Grupa radiowa time, Forum zarchiwizowane.

Stacje pod szyldem Radio Eska, wątek zarchiwizowany

Started by lukasz1993258 2726 posts last post 1 year ago Closed Page 25 of 137

Transcription

że tak mogę to ująć wprost? Oczywiście, że mam.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Transcription

W dniu dzisiejszym zmarł prezydent Gdańska Paweł Adamowicz. W związku z powyższym SK w Trójmieście nowa jest specjalny program. W zupełnie inną playlistę jest bardzo mało wejść prezenterskich. Przypomnijmy, że prezydent Gdańska zmarł. Dzisiaj o wczorajszym ataku nożownika.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Transcription

I ta playlista w dalszym ciągu trwa, zatem jak ktoś chciałby się porealizować przy lepszych trzech hitach, chociaż prawda, że to się wtedy będzie powtarzać, ale jak ktoś ma ochotę na Global Stars, everybody has i tego typu numery, to ESK Trójmiasto się poleca. Podejrzewam, że jeszcze przez dłuższy czas. Szkoda swoją drogą, że muszą wydarzyć się takie okoliczności, żeby dali taką spokojniejszą playlistę. Oczywiście w zwykłej ESK, we wszystkich innych, też nie było imprezki, we wrzutce na luz były tylko krótkie wejścia na zasadzie, że za nami utwór taki, taki, za chwilę dołączy się to, to i to i zostańcie z nami. I tak było we wrzutce na luz. I w programie o 19.00 na czasie był normalnie Pirowski, był Pawełek, ale Pawełek też się chyba w tym programie odzywał, zobaczymy jak to będzie o 6.00 rano, czy ktoś w ogóle przyjdzie. Do tego Trójmiasta, czy tak sobie do 16.00 będzie ta playlista emitowana, a po 16.00 przyjdzie ekipa od wrzutki na luz z Trójmiasta, bo wreszcie ESK to chyba normalny program będzie, ale zobaczymy jak to dalej będzie się wszystko przedstawiać. W każdym razie dzisiaj dużo ESK Trójmiasta słucham. Do północy nie się nie powtarzało, od północy zaczęły się te numery niestety powtarzać. Dziękuję. O, teraz kolejna powtórka, but I think we lost in the fire, o, I think we lost in the fire, o, tak dokładnie ten numer się nazywał trzeci w Global Stars, był Aleś Jakara, Scar Street Beautiful, był Ed Sheeran, były inne spokojne numery. Jestem ciekaw, czy w ogóle na przykład magazyn ten poranny będzie o 6.00, ale podejrzewam, że pewnie będzie i o 6.15 albo 30.00. Z powrotem wróci sobie taka spokojniejsza playdista.

Transcription

A, zapomniałem. Wczorajszy SK Music Info, to jest poniedziałek, prowadziła Kasia Męczewska, więc jak widać ekipa z Poznania oddała SK Music Info ekipie z Warszawki. No dobrze, skoro oddali, to tak zostanie. Zobaczymy, kto dzisiaj będzie prowadził SK Music Info, o ile ona będzie. Swoją drogą o 16 rynowali z SK Music Info po tej śmieci Adamowiczo. O 15 jeszcze SK Music Info zdaje się było. A o 15 już chyba takie wejścia Adamczak robił, takie na zasadzie właśnie, że słuchajcie radio SK, za nami tam taki i taki numer, za chwilę to i to, tam dżingiel SK Warszawa i wszystko. No cóż, tak to już niestety jest. Dobrze, to już chyba tyle w tych postach.

Transcription

W dniu dzisiejszym ogólnie jest w ESCE audycja odcina Jankesa, a w ESCE Trójmiasto nadal leci muzyka taka stonowana, spokojna i taka odpowiednia moim zdaniem na to, co się wydarzyło w dniu wczorajszym. Jak teraz w ESCE Trójmiasto rak prowadzący, jedynie co to są czytane tylko newsy oraz prognoza pogody. Także tak to wygląda. To tyle.

Transcription

Prawie Cię nie było słychać, ciężko zrozumieć co mówisz.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Transcription

Mówiłem na szkół to, że w S-131 z racji tragedii, która się stała, z racji śmierci prezydenta Gdańska, jest nadawana muzyka stonowana, spokojna, zupełnie inna niż wreszcie sieci radia S-ka.

Transcription

Nie martw się Łukaszu, ja dokładnie zrozumiałem całą Twoją wiadomość. Jest jedna ciekawostka a propos Trójmiasta, bo... ... z torku na środę od północy... ... przez czas jakiś był program z sieci. Nie wiem dokładnie, o której przyszedł Maciej Kwiusewchowy, czy się to zmieniło... ... ale na pewno jak włączyłem... ... po 6.30... ... to normalnie w Trójmieście byli Janki Skama i Rudy i sobie normalnie wszystko... ... leciało, nawet były normalnie ASK Info... ... czyli wygląda na to, że... ... trójmiasta... ... albo lepszyki z Trójmiasta nie są nagrywane fizycznie w Trójmieście, bo gdyby były... ... to by kolega Marcinowicz dopilnował, no chyba, że góra mu powiedziała, nie, zostaw tak jak jest... ... albo nie ma takich uprawnień, żeby po prostu mógł to ruszyć. To jest ciekawe. No niestety, nie znam zaplecza ASK, nie wiem jak to wygląda od kuchni... ... a jestem ciekaw jak to wygląda właśnie od kuchni. Natomiast już jest program normalny, taki właśnie... ... spokojny. Z spokojniejszą muzyką. Oczywiście to playlist też się bardzo powtarza, bo... ... ASK by nie była ASK-em, gdyby się te numery nie powtarzały, nawet czasami w tej samej kolejności to wszystko się powtarza. Teraz na przykład jest program playlisty z bodajże z godziny siódmej, ale chyba tylko część... ... jest w wtorku. W każdym razie słucham i dzisiaj się na szczęście nie zrobi program sieciowy. No podejrzewam, że w niedzielę wszystko wróci do normy. Jestem też ciekaw, czy w sobotę Maciek Józefowicz się pojawi... ... czy będą te uroczystości pogrzebowe. Jakoś wypadałoby informować ludzi o tym. Może się uda Maciekowi przyjść i zrobić program.

