Tak, Puszkinie, ale nie wiem czy Ty wiesz, ale czasami się wpadki zdarzają.
Kiedyś raz była taka sytuacja, że mimo tego, że w SC Wrocław na przykład była wrzutka na luz z Kasią Pawlak i z Tomaszem Wołoćko,
mimo tego i tak nagle poleciał dżinkier wrzuć na luz z Pawelusem, Kamom i Albertem.
Ja po prostu to buforuję, bo chcę wykaczyć jak najwięcej wpadek i chcę też przede wszystkim zobaczyć, kurczę, czy faktycznie we wszystkich SC tych dużych jest lokalnie,
bo czasami przecież pamiętasz sam, że kiedyś były urlopy, no to były takie sytuacje, że raz wrzutka na luz z Pawelusem i Albertem na Śląsku była,
jak ze Śląska,
prowadzący byli na urlopie, także ja po prostu sobie to buforuję, bo chcę to zobaczyć, czy jakiejś tam wpadki rzeczywiście nie było.
Od tego właśnie jest wspomniane na tym forum gdzieś klangu.
Włączyłem sobie parę okienek klangu naraz, zrobiłem pauzy
i potem sobie będę sprawdzać.
Czy faktycznie gdzieś jakieś wpadki tam nie było.
Tyle. Pozdrawiam.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
Na pewno w Trójmieście słyszałem Józefowicza i Łuzarską, i tą ekipę. Poznań raczej też jest lokalnie, bo jest opóźnienie, a reszty nie wiem, ale mogę w sumie to sprawdzić nawet zaraz.
A jak Cię interesują przypadki, to też fajnie sobie to buforować, archiwizować. Dlaczego by nie?
Widzisz Puszkinie, i od tego właśnie służy Klango.
Tu można sobie buforować parę ładnych godzin jak nie więcej i dzięki temu możesz jakieś różne wpadki wyhaczyć.
A najczęstsze wpadki jakie są zauważyłem to w SC Poznań.
Najczęstsze są wpadki, no ale cóż, na razie to się buferuje, mamy godzinę prawie 17 na karku, zobaczymy co z tego tak naprawdę wyjdzie.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
No to jak tam Łukaszu wyłapałeś jakieś wpadki z dzisiejszego żółcia na luz w większych eskach, natomiast coraz więcej wypełniaczy się pojawia, Lunowa, Orlando, Michael Jackson, Black or White, no i jeszcze tam kilka fajnych.
Wczoraj Hideaway na przykład był, What is Love i Roden, Sylvester. Tego nie grali chyba. Nie, no dobra, grali w 2007, grali w dziesiątkach Fun Factory, I Wanna Be With You, czy właśnie Hideaway, a czy tam, co jeszcze grali, DJ Boba, There is a Party, no właśnie, There is a Party.
Tak, i zresztą nie tylko to, także...
Ciekawe, do czego to zmierza. Czyżby jednak oznaczało to zamianę częstotliwości Eskiz Voxem, czy po prostu tak sobie dodali wypełniacze do spostrzegawczych słuchaczy, żeby sobie urozmaicić, żeby zauważyli i mieli co słuchać. Tak to trzeba powiedzieć.
Więc tak, żadnych wpadek niestety nie wychwyciłem w dniu dzisiejszym, a szkoda, bo byłem pewny, że wpadki będą, ale niestety żadnych wpadek nie było.
I tak, imprezkę rzeczywiście prowadzi Hanczak, pół Rafał Adamczak rzeczywiście prowadzi imprezkę, także no cóż, ciekawe na ile tygodni tak to będzie wyglądało. Bardzo mi to ciekawi.
Ale tak to faktycznie i w Łodzi, i w Poznaniu.
W Poznaniu, na Śląsku, w Trójmieście i w Wrocławiu jest jeszcze lokalne wrzuć na luz.
Także jak na razie z mojej strony tyle i pozdrawiam.
Pirowski mówił, że kilka dni, nie powiedział konkretnie ile, więc to może być tydzień, to mogą być dwa tygodnie.
Zobaczymy. Jankes też jest na urlopie, więc...
Więc, więc... Jakieś trzeba było zastępstwo zrobić.
Ja też już się nie mogę września poczekać. Co oni na wrześniu wymyślą?
Czy zmienią na przykład jakieś dziennie dla oprawy, czy zostanie to, co było po prostu...
Czy na przykład wrócą do starych tych śpiewanych dżingli?
Czy zrobią tak, które są, że tylko hity na czasie, bez tego na lato?
A nie wiem, ciekawe jak to będzie.
Czas Puszkinie pokaże, co będzie tak naprawdę.
Ja osobiście jestem niemal pewny, że te dżingę, które są teraz nowe, będą odświeżone, tylko będzie hit na czasie.
