotny deszcz, jak ewentualnie. szczególnie dziś nad wieczorem, nie to tylko na ziemi lubuskiej. Ech, różnie to bywa pogoda, płata figle, a kwiecień plecień i tak dalej, wszyscy wiedzą. Dobry wieczór, Agnieszka Linet, witam w SC, 12 minut po 22. To jest grupa Cranberries i miałam przeczytać o informacji o grupie Cranberries. Otóż Dolores, wokalistka, otwiera w Dublinie japońską restaurację. No nie wiem czemu japońską. Jej partnerami w interesach są pozostali członkowie zespołu. Ale ciąg dalszy nastąpi. You have to let it linger, czy to się musi przeciągać. Ja pociągnę w każdym razie informacje dotyczące zespołu Cranberries, a konkretnie wokalistki Dolores i jej planów założenia restauracji. Mąż Dolores, wokalista Dreams, Don oraz trzej inni muzycy z jej zespołu mają zamiar otworzyć filię popularnej sieci restauracji Ben Hanna. Jeżeli dobrze wymawiam nazwę. Dolores powiedziała, to będzie japońska restauracja, gdzie szef kuchni przygotowuje potrawy na oczach klientów. Właśnie kupiliśmy budynek w Dublinie, a restaurację otworzymy na początku przyszłego roku. To częściowo inwestycja, a częściowo pomysł na dobrą zabawę. Cranberries chcą iść w ślady U2 i również otworzyć własny hotel. Może nie w Irlandii, ale gdzieś na południu Francji. Kolejny pomysł Dolores dotyczy założenia kliniki pielęgnacji alternatywnymi metodami oraz relaksacji dla kobiet. Zazdroszczę. Pięknie mieć takie pomysły i pięknie móc je realizować. Ocej. I relaksacji i alternatywnych, przepraszam, metodach. Też kiedyś myślałam, ale no, potrzebny byłby inwestor. Gdyby ktoś chciał być inwestorem, no to proszę się odezwać. W tej chwili grupa Garbage When I Grow Up. Pół mnie, pół ciebie. To razem całość. Ewa Bem i niejaki Piasek. Ja nie jestem, nigdy nie byłam zwolenniczką piosenek Piaska, czy też jego sposobu śpiewania, ale prawdą jest, że byłam zwolenniczką śpiewania Ewy Bem. Jakoś tak się składa, że ta piosenka, no, miła jest, według mnie. Myślę, że pasuje do niej ta piosenka. Stara, ze słowa stara. Z The Climb. Sade. No właśnie, czy to zbrodnia, że ja wciąż pragnę ciebie i chcę, żebyś ty pragnął mnie też i żebyś pragnął, żebym cię pragnęła. Tak śpiewała Sade. Dla tych, którzy uważnie słuchali, może wydało się dziwne, że Anna Maria Jopek pospieszyła się na chwilę, będąc w roli Teli Meny bodaj. No bo to niewdzięczny zaraz zaśpiewa piosenka u podobnych. W problemach. Słońce już gasło. Nie. Night, night, summer, dream. Sen, noc, letni. Prawdziwie mamy letnią noc. Jeśli ktoś w sen zapada, być może już po deszczu i po burzy, tam gdzie nas akurat teraz słychać, to na pewno będzie spało się pięknie. Przy pełni księżyca, co prawda różnie to bywa. Ale już troszkę, już chwilkę popełni. 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 Join me. Dołącz do mnie kochanie. Bo inaczej... ...długo trwać będzie dźwięk samotności. Długość dźwięku samotności. Naprawdę... ... ...nie wiem jak się wymyśla takie tytuły. Ale pewnie... ...w bardzo specyficznych okolicznościach wymyśla się takie tytuły... ...jak to wymyśliła grupa Myslowic. 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵
Radio SK. Wszystkie hity na czasie. SK to jedyne radio, które jako pierwsze gra najnowsze kawałki, a z drugiej strony nie zapomina o starych, fajnych hitach. Dlatego SK słucham właśnie. Wszystkie hity. Wreszcie lubię różnorodność. Nie skupiają się na jednym rodzaju muzyki, grają po prostu wszystkie hity na czasie. Nie smęcą, ale nie przeginają z upanką. Grają wszystkie hity na czasie po prostu. A już teraz. Dziesięć hit. Jeden po drugi. Od jutra nowa, lepsza częstotliwość. SK-91
Już w sobotę w ESC wielkie zmiany. Od 7 maja będzie nas słychać na nowej, lepszej częstotliwości 91 MHz. I z tej okazji na łódzkich ulicach rano i po południu rozdajemy energetyzujące napoje. Zdobywcy puszek mają szansę na wypasione rowery. O tym, gdzie spotkacie ESCową ekipę dowiecie się słuchając ESCi. A my usłyszymy się jutro rano w 6 na 9. Sylwia Kurzela, Krzysiek Szczubkowski.
