No to widać, że wtedy mnie eski śledziłem. Wszystkie.
Teraz śledzę więcej.
Więc nie wiedziałem o tym w Wrocławiu.
Że tak to wyglądało.
No ciekawie bardzo.
Jestem też ciekaw, kiedy całkowicie będzie już we wszystkich eskach ten jingle z Grzegorem Pawlakiem.
A może nie będzie? A może zostawiam tak, jak jest?
Zobaczymy.
Też tego nie rozumiem, jeśli tak będzie, to będę zaskoczony, natomiast myślę, że chyba zaktualizują we wszystkich, albo wieczorem, albo na dniach jakoś zaktualizują, no bo to by dziwne było, gdyby sobie faktycznie w tych czterech eskach było jak jest, a w innych zaktualizowali.
Dziękuję.
Cześć Łukaszu, chyba jest znowu tak jak Ty mówisz, we Wrocławiu, właśnie sprawdziłem, wygląda na to, że znowu od szesnastej do dziewiętnastej we Wrocławiu będzie przyklama, a o dziewiętnastej sobie znowu wróci przyklama, to jedno, a drugie, teraz właśnie w Poznaniu usłyszałem jingle, wrzuć na luz z Pawelsyni Albertem, super, też kiedyś o tym mówiłeś,
że oni takie wpadki mają, brawo Poznań, brawo.
Puszkinie, weź mi wyślij jeszcze raz stream Eski Wrocław JG, to ja coś zobaczę, bo nie pamiętam czy tam trzeba było wpisywać. Chyba 193, ale to nie działa. Ja coś sprawdzę.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
Wysłałem, ja chyba wiem co chcesz sprawdzić, ale to o 19 się potwierdzi.
To co to mówiłeś, że oni się łączą z Jelenią Górą?
No może tak jest, o 19 trzeba zobaczyć jaki jest dżingiel w Jeleniej Górze.
Czy z Pawlakiem, czy ten stary.
A to by dziwne było, gdyby nadawali wrocławską popołudniówkę z Jeleniej Góry.
Bym był mega zdziwiony.
Chodzi o to naprawdę, nie wiem czy tak naprawdę wszystko z komputerów w Warszawie nie idzie.
Także wszystko możliwe.
Z komputera w Warszawie? No nie wiem, właśnie to mnie zastanawia, dlatego ja właśnie to chcę sprawdzić, bo jeżeli to się potwierdzi o 19, to już będę miał czarno na białym, że Wrocław emituje program z Jeleniej Góry.
I to będzie potwierdzone, więc ja to chcę sprawdzić, dlatego ja teraz buforuję coś. No i zobaczę, jak to będzie wyglądać, tak z ciekawości. Bo nie ukrywam, że to mnie zaintrygowało.
Dogomarket.pl, zobaczymy, kto to jest.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
Radio SK dzisiaj wymieniło tak zwane recurrenty, oczywiście wszystko co mi można sprawdzić na odsłuchanej EU, albo po prostu słuchać co oni tam dodali.
Z takich, które mnie zaskoczyły to Shagit was in me. Więcej spojlował nie będę.
To są tzw. utwory, które mają już troszeczkę lat i wracają na listę.
Na przykład, kiedy ostatnio wysłyszałeś Dorothe Sandstorm albo, nie wiem, Taylor Swift's I Knew You Were Trouble?
Nie zauważyłeś na pl. 10, że troszeczkę inne numery te starsze grają, zainitowane?
To są tzw. likerenty, a nawet niektórzy by powiedzieli, że goldy, chociaż do goldów to temu jeszcze brakuje i to dużo.
Dawno tutaj nie było wpisu, no bo w sumie co tu nagrywać o radiu SK, ale dzisiaj już musiałem, muszę nagrać ten wpis.