Bez słowa na lato.
Co do Piórowskiego, to to faktycznie była tam taka wzmianka, że on tylko przez parę dni...
Ale jedna rzecz jest, która mnie zaciekawiła, bądź co bądź.
Już tłumaczę mniej więcej, o co chodzi.
Sytuacja jest tego typu, że...
Zauważyłem, że w każdym wrzutce na luz, nawet lokalnej, nie ma na przykład wrzuć na luz z Pawełcem i Albertem, tylko jest wrzuć na luz z Radiem SK.
I tak w każdej SC jest.
Nawet tych, gdzie są lokalne wrzutki na luz.
Na przykład w Łódzkiej SC powinny być wrzuć na luz z Błażewicz, Bogdanem i coś tam, coś tam.
Tego też nie ma.
W Poznańskiej powinny być dżingiel Minister i ta trzecia też tego nie ma.
Józefowicz na piątkę, wrzuć na luz, tego też nie ma.
Tylko wszędzie jest wrzuć na luz z Radiem SK.
Czyli nie wiem, ale...
Tak sobie wszystko pomyślałem.
Mogę się w tym momencie mylić, ale mnie się wydaje, że od września jest coś planowane odnośnie tego właśnie programu.
Aczkolwiek wiadomo, że mogę się mylić, no bo wiadomo.
Także na razie tyle i pozdrawiam.
No to 3 września będziemy wiedzieli, co z tym programem Wrzuć na Luz.
Nie no, może to jest przypadek, chociaż ciężko mi tak naprawdę powiedzieć,
dlaczego jest tylko Wrzuć na Luz z Radiem S.K.
Jeszcze jakoś na początku wakacji mi się wydawało, że normalnie były dżingle Wrzuć na Luz,
Rózeczka i Zuchowicz wrzucają na Luz na piątkę w SC Trójmiasta, czy coś słyszałem.
Czy we Wrocławiu też mi się wydawało, że było.
Ale skoro mówisz, że tylko jest Wrzuć na Luz z Radiem S.K.
No to jest ciekawie, ale może to tylko właśnie z wielkiej konieczności z tymi dżinglami.
Niestety nie mam kontaktu z nimi z Radia S.K. bym się wiele rzeczy iść popytał.
Tak samo jak te wypełniacze przecież wczoraj.
Najciekawsze było to, że wczoraj to było tak, że większość S.E.K. i one prawie równo grały.
Były.
Był w większości ten sam wypełniacz.
Albo Luna byland, albo Bonehunger Seas, albo coś tam jeszcze było.
I Nightmare Nation, Sino Corrida.
Chociaż to było we wcześniejszych wypełniaczach, więc nie wiem o co tu chodzi.
Wiedzieć bym chciał, ale no chyba się nie dowiem niestety.
Całą drogą można też w Rannych Ptakach zobaczyć.
Chociaż tam jest Wróć w Rannych Ptakach.
Byłoby dzisiaj na jankę, co?
Chociaż tam jest więcej reklam, ale w takich żarach też może się zdarzyć jakiś wypełniacz.
Chyba, że są tylko fragmenty hitów.
Bo w Warszawce się często zdarzają te dżingle raczej instrumentalne.
Chociaż też się zdarzy jakieś takie fajne dżingle S.K.
S.K.
W tym...
Wobec Sino Jankesa.
Czekam do września.
Na szczęście już mamy 31 lipca.
Więc czasu coraz mniej.
I szczerze mówiąc, bardzo dobrze, bo nic mnie te wakacje do życia nie wniosły.
A jeżeli wam wniosły, to sorry.
Bądźcie szczęśliwi w te wakacje.
Bo ja tylko mogę sobie oczekiwać na wrzesień i na lepszy czas.
No, to tyle.
Nie, no mi też te wakacje generalnie do niczego się nie przydały. Są sobie, bo są, nuda jest i tak i tak, ale nie trzeba o to.
Weź sobie dzisiaj włącz wrzutkę na luz i poobserwuj sobie w szukach z polskiej czy z wrocławskiego tego oddziału, albo nawet z polskiego, to zobaczysz.
W każdym z tych miast nie ma już tego słowa wrzuć na luz i tu jest poddana nazwa z kim.
Tylko po prostu jest wrzuć na luz z radiem Eska.
I nic więcej.
Co do wypełniaczy, to w czwartek była taka wpadka w SC Ostrzeszów, że
przez ponad 3 minuty po reklamie była zupełnie cisza i dopiero potem się pojawiła imprezka.
A to opatkanie tylko w Rzeszowie było, tak było w Lesznie, tak było w Rzeszowie, tak było też chyba w Białymstoku.