No i Puszkinie się nie pomyliłeś, faktycznie dżingę imprezki zostały lekko zmodyfikowane.
ラジオエスカー ヒーティーのチャンス ラジオエスカー
Radio Eska Radio Eska Radio Eska Odwołuje zimę To nie ściema Odwołuje zimę Czapki zamieniamy na stroje kąpielowe A rękawiczki na okulary przeciwsłoneczne Pozdrawiam Słuchaci Radia Eska Romek i Julka Pewnego dnia na pewnym balkonie Halo Zostałem Julkę Romku, mój Romku, a zalicz to ty Jakże raduje się serce moje Gdy głos twój w słuchawce słyszę Romka i Julkę W Radio Eska Połączył Simplest Przejmujemy kontrolę nad miastem Are you ready? Pepsi Summer Patrol 40 dni doskonałej zabawy Fantastyczne nagrody Fantastyczne nagrody Fantastyczne nagrody Spotkania z gwiazdami Tysiące kolorowych gadżetów Wyjdź na ulicę Włącz Eskę Odważ się na więcej Pepsi 2005 Eska Music Awards Eska Music Awards Witam telewidzów, telewizji Polsat i słuchaczy Radia Eska Idą że Libby Honestly 1.03.2020 1.03.2020 1.03.2020 1.03.2020 1.03.2020 Chodź i wejdź z domu, nadejdź i wejdź Dziękujemy serdecznie i podziękujcie Hansowi! No to nie strzyguj! Hity na czasie Hity na czasie Witamy bardzo serdecznie w drugiej części wielkiego finału Hitów na czasie Niech sejszdziesiąt tysięcy ludzi wełku pozdrowi program drugi! Nie zapomnijcie zasubskrybować oraz zafollowować mnie na Facebooku! Wszystkie prawa zastrzeżone!
