I co, wydarzyło się dzisiaj coś ciekawego w poranku? Były jingle Jankes, Kama Rudy? A może coś Jankes z Kamą dzisiaj mówili, co od poniedziałku, wspominali Rudego?
Nie słuchałęm, bo miałem spanko plus.
Nic nie było mowy o rudym, Jingle były tylko jankes, i kama.
za 2 tygodnie eska płaci twoje rachunki.
chyba ostatni raz była akcja w 2021 roku.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
To szybko zaktualizowali, jeśli w jinglach było tylko Jankes i Kama. Wydaje mi się, że Eska płaci Twoje rachunki już od tego poniedziałku.
Tak, potfierdzam, od poniedziałku
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
Eska 2 ruwnież będzie płacić twoje rachunki, no i zmiana jingla reklamowego nastompiła
Ooo :D ciekawie.
no ciekawie to będzie wponiedziałek, asz bende obserwował.
Dziś w Esce program leci z voicetracków i każda eska emituje go z lokalnego komputera.
Ciekawostka jest taka, że sieciowy blok reklamowy jbył emitowany tylko w Warszawie, mam na myśli ten po x:20.
Mam nadzieję, że to tylko dziś tak jest.
coooo?, ciekawie sie zaczyna w tej stacji robić, ale zaraz zerkne, bo buforowałem.
Powiem więcej, nawet trafiają się jingle z oprawy, która weszła we wrześniu 2021.
coooo?, ja sie pytam, co będzie jutro?, przecież to jest masakra.
Możliwe, że to samo. Trzeba będzie obserwować i się przerażać.
Zerknij na Twoje buforowane pliki, bo może jeszcze coś zauważysz, czego ja nie zauważyłem, bo od 16 w sumie słucham.
ja mam bufor od 13, i właśnie patrze na eske poudnie, szukam wpadki jakiejś, ale może jest coś kombinowane na żecz lokalności?
Na rzecz jak najmniejszej ilości programu na żywo, a nie na rzecz lokalności. :D
nie wiem, co moge powiedzieć, no trzeba obserwować z jutra
A co z płaceniem rachunków, ono jest chyba tylko o poranku i we wrzuć na luz? Może chcą zrobić tak, że poranek i wnl na żywo, a reszta lokalnie z voicetracków.
wcale by mnie to nie zdziwiło, no chyba, że to tylko dziś, bo coś robiom, ale to wątpliwe jest.
Nie wiem, coś wczoraj Jankes i Kama mówili o jakimś wyjeździe integracyjnym, może to dlatego, z drugiej strony musieliby jechać na ten wyjazd i z Eski i Eski2, bo Impreskę dzisiaj prowadzi Paweł Bogaj też jak wiemy z puszki.
Zobaczymy co będzie jutro i od poniedziałku.
Ale teoria, że coś robią i od poniedziałku jakieś zmiany w strukturze programu, nie wiem nowe łączenia, nowe wypełniacze też mi do głowy przyszła.
Powiem tak, z jednej strony, to dobrze, bo te wypełniacze mnie zaczynały troszke irytować, no a zdrugiej strony, to miejmy nadzieje, że to tylko jest sytułacja przejściowa.