Transcription

Ja zaraz sobie postrymuję eskę, ja stoję zbyt wolny.

Transcription

W nocy był w sobie program z Trójmiasta, oczywiście muzyka spokojniejsza, teraz aktualnie jest tak jak było właśnie we wtorek, że o pełnej jest SK Info Trójmiasto, który czyta Maciek Panczynowicz z trafikiem i pogodą oczywiście, a mniej więcej tak za cztery w pół do zaobserwowałem, że jest po prostu tylko pogoda. A swoją drogą dziwne, że nie mogę wtedy dawać też skrótu SK Info Trójmiasto. Chociaż dzisiaj mam wrażenie, że takich mniej tych spokojnych numerów grają. O, właśnie swoją drogą przed chwilą chcieli numer w Trójmieście, natomiast co jeszcze chciałem powiedzieć. Jestem ciekaw, czy w Trójmieście program będzie grany do północy z soboty na niedzielę, taki z Trójmiasta. Czy o dziewiętnastej wróci wszystko do normy, bo ta żałoba będzie trwała dwadzieścia sześć godzin, to będzie dziwne, bo od siedemnastej od piątku do dziewiętnastej, do soboty. Jestem zatem ciekaw, czy SK na przykład program zmieni na ten czas sieciowo, czy będą pompowali imprezkę, piroszki z Pawełkiem, jak zwykle będą, prawda, szaleć w radiu, oczywiście Pawełku, tak. A ty coś tam, no właśnie. Nawet nie chcemy się teraz cytować tych fragmentów, w każdym razie będę obserwował, co się dzieje w Trójmieście i dawał znać tylko, że jak byś obserwował, to chcesz dawać znać, będziemy tutaj was informować, tych, którzy tego wątku słuchają.

Transcription

Eee, muzyka relaksacyjna, muzyka spokojna. Im to daleko do tego. Wczoraj wpadłem na radio Eska, to gra im normalnie.

Transcription

491 wpis na tym wątku, to się dopiero nazywa, że tak powiem, umiejętne aktywowanie, umiejętna aktywność na forum i to w tym wątku. Prawda jest taka, że większość wpisów to jest autorstwa mojego i twojego Puszkinie. Na tą chwilę obecną SK Trójmiasto dalej emituje spokojny program. Przed chwilą o równie 10 było sobie, były sobie newsy z Trójmiasta, pogoda i powrócono do muzyki takiej trochę spokojniejszej. Co do reszty sieci Radia SK, no to emitują tam już programy. Program typowo taki jaki emitowali zawsze, czyli jest SK Music Info i normalnie hit na czasie obecny jest Rafał Adamczak. W związku z powyższym tak to wygląda. Co do programu nadawanego przez SK Trójmiasto, no to powiem w ten sposób, że sądzę, że taki program będzie nadawany do niedzieli. Bo w sobotę o 12 jest pogrzeb. Prezydenta Gdańska Pawła Adamowicza. Więc tak to mniej więcej wygląda na chwilę obecną.

Transcription

No wszystkie eski, oprócz eski Trójmiasta grają normalnie, o czym zdaję się, że wspomniałem, więc fajnie by było przesłuchać posta ze zrozumieniem, polecam. No, także, teraz Maciek Józefowicz już siedzi w Trójmieście, nawet jakiś kawałeczek z jakiegoś tam przemówienia prezydenta było. Nie wiem, czy to dokładnie było, ale pomiędzy piosenkami coś takiego dziwnego puścili. Swoją drogą, ciekawostka Łukaszu dla Ciebie. Nie wiem, dlaczego po sześciu albo siedmiu piosenkach mają blok reklamowy. Nie o X40, tylko o X31 mniej więcej, albo 30, albo X29. Tak od dziewiątej się zrobiło. Ciekawe dlaczego. Może to zawsze u nich było, wczoraj w sumie. Nie słuchałem. Do szesnastej przetrzeje też. Także nie wiem, jak to było.

Transcription

Gdyby tych postów było mniej, to bym przesłuchiwał.

Transcription

tak faktycznie jest jak ty mówisz bo ja sobie teraz SK3100 że tak powiem buforuje i potem sobie będę obserwować i faktycznie jest tak jak ty mówisz że po X30 coś jest blok reklamowy no właśnie ale póki co SK3100 w całości ma program lokalny

Transcription

Fire! And you don't! Non-stop music Heat in a charge, yeah Love the Esco

Transcription

Kurde, skąd ty to masz daszek? Ej, dawaj więcej takich.

Transcription

Popatrzę, popatrzę, może coś jeszcze będzie.

Transcription

a mam to z własnego, prywatnego archiwum.

Transcription

Fajnie też by było dawki, jakbyś pociągnął sobie wydajność z mikrofonu, bo cię strasznie cicho słychać i ja muszę rękoma słuchawki przytrzymywać, dociskać do uszu, żeby to słychać, także pociągnij wydajność z mikrofonu, bardzo cię proszę. A dziękuję, no to są już takie czasy, że też inny mniej fajnie wspominam, ale ja jeszcze jej wspominam.