Łukaszu, jeśli archiwizujesz, to godzina dziewiąta, no dobra, to nie jest nic fajnego i znaczącego, ale ktoś kto powinien teraz być do godziny tam czternastej dzisiaj, aktualnie wygląda na to, że się spóźnia.
Zatem od jednastu, nie, od czternastu minut mamy tak, że o dziewiątej poleciał sobie podkład SK Info, cztery i pół minuty on chyba trwał, po czym bez dżingli sobie wszedł hit i teraz sobie właśnie bez dżingli lecą hity.
Normalnie według klucza niestety trzymają się playdisty, szkoda, ale się trzymają.
W każdym razie ostatnią taką sytuację pamiętam w roku 2011, kiedy to Andrzej Jaszczyszyn, miast przyjściowy.
Być po dziesiątej to przyszedł sobie za dwadzieścia jedenasta, czy może za dwadzieścia pięć i też się właśnie spóźnił i też wtedy został wyemitowany podkład SK Info o dziesiątej, albo wtedy bez SK, no chyba było, chyba, znaczy wtedy to się SK News nazywało, no tak, bo to 2011, ale nie pamiętam właśnie, czy wtedy SK News poleciało, czy zostało wyemitowane, czy nie.
Ale też właśnie leciały hity bez dżingli, zobaczymy do których to teraz.
Będzie się utrzymywać, chociaż teraz zobaczę, bo w sumie teraz się lęto kończy, no nie, fila to lęka raz, highway, dobra, czyli dalej mamy hity bez dżingli.
Zatem czekam, Łukaszu jak archiwizujesz to fajnie.
No właśnie o to chodzi, że nie zarchiwalizowałem niestety, bo usnąłem wtedy i nie mam tego nagranego. Szkoda.
Ale teraz włączę i może coś, na coś się natknę.
No teraz to już niestety jest okej, ale do 10.00 prezentera nie było, ale przed 7.00 hitem pojawił się Jingle i już potem Jingle były, tylko tyle, że potem w Warszawie SK City nie poleciało, w innych poleciało ładnie, no i oczywiście wiadomo, że nie było Wojstroka na koniec godziny, ale już o 10.00 wszystko wróciło do normy i jest Michu.
Ciekawe o co tu chodzi, się spóźnił godzina czy ktoś nie był i Michu przyszedł na zastępstwo, jestem bardzo ciekaw o co tu chodzi.
Głowa boli, to siedź.
I na tym to tylko się skończył.
Kurczę, wyjąć.
Kurczę, zawsze musi być tak, że jak coś jest fajnego, to musi mnie to omijać.
Po prostu wygląda Puszkinie na to, że ja chyba mam pecha.
Kurczę, no nic, no.
Może faktycznie jest tak, że ktoś miał być
i na sam koniec wyszło, że niestety nie może być,
więc musieli znaleźć kogoś, kto po prostu go zastąpi.
No i co?
No i akurat chyba wygląda na to, że Michu Sobkowski chyba tylko mógł.
No i tyle.
Jak na razie.
No bo na razie nic.
Czego by nie wydarzyło, co można tutaj by było odnotować?
No oczywiście, jak coś zobaczę ciekawego, to dam znać.
A mnie?
No i chyba na razie tyle.
A mnie osami zapieprzą.
No ty, Puszkinie, jak coś zauważysz, to oczywiście też dawaj znać.
Tak że na razie tyle.
Dziękuję.
Kurde, Łukasz Wara u Ciebie dużo tego tłana, ale jakoś tam zrozumiałem mniej więcej, co powiedziałeś, ale dobrze, mówisz, żebym dawał znać, więc jest jeszcze jedna rzecz, którą zauważyłem w serwisach tych SKINFO od szóstej.
W SC Śląsk i w SC Beskidy był emitowany dżingiel, ten który obowiązywał bodajże do 2015 roku. Nie, czy do 2014 do końcówki on chyba obowiązywał, nie, kurczę, już nie pamiętam.
O nie, dobrze, do 2015 jakoś, dobra, tak, tak, tak.
