no ostatnio to co chfile kogoś nie ma, tak więc ciekawa sprawa to jest, wgl to od początku roku sie w tej stacji troszke sporo dzieje.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
Nie ma co siać paniki, tylko obserwować, może to faktycznie tylko dzisiaj albo w ten weekend.
Swoją drogą Eska ses ma cały dzień ciszę. :D
Ano faktycznie zobacz, zupełnie o niej zapomniałem hehe, no biedna Eska ses.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
Chyba mamy wymianę lokalnych jingli hity na czasie numer 1 w. O 16 trafiłem, akurat w Warszawie.
oooo prosze wreście, zerkam na to.
z innycj beczki to tak, eska poudnie nie emituje wogule jakich kolwiek jingli, a rano słyszałem Pawła Bogaja w poranku, więc mnie nie zdziwi, jak oficjalnie dojdzie do tego, że dołończy na stałe do poranka.
aaaaaa, i jeszcze taka ciekawostka:
KRRiT: Eska City, VOX FM Gold, Radio Yanosik i TOK FM wśród wnioskodawców o nowe częstotliwości
Z eską południe też zauważyłem jakoś po 12 jak słuchałem, Paweł Bogaj może niedługo faktycznie na stałę do głównej Eski przejdzie. W tamtym tygodniu też chyba na którymś poranku był, a w Esce2 tylko Jarząbek i Wajda.
Bardzo mnie to ciekawi wsumie, kiedy dojdą do tego, że Sska poudnie ma hm mały kłopot, za rok?, bo na to wygląda.
Playlista w Radiu CCm zbliża się po woli do Eskowej, dodatkowo brzmienie już od ZPR-ów i enkoder nadający też. Mp3 128 kbps i stereo, ewidentnie jak ZPR-y. :(
zerkam na to., cuż, radio ccm sie kończy powoli.
Ta playlista to taka ponoć od września 2023 jest, ale procesing zmienili i enkoder do nadawania też. Kończy się to to radio od Stycznia myślę, a szkoda. Lokalne stacje zawsze muszą być wykupowane przez te Eski.
no niestety.
Od półnofy zamiast Eski Południe mamy Radio CCM z eskową playlistą.
Radio CCM - Najlepsze hity, największe nowości. Lektor oczywiście z Eski.
hmmmmmm zerkam nato., ciekawie., ciekawe co bendzie jutro.
Też mnie to ciekawi, czy będzie muzyczka przez cały dzień z jinglami i reklamami czy będą jakieś voicetracki. Playlista z Eskowymi hitami, ale inna.
zauwarzyłem, szkoda, że akurat nie buforowałem od 23, no cuż, tak czy owak obecnie sie buforuje, czekan do szustej hehe.
Hehe, Od rana program sieciowy, zamiast wypełniaczy leci muzyka z jinglami Radia ccm., no ciekawie.
To bardzo ciekawie, ja dopiero wstałem, ale może od kwietnia zmiana programu w Radiu CCM będzie?
obstawiam, że odponiedziałku coś sie bendzie działo.
pułki co dalej obserwuje.
Od wtorku. Pamiętaj, że ten poniedziałek to będzie poniedziałek Wielkanocny.
Ano tak, wybacz, moje rostargnienie.