... ... Dzięki za oglądanie! Dzięki za oglądanie! Dzięki za oglądanie! Dzięki za oglądanie! Dzięki za oglądanie! Dzięki za oglądanie! Dzięki za oglądanie! Dzięki za oglądanie! Dzięki za oglądanie! Dzięki za oglądanie! Dzięki za oglądanie! Dzięki za oglądanie! Dzięki za oglądanie! Dzięki za oglądanie! Dziękuje za oglądanie! Dzięki jej mogę wrócić do twarzy, jeśli Będę walczył mi się po szczęści Daję przemstwa, bym zwalał skrzet Słabym już nie przestał, bym śmigał Przez świat, co złożą szaleńca Mimo, że skopie mi dupę Być może nie przyjdzie jutro Będę kochał za bilans dodatni Uśmiech i randki za pismo Nie wraca miłość, którą daje życie, bo Jest piękny, chociaż czasem daje wkoło Ale kocham całym sercem Biorę dużo i pragnę brać więcej Mimo, że skopie miłość, którą daje życie, bo Jest piękny, chociaż czasem daje wkoło Ale kocham całym sercem Biorę dużo i pragnę brać więcej Życie jak rollercoaster, nie jest proste Ale kocham ten rozpęd, to słychać Miasto oddycha, cały czas taktyka Łysy pa, muszę złożyć tę kostkę rubika Słaby grać i rozłożyć w biku Chwach stworzyć hita, tam musi włożyć bita Ja dam rap, ktoś musi włożyć klipa Potem zapierdzielam do urzędu, złożyć bita Nie oglądam życia, tylko złożę ripa I kocham to życie, daje mi kopa Nawet jeśli czeka mnie katastrofa Cały czas do życia miłość Przestań, miłość Może być coś o niej, Czesław Miłosz Ale nie ja, idę nieśmiało przez życia Labirynt, mały kamień zmieniając dwie klawiny To jest ta miłość, którą dasz ze życie, bo Jest piękny, chociaż czasem daje w go Ale kocham całym sercem Biorę dużo i pragnę brać więcej Miłość, którą dasz ze życie, bo Jest piękny, chociaż czasem daje w go Ale kocham całym sercem Biorę dużo i pragnę brać więcej Miłość, którą dasz ze życie, bo Jest piękny, chociaż czasem daje w go Ale kocham całym sercem Biorę dużo i pragnę brać więcej Miłość, którą dasz ze życie, bo Jest piękny, chociaż czasem daje w go Ale kocham całym sercem Biorę dużo i pragnę brać więcej Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż Zdjęcia i montaż
Cześć, witajcie. Pewnie ostatni wpis w tym wątku przed zawieszeniem elitana, mam nadzieję, że nie, ale co następuje? Radia SK dzisiaj wymieniło tak zwane rekarenty i tak na przykład Kaja prawie do lewego została wyemitowana, Michael Jackson, they don't care about us, coś jeszcze, Ace of Bates, all that she wants, z takich bardziej inwazyjnych numerów, takich, których gdzieś tam dawno mogło nie być. Dalej będę nasłuchiwał i dawał znać przynajmniej do niedzieli jeszcze, co ciekawego wyłapałem, jeżeli coś ciekawego wyłapię w tych rekarentach nowych. A, Spin Doctors był, Two Princes jeszcze, o, Two Princes.
Tak, w niedzielę niestety Altem będzie zawieszony. Mam nadzieję, że na krótki czas, ale wątek dalej będzie oczywiście rozwijany. Zainteresowanych tym wątkiem oczywiście tutaj odsyłam. Tak, faktycznie. Dzisiaj jeszcze odnotowałem jeden stary hitior z 2004 roku w programie Obudź się na Ankesa. Czyli 5-2 Dębiec to my Polacy.
No faktycznie, o 5-2 dmg to mnie zapomniałem, no i teraz po czternostej... czternostej? Tak, czternostej. Share sobie została wyemitowana. Share z numerem Believe. No, takie trochę numery dla Vox FM bardziej, no ale cóż. Skoro ASK chce takie numery grać, ja jestem jak najbardziej na tak.
No, zobaczymy co Radio SK, a raczej do czego planują zmierzać.
Po prostu chwilę się zastanawiałem, czy ta playdicta to nie jest w związku z Dniem Kobiet. Ale myślę, że nie, skoro nawet 5-2 na miecz zagrali, skoro zagrali Jacksona. To nie, nie, to chyba taka wymiana dość ciekawa. Być może osiągnęli cel, bo się zastanawiałem w sumie o co im rzecz chodziło z tym dawno niesłyszanymi hitami. Być może zebrali tych hitów, zebrali, zebrali i teraz po prostu grają to co najfajniejsze. Zobaczymy, ja będę dalej słuchał Esk i jestem ciekaw co oni tam jeszcze fajnego zagrają. Z tych tak zwanych hitów 90-tkowych.