Tam coś się musiało zepsuć, jak to zwykle w SC.
No w sumie zobaczę, z tym wrzuć na luz.
No na przykład w tamtym tygodniu, jak się słuchają normalnie warszawki, to na pewno wrzuć na luz z Pawełcem i Albertem było.
Nie wiem, jak w innych, bo nie śledziłem aż tak.
No w takim razie sobie zobaczę.
Jestem pewien, że na pewno jeszcze gdzieś na początku wakacji było normalnie na pewno w Trójmieście, że Brzozowska i Rzeszowie wrzucają na luz na piątkę.
Nie no, to trzeba zobaczyć, bo to niepokojące jest.
Przecież to, że sobie Pirołski przyszedł do Warszawy i do sieci, to nie znaczy, że...
musieli zmieniać dźwięki we wszystkich... tych... we wszystkich... SK-ach.
Na wrzuć na luz z radiem SK.
O co tu chodzi?
Tego nie rozumiem.
Może zrozumiem, a może nie zrozumiem.
Chyba we wrześniu będzie wszystko jasne po prostu.
Faktycznie teraz sobie tak sprawdzałem tą wróż na luz, faktycznie nie ma wróż na luz, nie wymieniają o ekipie, tylko wróż na luz z Rodi i Mesko, no ciekawe, może to chwilowe tylko.
Zobaczymy w ogóle jak będzie w Warszawie, tak jak już mówiłem, jak Paweł S. i Albert wrócą, czy będą ringle wróż na luz z Paweł S. i Albertem, czy też właśnie będzie wróż na luz z Rodi i Mesko, bo chyba...
Wydaje mi się, że tydzień temu jeszcze było normalnie wróż na luz z Paweł S. i Albertem. Fakt, że sam Albert siedział, ale wydaje mi się, że ringle też były normalne.
Innych aspektów nie sprawdzałem niestety, więc nie wiem jak było dokładnie.
W zeszłym tygodniu był jeszcze Adam Deczkowski, więc jeszcze to jakoś tam funkcjonowało i były dżingle wrzuć na rósł z Pawełcem i Albertem, były takie dżingle.
Ciekawe, kiedy w tych większych SK-ach, Trójmiasto, Śląsk, Poznań, Wrocław, Łódź, czy też od poniedziałku zmienili na wrześnalu z Rodiem SK, czy już wcześniej tak było, to mnie też interesuje.
Pytanie, czy to może być do końca zchytowane, no bo muszę jakoś tę lokalność wypełniać, hmm.
Ciekawe, natomiast wczoraj Hanczak w imprezce mówił, powiedział coś w stylu
Już niedługo coś dla fanów Davida Getty, bądźcie czujni.
Dobrze, słuchajcie, eski, więc ciekawe, czy jakiś program z Davidem Gettą, czy po prostu, nie wiem, jakaś płyta przedpremierowa
Albo jakiś single przedpremierowo zagrania, albo coś.
Ciekawe, ciekawe.
Co, może skoro Eska takie dziwne decyzje podejmuje, to o grudniu na przykład Gorącej Setki nie usłyszymy 31 grudnia.
Emy nie ma, Gorącej Setki może nie będzie.
Nie no, teraz to tak sobie marzę i pieprzy głupoty, natomiast...
Ciekawe z tym Davidem Getą.
Klucz granych utworów mogliby już zmienić, bo już od marca 2017 jest ciągle ten sam klucz granych utworów i już mnie to nudzi.
I karenty, no dobra, w kwietniu wymieniali, ale w sumie też by mogli coś tam zmienić, troszeczkę, albo dodać.
No i co jeszcze?
Gorącej, pewnie ostatnio wrzuć na luz Spirowskim, chyba że jeszcze będzie przez tydzień, acz Paweles to już chyba trochę ma urlopu i mógłby wrócić, Albert może jeszcze dwa tygodnie, właśnie teraz to oni chyba mają po trzy tygodnie urlopu, a nie po pięć, więc tak to się wszystko przedstawia.
No cóż, że tak powiem, gorąca setka raczej na bank będzie, bo to raczej niemożliwe, żeby jej nie było.
Tylko pewnie będzie ją prowadził Sopkowski.
A co do obrzutki na luź, to jeszcze się okaże.
No tyle.
Łukaszu, czy ty słuchałeś końcówki Róż na Luz z Spirowskim dzisiaj, bo ja jestem ciekaw co on powiedział na koniec, czy będzie jeszcze w poniedziałek, czy wraca któryś z tych Pawelec, Albert, no ja nie mogłem słuchać, bo ja robiłem program w radiu, więc nie dałem rady, a ty pewnie coś czujesz, że też nie słuchałaś.
This site uses cookies to enhance your experience.