No później w 2015 się zmienił i w 2016 się znowu zmienił.
Tak, także zdarza się, że czasami są na starych podkładach te magazyny, na Śląsku i w Beskidach na przykład tak było, więc się zastanawiam, czy oni na przykład emitują to, co trzeba, czy nie emitują jakichś starszych po prostu tych magazynów.
Kiedyś jeszcze, w takim 2016 roku, pamiętam, że w Zamościu w ogóle na jeszcze starszym podkładzie to leciało.
...
...
Jasne.
Tutaj w tym momencie, Puszkinie, masz rację, bo SK Beskidy i SK Śląsk są w tej samej siedzibie w Sosnowcu, na Mowrzejowskiej.
I też zauważyłem, że czasami jest tak, że te magazyny są emitowane właśnie ze starym podkładem, który był od roku 2010 do 2015.
Tak, tak.
Aktualny.
Także i czasami takie wpadki się zdarzają.
Ale teraz przeważnie na większości SK jest ten podkład obecny, jaki jest jeszcze do dnia dzisiejszego.
A nawiasem mówiąc, troszkę miałem nadzieję, że jak we wrześniu zmienią podkład pogody i formacji dla kierowców, że tak powiem, czyli trafiku,
to też zmienią, to też zmienią...
...podkład, podkład nieco, no ale niestety chyba, jak na razie na chwilę obecną troszkę się przeliczyłem.
No cóż, zobaczymy co będzie w związku z powyższym dalej.
Także pozdrawiam.
Dobrze, dziękuję serdecznie w tym razie. Wszystkiego dobrego.
No powiem Ci Łukaszu, że ja też myślałem, że zmienią ten podkład.
Jak słyszałem ten podkład, ten na trafik i pogodę,
to tak sobie pomyślałem, o fajnie zmienić podkład na SKINFO,
a to się okazało, że to trafik jeszcze z pogodą połączony.
A pamiętam, że chyba jak te magazyny były na przykład jeszcze w tamtym roku,
to zdaje się, że one też się od pogody zaczynały i było pogoda w Warszawie.
Na dobry początek.
Ale zobaczymy.
Jeszcze taka ciekawostka, że dzisiaj są Sopkowski i Adamczak.
Dawno tak nie było, że jeden i drugi byli po prostu tak weekend po sobie.
To dawno już takie czasy, dawno były.
Dziwne, że nie ma ani Matiego, ani Oli, ani tego.
Bartko.
Ciekawo, czy imprezkę będzie Hanczak prowadził.
Zobaczymy o 19.10.
Nie wiem, czy dam radę, bo nie śpię od wczoraj o 20.00, ale to nieważne.
No i zobaczymy, co jutro.
Kto będzie.
Alelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelelele
T Co jeszcze mogę na temat powiedzieć…
To Jak to się teraz włącza?
Że
Chyba radio ESKA jest pierwszą staścią radiową
która
ma obecnie jeden
jednolity podkład do pogody i trafika połączony w jedno
Naprawdę, ciekawy jestem kto na taki pomysł wpadł.
Bardzo mnie to po prostu ciekawi.
Misiek chodź sprawdzisz oceń.
Ja tu jestem taki znawca...
więc dziwna rzecz się właśnie przed chwilą stała
jeżeli chodzi o strumienie radia SK
mianowicie
strumienie radia SK
przez Winapa nie chodzą
zamiast się uruchomić radio SK
na przykład Zamość czy jakieś inne miasto
to niestety jakieś radyjko coś tam coś tam się uruchamia
a właściwie to co się nie uruchamia bo jakiś błąd wyskakuje
błąd synchronizacji czy coś takiego
a przez lokalne strony PHP SK Warszawa działa
tak, żeby ci niektórzy wiedzieli
nie wiem co tego może być przyczyną
ale
ale tak jest
tyle
This site uses cookies to enhance your experience.